Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ قبل از خوندن این متن یه خواهشی از دوستان دارم آن هم اینکه لطفا اگرکسی عاشق بوده وهست و به مطلوب نرسیده ،این رو نخونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با انتخاب عاشقانه ترین جمله عاشقانه تاریخ از رمان «بلندیهای بادگیر» امیلی برونته، این کتاب بار دیگر به عنوان عاشقانهترین کتاب ادبیات انگلیسی انتخاب شد. یک نظرسنجی در برایتون انگلیس نشان داد از نظر دوستداران ادبیات، یک خط از رمان «بلندیهای بادگیر» اثر «امیلی برونته»، رمانتیکترین جمله در تاریخ ادبیات انگلیسی است. در این نظرسنجی که ۲۰۰۰ نفر در آن شرکت داشتند، ۲۰ درصد از شرکتکنندگان جمله : روح از هر چه ساخته شده باشد، جنس روح او و من از یک جنس است را به عنوان عاشقانهترین جمله ادبی انتخاب کردند و به این ترتیب کتاب «بلندیهای بادگیر» را به عنوان عاشقانهترین کتاب ادبیات انگلیسی برگزیدند. این جمله را کاترین ارشاو خطاب به هتکلیف به زبان میآورد عنوان دوم در این نظر سنجی به «وینی پو» خرس مشهور کتاب کودکان تعلق گرفت که در یک جمله گفته است : اگر ۱۰۰ سال عمر کنی، امیدوارم من ۱۰۰ سال منهای یک روز زنده بمانم تا مجبور نباشم بدون تو زندگی کنم. داستانهای این خرس را ای.ای.میلن خلق کرده است در این میان اما جملهای از مشهورترین تراژدی «ویلیام شکسپیر» مقام سوم را کسب کرد. این جمله که از نمایشنامه «رومئو و ژولیت» آمده، چنین است: آرامباش! چه نوری است که از آن پنجره میتابد؟ آنجا مشرق است و ژولیت خورشید تابان. در مکان چهارم جملهای از «وی.اچ . اودن» و در مکان پنحم یک جمله از دکتر زئوس نویسنده مشهور کتابهای کودکان رای آورد و آن جمله چنین است: وقتی میفهمی عاشق شدی که میبینی دوست نداری بخوابی، چون واقعیت شیرینتر از رویاهایت شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن:بعد از خوندن چنین چیزهای حس من اینه که دلم میخواد روی قله کوه باشم و از ته دل داد بزنم وفریاد بکشم...و بعد آروم دراز بکشم 19 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ وقتی میفهمی عاشق شدی که میبینی دوست نداری بخوابی، چون واقعیت شیرینتر از رویاهایت شده است. اين از همشون قشنگتر بود .... چون واقعيت شيرين تر از رويا شده ..... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ روح از هر چه ساخته شده باشد، جنس روح او و من از یک جنس است ممنون راضیه جان 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ 4 ، 5 سال دیگه دیگه با خوندن یا شنیدن این جملات قیافتون اینطوری دیگه نیس قیافتون میشه این 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ 4 ، 5 سال دیگه دیگه با خوندن یا شنیدن این جملات قیافتون اینطوری دیگه نیس قیافتون میشه این من هم کاملا موافقم شاید هم این شکلی بشن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ 4 ، 5 سال دیگه دیگه با خوندن یا شنیدن این جملات قیافتون اینطوری دیگه نیس قیافتون میشه این ایول مهدی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ روح از هر چه ساخته شده باشد، جنس روح او و من از یک جنس است قشنگترینش بود ولی این دوست داشتن و اینجور چیزا که میگن، واقعن چیه ؟ اگه همه این مهم رو میفهمن و ادعای دوست داشتن دارن، چرا این همه خیانت ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ قشنگترینش بودولی این دوست داشتن و اینجور چیزا که میگن، واقعن چیه ؟ اگه همه این مهم رو میفهمن و ادعای دوست داشتن دارن، چرا این همه خیانت ؟ من یه چیزی میگم که برداشت خودمهببین جاوید من فکر میکنم چیزی که الان باب شده،ربطی به دوست داشتن و علاقه واقعی نداره به نظرم یه جور وابستگیه که بعد از یه مدت آتیشش فروکش میکنه یا اینکه مثلا یکی به خاطر یه ویژگی خاص یکی میره طرفش در نتیجه وقتی بهترش رو در یکی دیگه میبینه ،بی خیال اولی میشه اما علاقه واقعی زمانی معنا داره که به خاطر خود طرف و فقط وفقط بخاطر خودش،دوستش داشته باشی اون موقع است که دیگه هیشکی برای تو ،اون نمیشه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ من یه چیزی میگم که برداشت خودمهببین جاوید من فکر میکنم چیزی که الان باب شده،ربطی به دوست داشتن و علاقه واقعی نداره به نظرم یه جور وابستگیه که بعد از یه مدت آتیشش فروکش میکنه یا اینکه مثلا یکی به خاطر یه ویژگی خاص یکی میره طرفش در نتیجه وقتی بهترش رو در یکی دیگه میبینه ،بی خیال اولی میشه اما علاقه واقعی زمانی معنا داره که به خاطر خود طرف و فقط وفقط بخاطر خودش،دوستش داشته باشی اون موقع است که دیگه هیشکی برای تو ،اون نمیشه هر چیزی اسمش باشه دیگران حق خیانت کردن ندارن شاید یه طرف علاقه واقعی باشه، پس تکلیفش چیه؟ در هر صورت، خیلیا فقط استفاده از کلمات رو خوب بلدن، چیزی که مردم امروزه ما، بیشتر بهش بها میدن، تا دیدن و شنیدن واقعیات، و همینطور واقعیات درون افراد مشکل اینجاست، که خیلیا، به دروغ عادت کردن و همین دروغ رو دوست دارن نه چیز دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ هر چیزی اسمش باشهدیگران حق خیانت کردن ندارن شاید یه طرف علاقه واقعی باشه، پس تکلیفش چیه؟ در هر صورت، خیلیا فقط استفاده از کلمات رو خوب بلدن، چیزی که مردم امروزه ما، بیشتر بهش بها میدن، تا دیدن و شنیدن واقعیات، و همینطور واقعیات درون افراد مشکل اینجاست، که خیلیا، به دروغ عادت کردن و همین دروغ رو دوست دارن نه چیز دیگه آها خب مشکل همینه دیگه طرف اگر فهم داشته باشه ،که اصلا خیانت نمیکنه و مشکل بزرگ تر اینه که اون طرفی که علاقش واقعیه ،مجبوره فراموش کنه کسی رو که حاضر نیست بخاطرش قدمی برداره وانقدر راحت جا میزنه جاوید عزیز حرف مالیات نداره و کسی بخاطر حرف زدن،پول نمیده که بخوان کنترل کنن چی میگن و چی نمیگن به عمل کار بر آید به سخندانی نیست 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ وقتی میفهمی عاشق شدی که میبینی دوست نداری بخوابی، چون واقعیت شیرینتر از رویاهایت شده است. اين از همشون قشنگتر بود .... چون واقعيت شيرين تر از رويا شده ..... آره قشنگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده