*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیـــــستـــــ و دوم از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفهعناصر معماری سنتی و بومی( بادگیر، هشتی و ...)هست تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 25 آذرمـــاه برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده، شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 22 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ یادم نره حتما شرکت میکنم خودم هر روز بهت یاداوری میکنم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ خودم هر روز بهت یاداوری میکنم دستت طلا خانوم مدیر جون 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ دستت طلا خانوم مدیر جون فدای تو 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ آرشیوم رو چک میکنم اگر عکس مناسبی داشتم میشرکتم مرسی مینا جونم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ احست بر تو :icon_pf (34)::hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3:gnugghender::icon_razz::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3:gnugghender::icon_razz::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ آرشیوم رو چک میکنم اگر عکس مناسبی داشتم میشرکتم مرسی مینا جونم خواهش عزیزم ممنون از تو :icon_pf (34)::hapydancsmil::5c6ipag2mnshmsf5ju3:gnugghender::icon_razz::vahidrk: اسپم نکنین دهههه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ اوه اوه صاحابش اومد:th_running1::th_running1: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ اوه اوه صاحابش اومد:th_running1::th_running1: تا الان 2 تا عکس 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ پست منو پاک میکنی؟:vahidrk: بده میخوام تاپیک بیاد بالا؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ پست منو پاک میکنی؟:vahidrk: بده میخوام تاپیک بیاد بالا؟:vahidrk: حسرتی چندگانه سوز به جای اینکه با شکلک آپ کنی یه حرفِ مفید بزن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده