*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلااام به دوستان فعالِ نواندیش باز هم ما و یــــــــــــــــــــک سری دیگه از مسابقات هیجان انگیزناکِ راندو طرحی که این سری باید راندو کنین ... تا سه شنبه 11/15 مهلت دارید تا طرحای راندو شده رو واسه من خصوصی کنین پ.ن 1 :متشکریم از حضور پر شورتون پ.ن 2 : شیت بندی که کسی شرکت نکرد..امیدوارم راندو رو شرکت کنین حتما :w16: 18 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ پس کوشن این جماعت معمار!!! اگه نیاین شرکت کنین خودم تنها شرکت کننده میشم و مدالو میگیرما!!!!:gnugghender: 9 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ شیت بندی میشه شرکت کنیم؟ میشرکتم 9 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ من این تاپیکو ندیده بودم! تقاضای افزایش مهلت مسابقه رو دارم. 7 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سلام. .2-3 ترمه که دست به راندو نزدم فکر کنم فراموش کردم بنابراین حتما شرکت می کنم . .. 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ خوب من 16 و 19 تحویل پروژه دارم...نمیرسم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ شیت بندی میشه شرکت کنیم؟میشرکتم بله عزیزم اونم تا 1 2 روز دیگه راه میفته دوباره من این تاپیکو ندیده بودم!تقاضای افزایش مهلت مسابقه رو دارم. عزیزم این مسابقه تمدید شده ... تا سه شنبه میرسی من میدونم 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزم این مسابقه تمدید شده ... تا سه شنبه میرسی من میدونم سه شنبه تحویل پروژه دارم آخه! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سه شنبه تحویل پروژه دارم آخه! تا شب مهلتِ هاا 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ تا شب مهلتِ هاا سعی خودمو میکنم. ولی فکر کنم خسته باشم. 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ تا امشب؟؟ نه عزیزم. منظورش سه شنبه شبٍ . 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ نه عزیزم. منظورش سه شنبه شبٍ . آهاااا ..مرسی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ منم اگه شد شرکت میکنم حتما شرکت کن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ منم اگه شد شرکت میکنم خوشحال میشیم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ مینا امار بده، چند تا طرح شده؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ مینا امار بده، چند تا طرح شده؟ تا الان دوتا طرح 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ تا الان دوتا طرح اوکی بدوین بچه هااااا :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ چرا اینجا تمیدید نمیشه؟ به علت شرایط جوی نامساعد تا جمبه وقت بدین خو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده