دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ سلام بنظرم هستی خانوم یه دختر خیلی آروم و مهربونه هنرمند و باادب و متین و بااراده هست هر وقت هم کسی ازش کمکی بخواد حتما هرکاری رو که بتونه برای اون فرد انجام میده ولی حس میکنم بارزترین خصوصیتش منطقی بودنش باشه نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم ولی حس میکنم واقعا منطقی هستی، هستی خانوم همه هم دوست دارن...عین من 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ ای جاااااانم هستی نازنینم..... هستی از نظر من یه دختر اجتماعی با خط قرمزهایی که برای خودش کشیده که کاملا به جا و منطقیست.... در رشته تحصیلی خودش خبره س......یه هنرمند در زمینه های مختلف.... آشپز خوبیه با علاقه آشپزی میکنه......یادش بخیر یه مدت پا به پای هم آشپزی میکردیم و یه مسابقه باقلوا هم گذاشتیم با هم ..عاقا ما نفهیدیم اخرش چی شد ؟برنده کدوممون بودیم ؟ هستی عزیز تا انجا که میدونم یه دختر مذهبی هستند و به عقاید دیگران هم احترام می گذارد. در کل یه خانوم به تمام معناس و خیلی براش احترام قائلم و دوسش دارم.... خانومی آرزوی سلامتی و موفقیتت رو در تمامی مراحل زندگی دارم ..... 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ درود و عرض ادب به همه شما دوستان عزیز..... از همه شما خوبان که در تاپیک تحلیل شخصیت من شرکت کردید و من رو مورد لطف و محبت خودتون قرار دادید ،متشکرم....:icon_gol: گاهی اوقات زبان در بیان احساس قاصر هست ولی همین رو میتونم بگم که از حضور در جمع دوستانی چون شما بسیار خرسند هستم.... هر چند زمان تاپیک تحلیل شخصیت به پایان رسید اما خوشحال میشم هر موقع نقدی به رفتار یا گفتار من داشتید ، بی پرده با من در میان بگذارید .... و اما در ادامه پاسخ به پیامهای شما عزیزان و درنهایت سخن پایانی ..... درود بر هستی عزیز باشخصیت،با سواد ،محجوب و ماخوذ به حیا، ولی به موقع حرفاتو میزنی،بسیار حساس و زود رنج ،مهربون و با محبت .... من فقط خوبی و مهربونی ازت دیدم و اینکه همیشه به یاد دوستات هستی ... درود بر مهندس مهرداد عزیز..... در انجمن نواندیشان به سطح دانش 2 نفر همیشه غبطه خوردم ....شما و آقا سجاد( spow) عزیز... ممنون از محبت سرشاری که نسبت به من داشتید.... وای چقد دیدن تاپیک تحلل شخصیت حس خوبی بم داد...یکی از باحالترین و خاطره انگیزترین تاپیکا همین تحلیل هاست.من رابطه ای با هستی خانوم ندارم اما با شناختی که بواسطه نوشته هاش ازش پیدا کردم، ازش خوشم میاد...ینی ازتون خوشم میاد. بدون اغراق و تعارف کلمه ی خـــــانوم برازندته خیلی ممنون خانوم ،شما لطف دارید.... بهترینها رو برای شما آرزومندم.... عه هستی جونمممممممممممم سلوم سلوم. من معلمت بودم دیگهشاگردی بس زرنگ کدبانو هم که هستی. خوش برخورددوست داشتنی:aghosh: ایشالا همیشه موفق باشی سلاااام خانوم معلم .... معلممون خوب بود که خوب یاد میگرفتیم خانوم..... خیلی ممنون ،من هم شادی رو برای شما و همه دوستانم آرزومندم.... تو که دوست جونی خودمی.:aghosh: مهربون و دوست داشتنی ، با محبت ،صبور ، فهمیده .صادق و رک. یه دوست واقعی.کسی که همیشه کنار دوستاش میمونه و خیلیییییییییی کدبــــــــانو اگه خدا بخواد قراره همیشه دستپختش و بخورم. به به ...فرنوشی خوبم.... شب یلدا گذشته ها...هندونه ها خورده نمیشه دیگه ... اگر خدا بخواد از شنبه میخوری.... از اینکه دوست خوبی مثل خودت دارم خیلی خوشحالم ،ممنون که هستی.... جالب بود برام دعوت شدم، چون من با شما برخورد مستقیمی نداشتم اما نظراتتون راجع به موضوعات مختلف رو با دقت میخونم همیشه (یعنی طبق عادت، ناخودآگاه مکث میکنم رو نظراتتون). خیلی منطقی و حساب شده هستند و یک آرامشی در جملاتتون هست که مطمئنا همه اینا برگرفته از شخصیت شماست. حرفام نظر واقعی م بود و هیچ تعارفی هم توش نبود. موفق باشید خیلی ممنون ...شما لطف دارید ،خوشحالم که جملاتم باعث انتقال حس آرامشی هر چند اندک میشه .... بهترینها رو برای شما و همه دوستان آرزومندم.... سلام هستی جانبا اینکه من از اعضای جدد این انجمن هستم و ارتباط زیادی با شما نداشتم ولی از نظر من شما.... خیلی مهربون دوست داشتنیباسوادمسولیت پذیرباشخصیت هستید. همیشه به خاطر راهنماییاتون ازتون ممنونم امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی سلام خانوم.... خواهش میکنم .....خوشحالم که راهنماییهای من برای شما مفید بوده .... من هم برای شما شادی و سلامتی آرزومندم.... سلامخوبيد؟ من با شما از فروم مهندسين صنايع ايران آشنائي داشتم.به نظر من،شما يك مدير موفق ،صبور و با شعور هستيد و همه سوالهاي من و بقيه دوستان رو با دقت و حوصله تمام جواب داديد. سلام جناب مهندس عزیز... بله .... من هم بابت این آشنایی بسیار خرسندم و امیدوارم در آینده ای نه چندان دور بیشتر بتونیم از تجربیات شما درتالار بهره مند گردیم.... سپاس فراوان.... درود تو تاپیکهای زیادی باهات مشترک نشدم ولی اینو فهمیدم دختر خیلی مهربونی هستی همه چی رو با دید خوب میبینی - و این خیلی خوبه فکر میکنم دوس داری زندگی بی دردسر و آرامی داشته باشی و در کنار این آرامش برنامه ریزی منظمی داشته باشی برات آرزوی موفقیت میکنم - انشالله به هر چی در ذهنته برسی درود .... وقتی با دید مثبت به زندگی نگاه کنیم ،از ناملایمات زندگی هم کمتر آزرده خاطر میشیم .... درسته ،زندگی بی دردسر و آرام ولی نه دچار روزمرگی شدن .... خیلی ممنون بابت آرزوی خوبتون ،من هم همین آرزو رو برای شما دارم.... از آواتارتون میشه حدس زد آدم صلح طلبی هستین که کلا از ایجاد حاشیه و جنجال پرهیز میکنین از مدال هایی که گرفتین هم مشخصه اندیشه طلایی دارین و طراحی هم میکنین...چشم بسته غیب گفتم آی فال میگیرم...فااااااااااااااااااال.... مدال اندیشه طلایی ،سال قبل به دلیل لطف سرشار دوستان که نسبت به من داشتند از طریق نظر سنجی پایان سال اعطا شد ... و مدال طراجی هم بابت کیک تولد نواندیشان ... ولی من فکر میکنم ،آواتار شما عیار دقیقی برای بیان روحیات و افکار شما نیست .... ممنون .... 16 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ سلام خب با شناختی که تا حالا ازتون پیدا کردم به نظرم آدم آروم، با حوصله و با پشتکاری هستین. به یاد دوستاتون هستین و تا جایی که بتونین بهشون کمک می کنین. از اون مدلایی که اگه یکی یه قدم واستون برداره، 10 قدم واسش برمیدارین. تا حدودی حساسین. رک و راست بودن هم یکی دیگه از ویژگی های مثبتتونه. و البته در عین رک بودن، کاملاً با احترام حرفاتونو میزنین. اون کیک تولدی هم که واسه نواندیشان درست کرده بودین رو هیچ وقت یادم نمیره حیف که فقط نشد بخوریمش سلام... شناختتون تقریبا درسته ...البته خب آروم و با حوصله بودن بستگی به تعریفی که ازشون میشه درجات مختلف داره.... در مورد 10 قدم در برابر یک قدم ،همیشه همینطوری هست ،وقتی با کسی دست دوستی بدم هر کاری که توانایی انجام دادنش رو داشته باشم و البته خارج از اصول خودم نباشه ،براشون کوتاهی نمیکنم و انجامش میدم.... خواهش میکنم....چون نشد شما بخورین ما هم نخوردیم 2-3 روزی تو یخچال بود.....تازه بعدش سرو نمودیم.... ممنون بابت حضورتون و با آرزوی شادی و سلامتی برای شما .... ...hasti1988اولین شخصیصت نواندیشان که باهاشون ارتباط برقرار کردم ...بامحبت .. سرشار از ادب دنیایی از متانت وحجب حیااااااا اندکی غرور ممدوح... سخاوت در دانش ریزبین ونکته سنج طالب صلح ودوستی باجنبه در قضاوت منطقی وبی پرده و رک آشپزززززززززززززز مهم اینکه این شخصیت تا امروز همیشه به نیکی وبزرگواری ازشون یاد شده.. شما همیشه من رو مورد لطف قرار میدین،خوشحالم که با شخصیتی خوب و فعال مثل شما آشنا شدم،بارها به خودتون گفتم که به نظر من شما یک کارآفرین موفق خواهید بود ...این از افکار ،منش و مسیر شما کاملا مشخص هست..امیدوارم اونروز خیلی دور نباشه.... ممنونم بابت همه همفکری ها و مشورت ها و.... راستی صورتحساب ها رو هم بی زحمت چک کنید.... هرچی هست میگما، هم خوب و هم بد ...... مهربون رک فهمیده عدم برنامه ریزی در برخی کارها(دیدم که میگم) سر و ساده کدبانو خانوم خونه علاقه مند به کارای هنری هر چی هست و خوب گفتی ..... در برخی کارها واقعا نمیشه ،چون برخی عوامل اتفاق میافته که هیچ پیش بینی ازشون نداشتی.... شما خودتم خیلی خانومی و محبتت بهم ثابت شده هست .... ممنون.... سلامبا اینکه زمان زیادی از آشناییم و دوستیم با هستی جان نمیگذره اما ایشون فوق العاده مهربون و دوس داشتنیه حس احترام خاصی نسبت بهش دارم اصلا آواتارش انرژی مثبت و آرامش بهم میده.... مدیر پیگیرو ساعی ای هستش.. برات آرزوی بهترینهارو دارم عزیزم سلام گندم جان.... ممنون گلم ،خوشحالم که حس خوبی نسبت به من داری و این از خوبی خودتونه.... فقط همين ========»» :icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنون بابت حضورتون و همچنین ممنون بابت پیامتون ....بهترینها رو برای شما آرزومندم.....:icon_gol: درود ..هستی عزیزم....یکی از بهترین اشخاصی که در انجمن باهاشون برخورد داشتم.کدبانو، با سلیقه، اصلا از هر انگشت این بانو هنر میباره... مهربان و دوست داشتنی محجوب و مودب مااااااااه اصلا نمیشه با کلمات برخی از اشخاص رو توصیف کرد... قدرشناس آرام و آهسته به سوی اهدافش گام بر میداره وظیفه شناس اصلا در یک کلام...هر چه خوبان همه دارند تو یک جا داری... موفق و شاد و سالم باشی درود مریم خوبم.... خیلی ممنون ،شما لطف داری .... من واقعا در برابر این همه لطف و محبت نمیدونم چی بگم ،جز اینکه دوستانی دارم که خوبی شان برای من محرز شده ،کسانی که همیشه براشون احترام قائلم و بهترینها رو برای اونها آرزومندم ،مثل شما.... خواهر گل ما هستی ...خیلی مهربون دوست داشتنی باسواد مسولیت پذیر باشخصیت امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی هر وقت پیام و تصاویر شما رو در پروفایلم میبینم خوشحال میشم که کسی هست که بدون اینکه توقعی از دیگران داشته باشه برای اونها پیام و تصاویری از زیبایی ها قرار میده ....باز هم برای همه پیامها و بابت حضور و همچنین لطفی که نسبت به من در این تاپیک داشتید از شما سپاسگزارم....:icon_gol: مهربون با سواد پاک آروم دوست داشتنی چقدر خوبه که ، دوستانی دارم بهتر از آب روان .... خیلی لطف داری خانوم گل ....همیشه شاد و پیروز باشی..... من که شناختی ازتون ندارم و نمیشناسمتون ولی همین متن زیباتون وادارم کرد که نظری بذارم ... متنتون عالی بود ممنون ،خوشحالم که خوشتون اومده و برای شما شادی بی حد و حصر آرزومندم .... دورادور میشناسمت هستی جون... فقط می تونم بگم با نظر همه بچه ها کاملا موافقم و با تاکید بر نظر آقا محمد رو این نکته که واسه دوستات وقت میذاری و کمکشون می کنی همه بچه ها و شما خانوم نسبت به من لطف دارید... بهترینها رو برای شما آرزومندم.... 14 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ متاسفانه چون قبل از این افتخار آشنایی یا هستی خانمی رو نداشتم چیز زیادی نمی تونم بگمولی تا اونجایی که تو پروف بعضی از دوستان مشترک دیدم به نظرم اومد یکی از خصلت های بارزشون " متین " بودنشونه.... ممنون خانوم ،نظر لطفتونه....بابت حضورتون هم متشکرم.... سلام بر هستی عزیزببخشید من دیر به تاپیک رسیدم... من از ابتدای فعالیتم در انجمن افتخار آشنایی با خانوم مهندس عزیز رو داشتم و همیشه دیدم که چقدر با آرامش و صمیمیت سعی میکنه به دوستاش در حد توانش کمک کنه. من ایشون رو شخصی آرام ،متین، مهربون و اندکی حساس دیدم که اهل صلح و دوستیه و سعی میکنه تو مباحث با نظرات مخالفش هر چقدر هم که لحن تندی دارند با منطق و آرامش برخورد کنه.در مجموع بنظر من یک دوست عالی و یک مدیر کاردانه و آرزو میکنم زندگیش سرشار از موفقیت و آرامش باشه سلام.... ممنون بابت نظراتتون ،شرمنده کردین.... من هم برای شما موفقیت و شادی آرزومندم.... سلام ، ممنون از دعوتت هستی جون ما شاا... عجب استقببالی شده و حالا این شما و این هم هستی بانو : فعال مهربون فهمیده عقل رو سپر احساس میکنه و تلاش میکنه بهترین تصمیم رو بگیره دیگران واسش مهم هستن و اصلا ادم بی احساسی نیست پشتکار و تلاشش ستودنیه دوست داره همیشه چیزای زیادی یاد بگیره و تو هر کاری دستی داشته باشه کودک درونش زیاد فعال نیست و خیلی کنترلش میکنه نت باز و بنظرم بزرگتر از سنشه ، جسمی نه هااااااااااااا عقلی فقط یه چیزی واسم گنگه که چرا مثل خودم این پشتکار نت اومدنشو رو واسه کنکور نمیزاره؟ سلام خانووووم ..... ممنون بابت هندوانه ها....من با این همه چیکار کنم ؟ به نظرم باید به یک کار آفرینی فکر کنم مثلا مربای هندوانه درست کنیم .... این سوالی است که جوابی برای آن یافته نشده....ولی نه فاطمه،پشتکار نت اومدن رو میتونم کنترل کنم ...همونطوری که بقول خودت کودک درون رو هم کنترل میکنم ولی خب بعضی اوقات یه سری عوامل دست به دست هم میده تا نشود آنچه که نباید بشود....البته خب از تلاش هم نباید دست برداشت و تنبلی پیشه کرد .... بازم ممنون بابت لطفتی که نسبت به من داری و امیدوارم موفقیت و شادی مسیرهمیشگی زندگی شما باشه.... سلام هستی جونم مرسی از دعوتت یک خانوم فوق العاده خوش برخورد ، کدبانو و مهربون خیلی هم دوست داشتنی سلام مینا جان....ممنون بابت حضورت.... خوبی و مهربونی از خودتونه خانوم گل.... سلام به همگی دوستان گل نواندیشان تشکر از مدیر ارجمند هستی خانم که قابل دانستند بنده را دعوت فرمودند تاریخ آمدن بنده هم تاحدودی با تاریخ آمدن هستی خانم مساوی است و لذا به اندازه 2.5 سال آشنایی کاملی ازشون دارم هستی خانم فردی 1-مسئولیت پذیر 2-دلسوز 3-فعال 4-کاربلد 5-باسواد و با دانش 6-باحیا و پاک که همیشه مراعات ارتباطات خود را دارند مثل خیلی از بچه های انجمن 7-مسلط به اعصاب 8-انتقاد پذیر دیگه چیزی به ذهنم رسید خداراشکر میکنم که همکاران من درتالار صنایع که تقریبا باخیلیاشون در ارتباط بودم و هستم همه دلسوز و بادانش هستند و ازشون یاد میگیرم دیگه هستی خانم که حسابشون جداست مرسی سلام آقا حمید .... ممنون بابت حضورتون .... در مقابل این همه لطف فقط میتونم ازتون تشکر کنم....:icon_gol: امیدوارم به بهترینها در زندگی برسید و هیچ وقت از تلاش برای رسیدن به خواسته هاتون دست بر ندارید و دلسرد نشید .... سلام هستی جان.ممنون از دعوتت. آروم، مودب و خوش برخورد. از تاپیکهایی که زدین هم به نظرم انسان کوشایی هستین و روش های علمی و موثر رو پیگیری میکنین. سلام ... ممنون بابت حضورتون خانوم .... بابت پیام و نظرتون هم متشکرم.....:icon_gol: سلام من رابطه ای با شما نداشتم ولی از اواتارتوتون برمیاد انسان موجه ارام خون سرد همه را جمع کنم سرت درد نگیره خیلی خانمی همینم که این تا÷یک را گذاشتی یعنی انسان نقد ÷ذیر وانعطاف ÷ذیری هستین با ارزوی موفقیت سلام....خیلی ممنون .... این تاپیک هم بصورت ثبت نامی هست ،یعنی هر کس بخواد که تاپیک تحلیل شخصیت براشون تشکیل بشه اعلام آمادگی میکنه تا در زمان مناسب تاپیک ایجاد بشه.... من هم برای شما موفقیت و شادی آرزومندم.... سلام هستی جان ممنون که من رو هم دعوت کردی تو برخوردهایی که با شما داشتم مشخص بود که خیلی آدم متین و مودب و خوش برخوردی هستین و از رفتارتون تو انجمن هم میشه فهمید که آدم مهربونی هستید و قدر دوستاتون رو می دونید سلام آقا دایی پسر کوچولوها.... خیلی ممنون ،شما هم مثل همه دوستان نسبت به من لطف دارید.... امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشید.... سلامتاپیک رو دیده بودم ولی یادم میرفت بیام، معذرت چیزایی که بیشتر از همه نظر من رو جلب کرد فعال پشتکار و پیگیری زیاد مودب و دلسوز و... کلا نکتهی منفی من از هستی خانم به یاد ندارم سلام .... ممنون بابت حضورتون .... شما هم یکی از دوستان بسیار خوب و فعال تالار صنایع هستید ،من هم برای شما موفقیت و شادی آرزومندم.... درود هستی جانوالا من برخورد زیادی با شما نداشتم و در همون مقدار هم پی به متانت و منطقی بودن و هنرمند و هنردوست بودن شما شدم. این دو مورد اخر نشان دهنده روح فرده. بنظر شخصی من کسی که هم هنرمند باشه و هم هنر دوست روح والا و حساسی و درون خودش جای داده... که این شامل شما هم میشود . ممنون از دعوتت درود مینا جان.... ممنون بابت حضورتون.... با این توصیفات حسابی شرمنده م کردین بانو....بهترین ها رو براتون آرزومندم.... 10 لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ ولی من فکر میکنم ،آواتار شما عیار دقیقی برای بیان روحیات و افکار شما نیست .... ممنون .... منم دارم همینو میگم ولی ظاهرا دوستان از ما می ترسن . . . اینم خوبه که ازت بترسن ، جذبه و چهره ای خوفناک :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ سلام ممنون از دعوتتاز شناختی که ازتون دارم احساس میکنم دختر منطقی و در عین حال مهربونی هستی البته منطقت بیشتر از احساستت هست نمیدونم اینجوری احساس میکنم انسان بسیار پرتلاش و با دانشی هستین سلام...ممنون بابت حضورتون.... خب من باورم بر این هست که اول منطق رو در هر موردی ملاک قرار بدهم و در وهله بعد احساس ...اما خب این به این منظور نیست که احساسات برام ارزشی نداره یا نسبت به اون بی توجهم...فکر میکنم این رابطه اگر از منطق به احساس باشه ،نتیجه بهتری هم خواهد داشت... از لطفتون سپاسگزارم و برای شما شادی آرزومندم.... مهربان و ارام و باشخصيتي قوي به نظر ميرسند. :icon_gol: خیلی ممنون بابت حضورتون .... نظر لطف شماست ....ممنونم...امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید.... درود... ممنون از دعوت هستی بانو... من طبق عادت در تاپیک های که منت دار صاحبان تاپیک برای دعوت هستم یک موضع دارم...البته در این موضوع یک موضع تکراری دارم... قضاوت کردن در مورد شخصیت مجازی دوستانم...کاری هست که من سعی می کنم از اون پرهیز می کنم.. همیشه از اینکه تو چند صفت محدودشون کنم و در این حد بشناسمشون....فراری بودم... البته باید تلاشی هم برای شناخت انجام بشه که نیاز به تعامل بیشتر هست...که فرصت مجازی شناخت کامل نمی ده... من می تونم در مورد نوشته هاتون نظر داشته باشم... از لا به لای نوشته ها و تاپیک شعرتون..یک نوشته ی ساده و لطیف رو برداشت کردم...که از اون ها لذت بردم... و صد البته که محترم هستین...و من هم به نظرات و عقاید و شخصیتتون احترام می زارم... و براتون بهترین ها رو در کنار آرامش می خواهم... درود ... ممنون بابت حضورتون.... بله خب دنیای مجازی یک قسمتی از یک بخش از زندگی همه ما هست که در دنیای مجازی صرف میکنیم و شناخت قطعا از این طریق نمیتونه کامل باشه... خیلی ممنون ...خوشحالم که از نوشته های من خوشتون اومده ،همینطور که نوشته ها ی شما برای من و سایر دوستان همیشه زیبا و جالب بوده و البته قابل تامل ... مجددا از شما بابت لطفی که نسبت به من دارید ممنونم و برای شما بهترین ها رو آرزومندم..... سلام من دعوت نشدم اما خودم دعوت کردم:a030:من برخوردی با شما نداشتم اما همیشه عکس آواتارتون دوست داشتم به عکستون میخوره که فوق العاده مهربون و با گذشت باشد. درهمه مراحل براتون ارزوی موفقیت و شادابی دارم ایام بکام سلام خانوم.... من پست اول تاپیک همه رو دعوت کردم و از حضورتون ممنونم..... خیلی ممنون ،نظر لطفتونه .... من هم همین آرزوی خوب رو برای شما همراه با سلامتی آرزومندم..... ممنون از دعوتت هستي جون خب شايد با وجود مدت زماني كه باهم دوست هستيم،شناخت زيادي ازت نداشته باشم اما بر اساس نوشته هات و بعضي گفتگوهايي كه شركت كردي بتونم بگم كه: دختر مهربون، منطقي، بسيار مودب و با شخصيت، تا حدي آروم و هدفمند در زندگي هستي البته اينها بر اساس شناخت تو يه دنياي مجازيه و احتمالا با واقعيت وجوديت متفاوته اميدورام روز به روز بر ويژگي هاي مثبت شخصيتيت اضافه بشه عزيزم از حضورتون خوشحالم ریحانه جان.... خیلی ممنون ،شما هم مثل بقیه دوستان نسبت به من لطف داری.... بله مسلما ، دنیای مجازی توان و ظرفیت نشون دادن واقعیت های وجودی ما رو در دنیای حقیقی نداره .... ممنون بابت آرزوی خوبت .... برای شما شادی ،سلامتی و موفقیت در همه مراحل زندگی آرزومندم.... منطقی مودب کدبانو و باسلیقه جدی پرتلاش رک برات بهترین ها رو آرزو دارم سارای خوبم.... ممنون بابت حضور و نظراتت خانوم گل .... خیلی لطف داری گلم.... منم همین آرزوی خوب رو برای خانوم گلی مثل شما آرزومندم.... سلامهستی یه دختر خوب و مهربونه هنرمنده با ادبه کلا یه دختر گلی هستش سلام خانوم.... گلی و خوبی از خودته خانوم....نظر لطفته...ممنون... برات بهترین ها رو آرزومندم .... (البته همراه با یک اسب....) خب با شناخت نه چندان زیادی که ازت دارم هستی بانو یه دختر با ادب، با محبت؛ مسئولیت پذیر و دوست داشتنی و البته خیلی باسواد میباشی ممنون از دعوتت، امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی گلم:icon_gol: فائزه جان ممنون بابت حضورت.... خیلی لطف داری خانومم....من هم برای شما شادی و سلامتی و موفقیت آرزومندم..... سلام بر هستی خانوم مرسی از دعوتت اول یه چی رو متذکر بشم 142 دوست تو اد لیستت داری همچین دوستانت محدودم نیستن ماشااللهامیدوارم چه در عالم مجازی و چه در عالم واقعی دوستانی با نیتی پاک نصیبت بشه از اونجای که با شما زیاد در ارتباط نبودم (در عالم مجازی) (البته کم سعادتی بنده رو میرسونه)نمیتونم همینطوری از شخصیتتون بگم ولی در کل از موقعی که تو انجمن فعالیت داشتین به این پی بردم که شما یه بانوی بسیار متین و با کمال و با صبر وحوصله ایرانی هستین .....صفات اولتون دلیلش برخوردتون با افراد انجمن بوده که کم و بیش تو تاپبک ها و صفحات دوستان بچشمم خورده...... صفات دومتون رو هم درتالار صنایع دیدم که با جدیت پیگر امور دوستان صنایع انجمن بودید و با جدیت به سوالاتشون پاسخ دادید......قاعدتاً صفات خوبتون بیشماره ولی بنده به دلیل کم سعادت بودن در برخورد با شما ازشون اطلاع خاصی ندارم... در کل براتون آرزوی بهروزی وشادکامی،موفقیت دارم... ببخشید که پر حرفی کردم. جناب مهندس عزیز ،سلام.... بله خب از لحاظ آماری خیلی محدود نیستن (که خب البته شماری از این تعداد مربوط به مسئولیتی هست که در قبال جذب کاربران در انجمن دارم) ولی خب منظورم این بود که اگر کسی در ادد لیست من نبود ،این فرض که فقط دوستانم میتونند در این تاپیک شرکت کنند برای باقی دوستان بوجود نیاد.... بابت آرزوی خوبتون هم ممنونم.... خواهش میکنم ،این تعاریف و خوبی دید شما ، لطفی هست که نسبت به من دارید.... از حضورتون سپاسگزارم وبهترین ها رو برای شما آرزومندم..... سلام هستی جانممنون به خاطر دعوتت. هم خلاقی، هم خانومی، هم خوش سلیقه ای و هم ..... خودت میدونی چقدر ماهی. تلخی خاطرات تابستون با شیرینی وجود امثال شما برام قابل تحمل بود. مجازی هستید اما قلبتون واقعیه سلام هانیه خوبم.... ممنون بابت حضورت خانوم خانوما.... عزیزم ، نظر لطفته.... لحظات تلخ شما برای من هم تلخ بود ،البته مسلما نه به اندازه ای که برای شما بود .... بارها و بارها از خدا بابت این موضوع تشکر کردم و از ته دل خوشحال شدم وقتی که موضوع حل شد.... همیشه ،همیشه و برای همیشه از خدا برای شما و خانواده خوبتون ،شادی و سلامتی آرزومندم.....:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ با توجه به گفتگوی کوتاه مدتی که داشتم شما را انسانی متین وسنگین دیدم که حتی از راه دور هم ادم خودشا ملزم به احترام گذاشتن به شما میکنه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ سلامبنظرم هستی خانوم یه دختر خیلی آروم و مهربونه هنرمند و باادب و متین و بااراده هست هر وقت هم کسی ازش کمکی بخواد حتما هرکاری رو که بتونه برای اون فرد انجام میده ولی حس میکنم بارزترین خصوصیتش منطقی بودنش باشه نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم ولی حس میکنم واقعا منطقی هستی، هستی خانوم همه هم دوست دارن...عین من سلام خانوم... آروم شاید ولی نه دیگه در این حد که خیلی هم داشته باشه.... خیلی ممنون ...نظر لطفته گلم.... ممنون خانووووم...من هم شما رو دوست دارم :hapydancsmil: ،همه بچه ها هم مثل شما نسبت به من لطف دارند.... براتون بهترین ها رو آرزومندم..... ای جاااااانم هستی نازنینم..... هستی از نظر من یه دختر اجتماعی با خط قرمزهایی که برای خودش کشیده که کاملا به جا و منطقیست.... در رشته تحصیلی خودش خبره س......یه هنرمند در زمینه های مختلف.... آشپز خوبیه با علاقه آشپزی میکنه......یادش بخیر یه مدت پا به پای هم آشپزی میکردیم و یه مسابقه باقلوا هم گذاشتیم با هم ..عاقا ما نفهیدیم اخرش چی شد ؟برنده کدوممون بودیم ؟ هستی عزیز تا انجا که میدونم یه دختر مذهبی هستند و به عقاید دیگران هم احترام می گذارد. در کل یه خانوم به تمام معناس و خیلی براش احترام قائلم و دوسش دارم.... خانومی آرزوی سلامتی و موفقیتت رو در تمامی مراحل زندگی دارم ..... آرام خوبم.....خیلی ممنون بابت حضورت خانوم دکتر ..... آره واقعا ...خیلی روزهای خوبی بود ...انشالا دوباره این فرصت پیش بیاد.... باقلوا هم که دیگه اوج شاهکار شیرینی پزی ما بود ...تا چند روز درد بازو و کتف و کف دست و ....داشتیم.....برنده که بنظر من خودت برنده بودی ،باقلوای شما بهتر شده بود ...حالا اگر قسمت شد (هر چند توبه کردیم ) یه بار دیگه باهم درست میکنیم..... ممنون خانوم گل ....خانومی از خودتونه .... انشالا شما هم دوره رو به سلامتی و با موفقیت تموم کنی و در زندگی هم همیشه شاد و سلامت باشی و با تمام قوا حرکتی رو به جلو داشته باشی .... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ با توجه به گفتگوی کوتاه مدتی که داشتم شما را انسانی متین وسنگین دیدم که حتی از راه دور هم ادم خودشا ملزم به احترام گذاشتن به شما میکنه ممنون بابت حضورتون و متشکرم از نظر لطفی که نسبت به من داشتید.... برای شما شادی و موفقیت در همه مراحل زندگی رو آرزومندم.... 4 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ انسانی موقر وسنگین وتحصیل کرده واقعی که همه را ملزم میکنه حتی توی فضای مجازی بهش احترام بگذارند 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ در ابتدا مجددا از همه دوستانی که با نظراتشون من رو مورد لطف و محبت خودشون قرار دادند ،متشکرم .... و در ادامه نوشته ای از" ویکتور هوگو " ...... اول از همه برایت آرزومندم که عاشق شوی و اگر هستی، کسی هم به تو عشق بورزد و اگر اینگونه نیست، تنهائیت کوتاه باشد و پس از تنهائیت، نفرت از کسی نیابی آرزومندم که اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی کني. برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی از جمله دوستان بد و ناپایدار برخی نادوست، و برخی دوستدار که دست کم یکی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد. و چون زندگی بدین گونه است برایت آرزومندم که دشمن نیز داشته باشی نه کم و نه زیاد، درست به اندازه تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد که دست کم یکی از آنها اعتراضش به حق باشد تا که زیاده به خودت غرّه نشوی. و نیز آرزومندم مفیدِ فایده باشی نه خیلی غیرضروری تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگهدارد. همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با کسانی که اشتباهات کوچک میکنند چون این کارِ ساده ای است بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میکنند و با کاربرد درست صبوری ات برای دیگران نمونه شوی. و امیدوام اگر جوان كه هستی خیلی به تعجیل، رسیده نشوی و اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزی و اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشوی چرا که هر سنّی خوشی و ناخوشی خودش را دارد و لازم است بگذاریم در ما جریان یابند. امیدوارم سگي را نوازش کنی به پرنده ای دانه بدهی، و به آواز یک سَهره گوش کنی وقتی که آوای سحرگاهیش را سر می دهد چرا که به این طریق احساس زیبائی خواهی یافت، به رایگان. امیدوارم که دانه ای هم بر خاک بفشانی هرچند خُرد بوده باشد و با روئیدنش همراه شوی تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد. بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشی زیرا در عمل به آن نیازمندی و برای اینکه سالی یک بار پولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: این مالِ من است. فقط برای اینکه روشن کنی کدامتان ارباب دیگری است! و در پایان، اگر مرد باشی، آرزومندم زن خوبی داشته باشی و اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشی که اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمان باز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید. اگر همه ي اينها که گفتم فراهم شد ديگر چيزي ندارم برايت آرزو کنم! و در نهایت نوشته ای از خودم بعنوان تحفه ای ناچیز بعنوان یادگاری تقدیم به همه دوستان ..... سبدی از گل امید هدیه از دست خدا یک سبد خاطره و یک بغل از گل یاس یک جهان عشق و حقیقت به همه آدمیان آرزویم رنگ لبخند بهاری به لب تو ،به لب پنجره دل پای در راه خدا،با سری شیفته از عشق به او آرزویم ،بال در راه خودش سوختن است.... با بهترین آرزوها .....:icon_gol: hasti1988 1392/10/8 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده