paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان !:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من به یه مشکلی برخوردم ممنون میشم جوابم رو بدید! یه برنامه با کدویژن نوشتم و در پروتئوس روی میکرو اد کردم ولی وقتی تغییراتی به برنامه میدم و بیلد و کامپایلش میکنم دوباره روی میکرو اد میکنم متوجه نمیشه !اگه کلن برنامه رو تغییر بدم و یه برنامه دیگه کدویژن رو اد کنم متوحه میشه ولی تغییرات یه برنامه رو نمیفهمه ! (مثلا توی برنامه یه ال سی دی دارم و میخوام متن روی ال سی دی تغییر کنه تغییرات رو اعمال میکنم و بیلد و کامپایل میکنم و دوباره این برنامه رو وی میکرو اد میکنم ولی متن جدید رو نشون نمیده قبلی رو نشون میده ) چه کنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان !:5c6ipag2mnshmsf5ju3من به یه مشکلی برخوردم ممنون میشم جوابم رو بدید! یه برنامه با کدویژن نوشتم و در پروتئوس روی میکرو اد کردم ولی وقتی تغییراتی به برنامه میدم و بیلد و کامپایلش میکنم دوباره روی میکرو اد میکنم متوجه نمیشه !اگه کلن برنامه رو تغییر بدم و یه برنامه دیگه کدویژن رو اد کنم متوحه میشه ولی تغییرات یه برنامه رو نمیفهمه ! (مثلا توی برنامه یه ال سی دی دارم و میخوام متن روی ال سی دی تغییر کنه تغییرات رو اعمال میکنم و بیلد و کامپایل میکنم و دوباره این برنامه رو وی میکرو اد میکنم ولی متن جدید رو نشون نمیده قبلی رو نشون میده ) چه کنم ؟ من با بیسکام کار کردم هرچن ربطی هم نداره مهم اون فایل هگزه که میدی به میکرو .....اما چنین چیزی ندیدم اگه تغییر بدی و دوباره بریزی داخل میکرویی که تو پروتئوس آوردی باید تغییر کنه دیگه 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ من با بیسکام کار کردم هرچن ربطی هم نداره مهم اون فایل هگزه که میدی به میکرو .....اما چنین چیزی ندیدم اگه تغییر بدی و دوباره بریزی داخل میکرویی که تو پروتئوس آوردی باید تغییر کنه دیگه قبلنا تغییر میکرد چون یه پروژه ست مرحله مرحله اجراش کردم جواب میداد الان که تقریبا تکمیل شده دیگه تغییر نمیده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ قبلنا تغییر میکرد چون یه پروژه ست مرحله مرحله اجراش کردم جواب میداد الان که تقریبا تکمیل شده دیگه تغییر نمیده خب شاید برنامه ات مشکل داره من یادمه یه بار بخاطر پول آپ نکردن مقاومت زمان ساعت هام خوب تغییر نمیکرد و می پرید فک میکردم ایراد از پروتئوسه اما تو عمل هم همینجوری بود ......کم پیش میاد ایراد از پروتئوس باشه به نظرم باز برنامه اتو چک کن 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ حیف الان پروتئوس نصب نیست رو سیستمم مجبور شدم پاکش کنم 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ خب شاید برنامه ات مشکل داره من یادمه یه بار بخاطر پول آپ نکردن مقاومت زمان ساعت هام خوب تغییر نمیکرد و می پرید فک میکردم ایراد از پروتئوسه اما تو عمل هم همینجوری بود ......کم پیش میاد ایراد از پروتئوس باشه به نظرم باز برنامه اتو چک کن قبلن رو ال سی دی یه متن نوشته بودم الان متن رو پاک کردم ولی دوباره نشونش میده این دیگه مطمئنن ایراد از برنامه نیست ! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ قبلن رو ال سی دی یه متن نوشته بودم الان متن رو پاک کردم ولی دوباره نشونش میده این دیگه مطمئنن ایراد از برنامه نیست ! خوده کد ویژنم شبیه ساز داره اونجا تست کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ خوده کد ویژنم شبیه ساز داره اونجا تست کردی؟ نه والا شبیه ساز کدویژن رو بلت نیستم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ نه والا شبیه ساز کدویژن رو بلت نیستم من چون بیس کار کردم با شبیه ساز کد کار نکردم اما فک نکنم سخت باشه اونجام تست کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده