masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ رنگ ادرار انسان بنا به شرایط مختلف اعم از کم نوشیدن یا زیاد نوشیدن آب و همچنین در صورت بیماری رنگهای متفاوتی دارد. رنگ ادرار ساده ترین راه برای پی بردن به وضعیت سلامت بدن است. در تصویر زیر رنگهای ادرار و تشخیصهای احتمالی گنجانده شده است. 12 نقل قول لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما كه از بچكي زرد رنگ ديدم دا رنگهاي ديگه اش ونديدم :ws28::ws28::ws28: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما كه از بچكي زرد رنگ ديدم دا رنگهاي ديگه اش ونديدم :ws28::ws28::ws28: :icon_pf (34): من همه رنگشو تو ازمایشگاه دیدم الا اون سبزه.. وباورم هم نمیشد چنین رنگهایی باشه... از دست شما کلی خندیدم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
a.namdar 5,908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ الان فلسفه گنجوندن رنگ بنفش تو اون لیست چیه؟!! مثلا میشد رنگ آبی گذاشت به جاش. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ الان فلسفه گنجوندن رنگ بنفش تو اون لیست چیه؟!!مثلا میشد رنگ آبی گذاشت به جاش. این به خاطر اینه یهسری توهم دارن. میگن بنفشه .. رنگش تو این مایه هاست این برای چنین افرادیه. خیلی ها هستن.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
afshin18 11,175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بین قرمز و نارنجی و قهوه ای هستم تقریبا (البته شاید روزی یه لیوان آب نخورم عوضش روزی یه فلاکس چایی می خورم + یه لیوان قهوه ی خیلی خیلی غلیظ در حدی که بعضی مواقع که میرم دستشویی بوی قهوه می شنوم) 2 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بین قرمز و نارنجی و قهوه ای هستم تقریبا (البته شاید روزی یه لیوان آب نخورم عوضش روزی یه فلاکس چایی می خورم + یه لیوان قهوه ی خیلی خیلی غلیظ در حدی که بعضی مواقع که میرم دستشویی بوی قهوه می شنوم) :JC_thinking: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .