ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ماهي هم به ارزوي ديرينه اش رسيدآرزوي پرواز ولي عجب چنگالي داشت عقاب غمناک بود قرار شد شاد بگیم 8 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ خدایا: گفتم: خسته ام. گفتی: لا تقنطوا من رحمه الله. گفتم: کسی را ندارم. گفتی: نحن أقرب الیه من حبل الورید. گفتم: فراموشم نکن. گفتی: فاذکرونی أذکرکم. گفتم: راه چیست؟ گفتی: انا هدیناکم السبیل إما شاکراً و إما کفوراً. 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ این عکس زیبا هم تقدیم به همه دوستای عزیزی که اومدن تا شادیاشونو با ما تقسیم کنند 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ هر جای جنگل که باشی ... مهم نیست ... هر چقدر شاخ و برگ بالای سرت باشن ... مهم نیست ... صبح که بشه .... نور خودش پیدات میکنه 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ این عکس زیبا هم تقدیم به همه دوستای مجازی دوست داشتنی سایز کامل عکس رو گذاشتم ... روی دسکتاپ من که خیلی قشنگ شده 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ در راستا با پست بالایی اینم ببینید خالی از لطف نیست 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان خیلی تاپیک قشنگ و جالبیه..ممنون عباس عزیز من که هم از شنیدن این آهنگ ارامش بخش و خوندن پستای بچه ها این شکلیشدم....... اینم از طرف من تقدیم به دوستان 13 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ در راستا با پست بالایی اینم ببینید خالی از لطف نیست همانندی افعی که به دور طعمه می پیچد پدر رو ول نمی کنه دیگه چه امید به زندگی از این بهتر.....!!!؟؟ فرزندتون مثل این میشه بعد دیگه غم ندارید! 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ همانندی افعی که به دور طعمه می پیچد پدر رو ول نمی کنه دیگه چه امید به زندگی از این بهتر.....!!!؟؟ فرزندتون مثل این میشه بعد دیگه غم ندارید! باحاله دیگه خدایی خیلی بچه ی باهوشیه اصلا امید به زندگی داره موج میزنه:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ یاد ما باشد فردا دم صبح جور دیگر باشم بد نگوییم به هوا، آب ، زمین مهربان باشیم، با مردم شهر و فراموش کنیم، هر چه گذشت خانه ی دل، بتکانیم ازغم و به دستمالی از جنس گذشت ، بزداییم دیگر،تار کدورت، از دل مشت را باز کنیم، تا که دستی گردد و به لبخندی خوش دست در دست زمان بگذارم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده