مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﺑﺨﺶ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝﺑﻮﺩﯾﻢ . ﺍﺳﺘﺎﺩﻩ ) ﺯﻥ ( ﺻﺪﺍﻡ ﮐﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﮐﻪﺧﺠﺎﻟﺘﯽ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺑﯿﺎ ﭘﺎﯼ ﺗﺨﺘﻪ ﻧﻘﺶ ﭘﺴﺮﯼ ﺭﻭﺑﺎﺯﯼ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻋﻼﻗﻪﮐﻨﻪ , ﭼﯽ ﻣﯿﮕﯽ ﺑﻬﺶ؟ ﮔﻔﺖ ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻼ ﺍﻭﻥﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻡ!!!ﮔﻔﺘﻢ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﮕﻢﮐﻪ , ﺿﺎﯾﺲ !ﺍﺳﺘﺎﺩ : ﻧﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺵ ﻓﻘﻂ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯾﻢ ﻧﻘﺎﻁﺿﻌﻒ ﻭ ﻗﻮﺕ ﻭ ﻧﺤﻮﻩ ﺑﯿﺎﻧﺖ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻨﯿﻢ .ﺣﺎﻻ ﮐﻞ ﮐﻼﺱ ﺳﺎﮐﺖ ﻣﻨﺘﻈﺮﻥ ﯾﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﮕﻢﺑﺘﺮﮐﻦ , ﻣﻨﻢ ﻓﺮﺻﺖ ﻃﻠﺐ ﺯﻝ ﺯﺩﻡ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﯼﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺎﺻﺪﺍﯼ ﻧﺎﺯﮎ ﮔﻔﺘﻢ : ﺷﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﻪﺟﻮﺟﻮﯼ ﮐﻮﺷﻮﻟﻮﺍﻡ، ﻫﻮﺍ ﺷﺮﺩﻩ، ﺑﻒ ﻣﯿﺎﺩ،ﻣﯿﺰﺍﻟﯽ ﺗﻮ ﻗﻠﺒﺖ ﺑﻤﻮﻧﻢ؟؟ (":ﯾﻌﻨﯽ ﮐﻼﺱ ﺗﺮﮐﯿﺪﺍ , ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻨﯿﺪﺻﺤﻨﺮﻭ، ۵۰ ﺳﺎﻟﺸﻪ ﻃﺮﻑ!!!ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺍﺷﮏ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﺷﻮﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﯾﺪ ,ﺍﺳﺘﺎﺩﻣﻮﻥ ﻫﻢ ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ ﺑﺎﺟﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﺧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ ﺑﺮﻭ ﺑﺸﯿﻦ ﺗﻮ ﺁﺩﻡ ﺑﺸﻮ ﻧﯿﺴﺘﯽ :)))))))) 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ وای چه باحال بود:hapydancsmil: خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود از نوشته های قشنگتون تشکر مینمایم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ خاطرات شما بود؟این که جوکه واغعیت داره یک زمانی خیلی شر بودم الان مظلوم شدم :icon_pf (34)::ws28: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ واغعیت داره یک زمانی خیلی شر بودم الان مظلوم شدم :icon_pf (34)::ws28: چه جالب!!!!!!!! چون خاطرات دوستتونم مثل خاطره شما توی همه پیج های فیس بوق پره 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ چه جالب!!!!!!!!چون خاطرات دوستتونم مثل خاطره شما توی همه پیج های فیس بوق پره دقیقا همینطوره همینه دیگه که میگم شر بودم دیگه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ دقیقا همینطوره همینه دیگه که میگم شر بودم دیگه بهله باور نومودیم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ بهلهباور نومودیم ولی شما راست میگید من یک جایی بودم یکی داش پیامهاشو میخوند دیدم این دوتا مطلب جالب بود من هم نوشتم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ولی شما راست میگید من یک جایی بودم یکی داش پیامهاشو میخوند دیدم این دوتا مطلب جالب بود من هم نوشتم ایول به صداقتت 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ایول به صداقتت خواهش میکنم ببخشید اگه شوخی چیزی گفتما قصد شاد بودن بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده