MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ سلام . هر بار میام اینجا یه سوال میدم اما فعلا برای هیچکدومش جواب نگرفتم اما سوال امشب روشهای اندازه گیری راندمان سیکل برایتون (توربین گاز) بدون فرض گرمای ویژه ثابت و ... کلا یه روش برای اندازه گیری راندمان اگه میدونین؟ و اگه کتابی هست ممنون میشم بگین که برم تهیه کنم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ سلام . هر بار میام اینجا یه سوال میدم اما فعلا برای هیچکدومش جواب نگرفتم اما سوال امشب روشهای اندازه گیری راندمان سیکل برایتون (توربین گاز) بدون فرض گرمای ویژه ثابت و ... کلا یه روش برای اندازه گیری راندمان اگه میدونین؟ و اگه کتابی هست ممنون میشم بگین که برم تهیه کنم درود... همانطور که خودتون گفتید سیکل برایتون برای محاسبه راندمان سیکل توربین گاز مورد استفاده قرار میگیره. این سیکل شامل چهار مرحله هست که در این تصویر نمایش داده شده است. برای اینکه تصور قابل لمسی از این سیکل در واقعیت داشته باشیم این تصویر کمک مناسبی میکنه. انرژِی درونی این سیکل تابع حالت هست. سیکل به نقطه شروع خودش بر میگرده و تغییر انرژی درونی صفر هست. اگر فشار ثابت باشه کار خالص در واحد جرم هم به این صورت محاسبه میشه: بازده سیکل وابسته به دما: برای دماهای مختلف: بازده ایده آل سیکل برایتون: 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ درود، دوست عزیز در صورتی که میخوای محاسبات دقیق راندمان رو داشته باشی باید شبیه سیکل بخار محاسبه کنی، یعنی فرض گاز کامل رو بذاری کنار و از جداول ترمودینامیکی هوا (برای کمپرسور) و محصولات احتراق (برای توربین گاز) استفاده کنی که البته خودم هم دنبال توابع محصولات احتراق (Flue Gas) هستم! اگر یافتی خبرش را بده! 2 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ درود...همانطور که خودتون گفتید سیکل برایتون برای محاسبه راندمان سیکل توربین گاز مورد استفاده قرار میگیره. این سیکل شامل چهار مرحله هست که در این تصویر نمایش داده شده است. خیلی ممنون اما این محاسیات با تقریبه مثلا cp داخل سیکل ثابت نیست و تابع دماست درود، دوست عزیز در صورتی که میخوای محاسبات دقیق راندمان رو داشته باشی باید شبیه سیکل بخار محاسبه کنی، یعنی فرض گاز کامل رو بذاری کنار و از جداول ترمودینامیکی هوا (برای کمپرسور) و محصولات احتراق (برای توربین گاز) استفاده کنی که البته خودم هم دنبال توابع محصولات احتراق (Flue Gas) هستم! اگر یافتی خبرش را بده! فعلا که پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ البته شاید نشه جداول محصولات احتراق رو پیدا کرد، ولی جداول انتالپی هوا که هست! هم خود ون وایلن داره، هم نرم افزار ees ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده