R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ سلام در این تاپیک هرگونه سوالی که در رابطه با سفارشات انجام پروژه دارید بپرسید برای ثبت سفارش میتونید به تاپیک زیر مراجعه بفرمائید : انجام پروژه های دانشجویی رشته معماری با تشکر 12 لینک به دیدگاه
Nafiseh vahdati 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام براي طرح نهايي يك پروژه ي اماده مي خواستم با موضوع هنرستان معماري يا خانه ي سالمندان و يا فرهنگسرا خيلي ممنون 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرم پر کردم اما خبری برای اعلام هزینه نشد! باز دوباره پر کنم ؟ یه کار تیریدی هست که میخام انجام بدید . 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرم پر کردم اما خبری برای اعلام هزینه نشد!باز دوباره پر کنم ؟ یه کار تیریدی هست که میخام انجام بدید . عذرخواهی میکنم که یکم دیر شد ، الان باهاتون هماهنگ میکنم 1 لینک به دیدگاه
Yalda pajohesh 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلامسلام خسته نباشید برای بچه های فضای سبز که پروژه طراحی فضای سبز دارن هم کار انجام میدین یا فقط برای معماران پارتی کلفت کار انجام میدید ؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلامسلام خسته نباشید برای بچه های فضای سبز که پروژه طراحی فضای سبز دارن هم کار انجام میدین یا فقط برای معماران پارتی کلفت کار انجام میدید ؟ سلام لطفا کار رو به همراه توضیحات درخواست بدید بررسی میشه و بهتون اطلاع داده میشه 2 لینک به دیدگاه
hamidreza1723 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سلام انجام پایان نامه ارشد رو از چه مرحله ای شروع میکنید ایا ایده طر ح رو هم میدید ممنون میشم جواب بدید 1 لینک به دیدگاه
elmira kazemi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سلام یه پلان بیمارستان تو تهرانو میخواستم به جز بیمارستان آتیه ممنون میشم کمکم کنین. 1 لینک به دیدگاه
tirdad 2020 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من سعید هستم از دفتر فنی پارسا گرافیک میدان انقلاب تهران / ما ارباب رجوع برای انجام پایان نامه و کارهای دانشجویی داریم اگر امکانی هست که با هم همکاری کنیم لطفن خبر بدهید شماره تماس 02166491965 با سپاس 1 لینک به دیدگاه
mehri queen 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ Salam age ye hajme amade bedam ke tu max materiyal bedin va render giri konid chand mishe ?????albatte ino vase mosabeghe mikham ke ye tarhe sardar hast va tazinate sonnati dare ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده