masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ رنگ ادرار انسان بنا به شرایط مختلف اعم از کم نوشیدن یا زیاد نوشیدن آب و همچنین در صورت بیماری رنگهای متفاوتی دارد. رنگ ادرار ساده ترین راه برای پی بردن به وضعیت سلامت بدن است. در تصویر زیر رنگهای ادرار و تشخیصهای احتمالی گنجانده شده است. 12 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما كه از بچكي زرد رنگ ديدم دا رنگهاي ديگه اش ونديدم :ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما كه از بچكي زرد رنگ ديدم دا رنگهاي ديگه اش ونديدم :ws28::ws28::ws28: :icon_pf (34): من همه رنگشو تو ازمایشگاه دیدم الا اون سبزه.. وباورم هم نمیشد چنین رنگهایی باشه... از دست شما کلی خندیدم. 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ الان فلسفه گنجوندن رنگ بنفش تو اون لیست چیه؟!! مثلا میشد رنگ آبی گذاشت به جاش. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ الان فلسفه گنجوندن رنگ بنفش تو اون لیست چیه؟!!مثلا میشد رنگ آبی گذاشت به جاش. این به خاطر اینه یهسری توهم دارن. میگن بنفشه .. رنگش تو این مایه هاست این برای چنین افرادیه. خیلی ها هستن.. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بین قرمز و نارنجی و قهوه ای هستم تقریبا (البته شاید روزی یه لیوان آب نخورم عوضش روزی یه فلاکس چایی می خورم + یه لیوان قهوه ی خیلی خیلی غلیظ در حدی که بعضی مواقع که میرم دستشویی بوی قهوه می شنوم) 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بین قرمز و نارنجی و قهوه ای هستم تقریبا (البته شاید روزی یه لیوان آب نخورم عوضش روزی یه فلاکس چایی می خورم + یه لیوان قهوه ی خیلی خیلی غلیظ در حدی که بعضی مواقع که میرم دستشویی بوی قهوه می شنوم) :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده