R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 سلام در این تاپیک هرگونه سوالی که در رابطه با سفارشات انجام پروژه دارید بپرسید برای ثبت سفارش میتونید به تاپیک زیر مراجعه بفرمائید : انجام پروژه های دانشجویی رشته معماری با تشکر 12
Nafiseh vahdati 12 ارسال شده در 5 تیر، 2014 سلام براي طرح نهايي يك پروژه ي اماده مي خواستم با موضوع هنرستان معماري يا خانه ي سالمندان و يا فرهنگسرا خيلي ممنون 2
ShaMoh 3002 ارسال شده در 15 مرداد، 2014 فرم پر کردم اما خبری برای اعلام هزینه نشد! باز دوباره پر کنم ؟ یه کار تیریدی هست که میخام انجام بدید . 2
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2014 فرم پر کردم اما خبری برای اعلام هزینه نشد!باز دوباره پر کنم ؟ یه کار تیریدی هست که میخام انجام بدید . عذرخواهی میکنم که یکم دیر شد ، الان باهاتون هماهنگ میکنم 1
Yalda pajohesh 25 ارسال شده در 19 آذر، 2014 سلامسلام خسته نباشید برای بچه های فضای سبز که پروژه طراحی فضای سبز دارن هم کار انجام میدین یا فقط برای معماران پارتی کلفت کار انجام میدید ؟ 2
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 سلامسلام خسته نباشید برای بچه های فضای سبز که پروژه طراحی فضای سبز دارن هم کار انجام میدین یا فقط برای معماران پارتی کلفت کار انجام میدید ؟ سلام لطفا کار رو به همراه توضیحات درخواست بدید بررسی میشه و بهتون اطلاع داده میشه 2
hamidreza1723 11 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 سلام انجام پایان نامه ارشد رو از چه مرحله ای شروع میکنید ایا ایده طر ح رو هم میدید ممنون میشم جواب بدید 1
elmira kazemi 11 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام یه پلان بیمارستان تو تهرانو میخواستم به جز بیمارستان آتیه ممنون میشم کمکم کنین. 1
tirdad 2020 11 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلام من سعید هستم از دفتر فنی پارسا گرافیک میدان انقلاب تهران / ما ارباب رجوع برای انجام پایان نامه و کارهای دانشجویی داریم اگر امکانی هست که با هم همکاری کنیم لطفن خبر بدهید شماره تماس 02166491965 با سپاس 1
mehri queen 110 ارسال شده در 5 مهر، 2015 Salam age ye hajme amade bedam ke tu max materiyal bedin va render giri konid chand mishe ?????albatte ino vase mosabeghe mikham ke ye tarhe sardar hast va tazinate sonnati dare ... 1
ارسال های توصیه شده