Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست خدا در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما، خوشا روزی که دریابیم جادوی حضور ها را. 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ هر انچه دوست داریم ،نداریم.راز خوشبختی در ان است که ان چه داریم دوست بداریم! 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ بخشندگی انشار بوی خوش بنفشه است بر ته کفشی که لگد مالش کرده است ... 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [flash=width=200 height=100] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ آدم هايی هستن توی زندگی نه نزديک ، كه گاهی حتی هزار فرسنگ دورتر ولی انگار اين آدم ها هميشه بايد باشن چسبيده به تو ، چشم تو چشم با تو همنفس با تو... اين آدم ها انگار حقِ تو هستن ، مالِ تو هستن و تو ، امروز برای من اين نقش رو داری و امان از وقتی كه اين آدم ها گم و گور بشن و نباشن برزخ از همون موقع شروع میشه... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ آدمی که بلد باشد با دلتنگی کنار بیاد دیگه با همه چی کنار میاد 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ یه چیزایی تو زندگی دیگه مثل قبل نمیشه ! مثل اولین بار که دلتو به غرورت ترجیح دادی ، و هردوش شکست :) 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو يادت نيست ... ولی من خوب به ياد دارم ! برای داشتنت دلی را به دريا زدم ، که از آب می ترسيد ........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده