paradox7 2716 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 سلام دوستان !:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من به یه مشکلی برخوردم ممنون میشم جوابم رو بدید! یه برنامه با کدویژن نوشتم و در پروتئوس روی میکرو اد کردم ولی وقتی تغییراتی به برنامه میدم و بیلد و کامپایلش میکنم دوباره روی میکرو اد میکنم متوجه نمیشه !اگه کلن برنامه رو تغییر بدم و یه برنامه دیگه کدویژن رو اد کنم متوحه میشه ولی تغییرات یه برنامه رو نمیفهمه ! (مثلا توی برنامه یه ال سی دی دارم و میخوام متن روی ال سی دی تغییر کنه تغییرات رو اعمال میکنم و بیلد و کامپایل میکنم و دوباره این برنامه رو وی میکرو اد میکنم ولی متن جدید رو نشون نمیده قبلی رو نشون میده ) چه کنم ؟ 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 سلام دوستان !:5c6ipag2mnshmsf5ju3من به یه مشکلی برخوردم ممنون میشم جوابم رو بدید! یه برنامه با کدویژن نوشتم و در پروتئوس روی میکرو اد کردم ولی وقتی تغییراتی به برنامه میدم و بیلد و کامپایلش میکنم دوباره روی میکرو اد میکنم متوجه نمیشه !اگه کلن برنامه رو تغییر بدم و یه برنامه دیگه کدویژن رو اد کنم متوحه میشه ولی تغییرات یه برنامه رو نمیفهمه ! (مثلا توی برنامه یه ال سی دی دارم و میخوام متن روی ال سی دی تغییر کنه تغییرات رو اعمال میکنم و بیلد و کامپایل میکنم و دوباره این برنامه رو وی میکرو اد میکنم ولی متن جدید رو نشون نمیده قبلی رو نشون میده ) چه کنم ؟ من با بیسکام کار کردم هرچن ربطی هم نداره مهم اون فایل هگزه که میدی به میکرو .....اما چنین چیزی ندیدم اگه تغییر بدی و دوباره بریزی داخل میکرویی که تو پروتئوس آوردی باید تغییر کنه دیگه 3
paradox7 2716 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2014 من با بیسکام کار کردم هرچن ربطی هم نداره مهم اون فایل هگزه که میدی به میکرو .....اما چنین چیزی ندیدم اگه تغییر بدی و دوباره بریزی داخل میکرویی که تو پروتئوس آوردی باید تغییر کنه دیگه قبلنا تغییر میکرد چون یه پروژه ست مرحله مرحله اجراش کردم جواب میداد الان که تقریبا تکمیل شده دیگه تغییر نمیده 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 قبلنا تغییر میکرد چون یه پروژه ست مرحله مرحله اجراش کردم جواب میداد الان که تقریبا تکمیل شده دیگه تغییر نمیده خب شاید برنامه ات مشکل داره من یادمه یه بار بخاطر پول آپ نکردن مقاومت زمان ساعت هام خوب تغییر نمیکرد و می پرید فک میکردم ایراد از پروتئوسه اما تو عمل هم همینجوری بود ......کم پیش میاد ایراد از پروتئوس باشه به نظرم باز برنامه اتو چک کن 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 حیف الان پروتئوس نصب نیست رو سیستمم مجبور شدم پاکش کنم 3
paradox7 2716 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2014 خب شاید برنامه ات مشکل داره من یادمه یه بار بخاطر پول آپ نکردن مقاومت زمان ساعت هام خوب تغییر نمیکرد و می پرید فک میکردم ایراد از پروتئوسه اما تو عمل هم همینجوری بود ......کم پیش میاد ایراد از پروتئوس باشه به نظرم باز برنامه اتو چک کن قبلن رو ال سی دی یه متن نوشته بودم الان متن رو پاک کردم ولی دوباره نشونش میده این دیگه مطمئنن ایراد از برنامه نیست ! 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 قبلن رو ال سی دی یه متن نوشته بودم الان متن رو پاک کردم ولی دوباره نشونش میده این دیگه مطمئنن ایراد از برنامه نیست ! خوده کد ویژنم شبیه ساز داره اونجا تست کردی؟ 3
paradox7 2716 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2014 خوده کد ویژنم شبیه ساز داره اونجا تست کردی؟ نه والا شبیه ساز کدویژن رو بلت نیستم 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 نه والا شبیه ساز کدویژن رو بلت نیستم من چون بیس کار کردم با شبیه ساز کد کار نکردم اما فک نکنم سخت باشه اونجام تست کن 2
ارسال های توصیه شده