Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی درباره جوشکاری اصطحکاکی غلطشی مطلبی داره؟کمک کنیددددددد 1 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ آخه ازم دعوت شده اما من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منو چه به برق و......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ آخه ازم دعوت شده اما من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو چه به برق و......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب من گزینه همه دوستان رو انتخاب کردم گلچین نکردم شرمنده برق نیست که جوشکاریه لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ببين اصلا نميدونم چي هست. ميدونم داداشي فقط خواستم به پاس دعوتت يه پست هم گذاشته باشم لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ ببين اصلا نميدونم چي هست. ميدونم داداشي فقط خواستم به پاس دعوتت يه پست هم گذاشته باشم خیلی ممنون لطف کردی 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من جوشکاری اصطکاکی میشناسم اما اصطکاکی غلتشی نمیدونم چیه؟! لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ من جوشکاری اصطکاکی میشناسماما اصطکاکی غلتشی نمیدونم چیه؟! سلام عزیز منم نمیدونم یه نفر ازم خواست دنبال همچین چیزی بگردم اصطحکاکی اغتشاشی تو گوگل هست اما نمیدونم اصطحکاکی غلتشی (غلطشی) همونه یا فرق داره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده