www.mums.ac.ir 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 استاد سمشناسي دانشگاه علومپزشکي مشهد با اشاره به افزايش موارد مسموميت با مونوکسيدکربن در فصل سرما، هشدار داد که در تشخيص مسموميتهاي خفيف و مزمن مونوکسيدکربن احتمال اشتباه وجود دارد. دکتر مهدي بلاليمود، عضو هيأت علمي علومپزشکي مشهد در گفتوگو با خبرنگار وبدا، تصريح کرد: به اين ترتيب ممکن است علايم بيمار با بسياري بيماريها مانند آنفلوآنزاي سبک، سرماخوردگي، سينوزيت، بيماريهاي اعصاب و روان مانند سردردهاي ميگرني، سردردهاي ناشي از کشمکشهاي رواني و گاه مسموميتهاي غذايي اشتباه شود. وي با بيان اين که « پزشک در تشخيص مسموميت خفيف و مزمن مونوکسيدکربن بايد خيلي حاذق باشد»، به پزشکان جوان توصيه کرد که در زمستان، وقتي بيماري مراجعه و عنوان کرد:"سرما خوردهام و سردرد دارم"، از او بپرسند که محيط خانه و بويژه اتاق خوابش را با چه وسيلهاي گرم ميکند، اگر پاسخ، بخاري گازي بود و اظهار کرد: صبحها که از خواب بيدار ميشود، سردرد و سرگيجه دارد،علايم خفيف مسموميت مونوکسيدکربن است و سرماخوردگي نيست، برخلاف اين که فرد تصور ميکند دچار سرماخوردگي يا سينوزيت شده است. دکتر بلاليمود اذعان کرد: در فصل زمستان، مسموميت مونوکسيدکربن با بسياري بيماريها اشتباه ميشود و شهروندان توجه داشته باشند که اگر در زمستان، صبحها با علايمي چون سردرد، سرگيجه، ضعف و بيحالي، تهوع مواجه شدند و در اتاقي خوابيدهاند که با بخاري گازي حتي با دودکش گرم ميشده، مسموميت CO ميتواند عامل بروز اين علايم باشد، بويژه اگر اين شرايط تا ظهر بدون مصرف دارو و با ورود به فضاي آزاد و استنشاق اکسيژن برطرف شود. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 به نظر من اگه از مونواکسیدکربن و مسمومیتش می خواین دور باشین، و تجربه اش نکنین، در اتاق خواب یا پنجره اش رو کمی باز بذارین! صبح هم که یه تهویه کوچولو! + می تونین کل سال در یا پنجره رو یکم باز بذارین تا عادت کنین! همین! منبع: خودم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 برای جلوگیری از منوکسید کربن. مقداری برگ اکالیپتوس رو وری بخاری قرار دهید.. تمام مونوکسیدهای کربن از بین می رود. 1
ارسال های توصیه شده