رفتن به مطلب

از بین بردن نویز در متلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان من میخوام تو متلب عکسی که مثلا با موبایل گرفته شده رو نوبزهاشو ار بین ببرم میشه کمکم کنین

فیلتتر ها رو بلدم اما جند تا مشکل دارم

1- تا اینجا که میدونم مثلا اول باید نویز نمک و فلفل یا ... به تصویر داد بعد این نویزها رو بافیلتتر های median یا .... رفع کرد سوال من اینه اگه عکسی که با موبایل گرفتیم رو بخواهیم رفع نویز کنیم هم لازمه اول بهش نویز اضافه کنیم و بعد از فیلتتر استفاده کنیم؟

2- با دستوراتی مثل imread و imshow که کار می کنم مشکلی نداره اما تا دستور medfilt2 رو استفاده می کنم ارور میده و میگه باید دو بعدی باشه و بعد تصویر رو که با size به دست میارم 3 عدد بهم میده الان من باید چکار کنم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من میخوام تو متلب عکسی که مثلا با موبایل گرفته شده رو نوبزهاشو ار بین ببرم میشه کمکم کنین

فیلتتر ها رو بلدم اما جند تا مشکل دارم

1- تا اینجا که میدونم مثلا اول باید نویز نمک و فلفل یا ... به تصویر داد بعد این نویزها رو بافیلتتر های median یا .... رفع کرد سوال من اینه اگه عکسی که با موبایل گرفتیم رو بخواهیم رفع نویز کنیم هم لازمه اول بهش نویز اضافه کنیم و بعد از فیلتتر استفاده کنیم؟

2- با دستوراتی مثل imread و imshow که کار می کنم مشکلی نداره اما تا دستور medfilt2 رو استفاده می کنم ارور میده و میگه باید دو بعدی باشه و بعد تصویر رو که با size به دست میارم 3 عدد بهم میده الان من باید چکار کنم؟

سلام

تصویرتون که نویز داره، دیگه برای چی میخواین بهش نویز اضافه کنین، medfilt2 ورودی دوبعدی قبول میکنه، برای تصاویر رنگی میتونین از روش لینک زیر استفاده کنین:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

تصویرتون که نویز داره، دیگه برای چی میخواین بهش نویز اضافه کنین، medfilt2 ورودی دوبعدی قبول میکنه، برای تصاویر رنگی میتونین از روش لینک زیر استفاده کنین:

سلام ممنونم از راهنماییتون مشکلم اینه که medfilt2 رو که استفاده می کنم خطا میده اینو میدونم که باید ورودیش دو بعدی باشه اما تصویر jpg یا tif که استفاده می کنم خطا میده و نمیدونم چرا اینجوریه

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام ممنونم از راهنماییتون مشکلم اینه که medfilt2 رو که استفاده می کنم خطا میده اینو میدونم که باید ورودیش دو بعدی باشه اما تصویر jpg یا tif که استفاده می کنم خطا میده و نمیدونم چرا اینجوریه

مرسییییییییییییییییییییییییییی اون لینکی که دادین خیلی به دردم خورد دستت درد نکنه مرسی کمکم کردی ایشالا جبران کنم

اگه هر از گاهی سوالی داشتم میشه مزاحمتون شم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسییییییییییییییییییییییییییی اون لینکی که دادین خیلی به دردم خورد دستت درد نکنه مرسی کمکم کردی ایشالا جبران کنم

خواهش میکنم، چه مزاحمتی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام امتحان کردم روش لینک رو اما جواب نداد یا شاید جون من هنوز در این زمینه زیاد کار نکردم نتونستم درست جواب بگیرم مثلا این که میگین هر کانال رو جدا denois کنین من نمیدونم آدرس هر کانال رو چطوری باید بدم و یا اینکه میگین denoise کنین بعد به حالت قبل برگردونین اضلا نمیدونم باید چکار کنم

من یا متلب کار کردم اما در زمینه پردازش تصویر زیاد کار نکردم اکه بیشتر راهنماییم کنین ممنونم

• Like 3
لینک به دیدگاه

img = imread('peppers.png');

img_size = size(img);

Noise = uint8((rand(img_size(1:2))

Noisy_img = img + cat(3,Noise,Noise,Noise);

n = 3;

figure;

subplot(121)

imshow(Noisy_img)

New_img = cat(3,medfilt2(Noisy_img(:,:,1),[n,n]),medfilt2(Noisy_img(:,:,2)...

,[n,n]),medfilt2(Noisy_img(:,:,3),[n,n]));

subplot(122)

imshow(New_img)

.

• Like 4
لینک به دیدگاه
img = imread('peppers.png');

img_size = size(img);

Noise = uint8((rand(img_size(1:2))

Noisy_img = img + cat(3,Noise,Noise,Noise);

n = 3;

figure;

subplot(121)

imshow(Noisy_img)

New_img = cat(3,medfilt2(Noisy_img(:,:,1),[n,n]),medfilt2(Noisy_img(:,:,2)...

,[n,n]),medfilt2(Noisy_img(:,:,3),[n,n]));

subplot(122)

imshow(New_img)

.

ممنون دوست عزیز. :icon_gol:

این صرفا یک پیشنهاده اگه برای گذاشتن برنامه یا کدی از دستور و دکمه CODE

که در بالای پست نمادش هست استفاده کنید شکیلتر میشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون دوست عزیز. :icon_gol:

این صرفا یک پیشنهاده اگه برای گذاشتن برنامه یا کدی از دستور و دکمه CODE

که در بالای پست نمادش هست استفاده کنید شکیلتر میشه:a030:

سلام از پیشنهادت خیلی خیلی ممنونم نمنیدونستم این گزینه وجود داره از این به بعد حتما ازش استفاده می کنم البته الان پیداش نکردم اما خوب میگردم پیداش میکنم بازم تشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...