رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای ایجاد شغل

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

من میخوام وارد کار آزاد شم و از بین دنیای گیج کننده انتخاب شغل بعد از کلی کشمکش و فکر بالاخره ثصمیم گرفتم وارد صنعت قطعه سازی شم از شما میخوام اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید از سرمایه اولیه مورد نیاز گرفته تا سود ماهیانه تا مراکز خرید و تهیه مواد اولیه و دستگاه ها و گرفتن وام و مشکلات پیش رو همچنین راهکارهای رفع مشکلات ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لطفا بیاین شرکت کنید این اطلاعات میتونه برای من کارگشا باشه بازم ممنونم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

درباره قطعه سازی اطلاعات چندانی ندارم اما میدونم که شروع کردن چنین کاری اگر تو زمینه پلیمری باش نیاز به سرمایه اولیه زیادی داره

شما هر قطعه ی پلیمری که بزنید حداقل نیاز به اکسترودر و دستگاه تزریق و قالب دارید که قیمت شون بالاست

حالا با توجه به نوع مواد اولیه و محصولتون این هزینه ها میتونه بیشتر هم بشه

تهیه مواد اولیه صنایع پلیمر هم تو ایران گاهی به شدت با مشکل مواجه میشه

سودش هم بستگی به نوع قطعه و کیفیتش داره...

من هرچی میدونستم گفتم...مؤفق باشی...:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیز

درباره قطعه سازی اطلاعات چندانی ندارم اما میدونم که شروع کردن چنین کاری اگر تو زمینه پلیمری باش نیاز به سرمایه اولیه زیادی داره

شما هر قطعه ی پلیمری که بزنید حداقل نیاز به اکسترودر و دستگاه تزریق و قالب دارید که قیمت شون بالاست

حالا با توجه به نوع مواد اولیه و محصولتون این هزینه ها میتونه بیشتر هم بشه

تهیه مواد اولیه صنایع پلیمر هم تو ایران گاهی به شدت با مشکل مواجه میشه

سودش هم بستگی به نوع قطعه و کیفیتش داره...

من هرچی میدونستم گفتم...مؤفق باشی...:a030:

سلام دوست عزیزم باز خدا رو شکر بین 300هزار عضو این سایت عریض و طویل شما جوابمو دادین ممنونم ازتون:icon_gol:

ببینین چیزی که مد نظرمه قطعه ای پرمصرف و با قیمت متناسب و قابل تعویض در دراز مدت به خاطر پایان عمر مفیدشه مثال میزنم اگه صنعت خودرو رو درنظر بگیریم میتونیم سیستم روشنایی و مجموعه کاسه چراغ رو بگیم که معمولا توی حوادث رانندگی این قسمت بشدن آسیب پذیره حالا اگه حادثه ای هم نباشه لامپ این مجموعه عمر مفیدی داره که در دارز مدت امکان تعویضش وجود داره به نظرم راه اندازی خط تولید همین لامپ نیاز به هزینه آنچنانی نداشته باشه منظورم هزینه میلیاردیه همچنین تکنولوژی بکار رفته در اون چون تکنولوژی اکثر خودروهای مونتاژ داخل مربوط به دهه ها قبل میشه ...تا نظر شما باشه این یه مثال بود به هر صورت یه خودرو از هزاران قطعه ریز و درشت ساخته شده که ورود به صنعت تولیدش نیاز به سرمایه در حد خودش داره...من هنوز دارم تحقیق میکنم که کدوم قطعه نیاز الان بازار هست که بشه دست به تولیدش زد به هر صورت اگه دوستان نظرشونو بگن ممنون میشم...البته اگه کسی مشارکت کنه

بازم ممنون:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیزم باز خدا رو شکر بین 300هزار عضو این سایت عریض و طویل شما جوابمو دادین ممنونم ازتون:icon_gol:

ببینین چیزی که مد نظرمه قطعه ای پرمصرف و با قیمت متناسب و قابل تعویض در دراز مدت به خاطر پایان عمر مفیدشه مثال میزنم اگه صنعت خودرو رو درنظر بگیریم میتونیم سیستم روشنایی و مجموعه کاسه چراغ رو بگیم که معمولا توی حوادث رانندگی این قسمت بشدن آسیب پذیره حالا اگه حادثه ای هم نباشه لامپ این مجموعه عمر مفیدی داره که در دارز مدت امکان تعویضش وجود داره به نظرم راه اندازی خط تولید همین لامپ نیاز به هزینه آنچنانی نداشته باشه منظورم هزینه میلیاردیه همچنین تکنولوژی بکار رفته در اون چون تکنولوژی اکثر خودروهای مونتاژ داخل مربوط به دهه ها قبل میشه ...تا نظر شما باشه این یه مثال بود به هر صورت یه خودرو از هزاران قطعه ریز و درشت ساخته شده که ورود به صنعت تولیدش نیاز به سرمایه در حد خودش داره...من هنوز دارم تحقیق میکنم که کدوم قطعه نیاز الان بازار هست که بشه دست به تولیدش زد به هر صورت اگه دوستان نظرشونو بگن ممنون میشم...البته اگه کسی مشارکت کنه

بازم ممنون:icon_gol:

در مورد اون لامپ اطلاعاتی ندارم اما قطعات دیگه ی همون چراغ که اکثراً هم پلاستیکی هستن همون داستانی که گفتم رو دارن

اتفاقاً پارسال یکی از بهترین شرکت های تولید کننده چراغ بدجور به مشکل خورده بود

قیمت مستربچ و مواد اولیه همچین رفت بالا که تولید براش سخت شده بود...

ولی به یه چیز دقت کن، خط تولید هر محصولی رو که خواستی راه بندازی حتماً اوضاع مواد اولیه مورد نیازش رو تو بازار ایران در نظر بگیر...

امیدوارم مؤفق باشی...:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...