مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ آموزش عالی گاهی محل خارق العاده ترین بنا های معماری جهان نیز به شمار می روند. در زیر مجموعه ی کوچکی از خیره کننده ترین کتابخانه ها ی جهان وجود دارد. چه تاریخی و چه مدرن، این مراکز علم و یادگیری، تاریخ و فرهنگ دوره های مربوطه ی خود را هم حفظ کرده اند. من به شخصه نمی توانم در بعضی از این کتابخانه ها تمرکز کنم زیرا بسیار زیبا هستند و چشم از دیدن آنها سیر نمی شود. 15 کتابخانه ی برتر از این قرارند. کتابخانه ی کانون دانشگاه – شهر نیویورک، آمریکا کتابخانه ی مجلس کانادا – اتاوا ، کانادا کتابخانه ی دست نوشته ها و کتاب های نادر Beinecke دانشگاه ییل – نیو هیون، کنکتیکت کتابخانه ی حقوق مرکزی ایالت آیوا – آمریکا کتابخانه ی سزالو Suzzalo در دانشگاه واشنگتن – سیاتل، آمریکا کتابخانه ی ادمونت ابی Admont Abbey– اتریش کتابخانه ی ایالتی – ویکتوریا، استرالیا کتابخانه ی El Real Monasterio de El Escorial– مادرید، اسپانیا کتابخانه ی خوزه وسکنسلوس (José Vasconcelos ) – مکزیکو سیتی، مکزیک Real GabinetePortuguês de Leitura– ریو دژانیرو، برزیل کتابخانه ی ملی فنلاند – هلسینکی، فنلاند کتابخانه ی میچل Mitchell– سیدنی، استرالیا کتابخانه ی کتابهای نادر توماس فیشر(Thomas Fisher) دانشگاه تورنتو – تورنتو، کانادا کتابخانهیجرج پیبادی George Peabody– بالتیمور، مری لند تالار الهیات استراحفStrahov– پراگ، جمهوری چک و در پایان کتابخانه ملی ایران 22 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود مخصوصا عکس آخر که دیگه 9 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ چجوری اونجا می تونن کتاب بخونن. من اگه برم اونجا، حواسم پرت میشه عمرا بتونم حتی یک خط بخونم. 7 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ واقعا جالب بود حالا شما بگین برم اونجا کتاب بخونم یا اونجا رو نگا کنم از بس قشنگ بود 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ واقعا جالب بودحالا شما بگین برم اونجا کتاب بخونم یا اونجا رو نگا کنم از بس قشنگ بود هردو من که باشم فقط میرم نگاه می کنم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ چجوری اونجا می تونن کتاب بخونن. من اگه برم اونجا، حواسم پرت میشه عمرا بتونم حتی یک خط بخونم. منم وقتی دیدم واقعا مجذوب معماری و سلیقه اونا شدم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ خیلی جالب بودمخصوصا عکس آخر که دیگه عکس اخری که شاهکار معماریه 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ ما هم سر خيابونمون يك كتابخونه داريم ! يك خانومه اونجا كتابداره .... صبح ساعت 8 مياد تا 2 يكم چرت ميزنه ! بعد ميره خونشون 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ آخه چرا روحیه آدمو از بین میبرین مرسی عمو مثل همیشه عالی بود 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ آخه چرا روحیه آدمو از بین میبرین مرسی عمو مثل همیشه عالی بود کتابخانه ملی خودمونم گذاشتم تازه عکس کتابخانه منم دیدید دیگه خیلی شبیه همند 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ کتابخانه ملی خودمونم گذاشتم تازه عکس کتابخانه منم دیدید دیگه خیلی شبیه همند آره واقعا ولی انصافا به کتابخانه ملی خودمون نمی میرسه هیچ جا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ آره واقعا ولی انصافا به کتابخانه ملی خودمون نمی میرسه هیچ جا:icon_pf (34): دقیقا کتابخانه های ایران تکند 3 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ خیلی باحالند من که میرم برای دیدن معماری اونجا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده