ژارسین 4579 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 ماهي هم به ارزوي ديرينه اش رسيدآرزوي پرواز ولي عجب چنگالي داشت عقاب غمناک بود قرار شد شاد بگیم 8
ژارسین 4579 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 خدایا: گفتم: خسته ام. گفتی: لا تقنطوا من رحمه الله. گفتم: کسی را ندارم. گفتی: نحن أقرب الیه من حبل الورید. گفتم: فراموشم نکن. گفتی: فاذکرونی أذکرکم. گفتم: راه چیست؟ گفتی: انا هدیناکم السبیل إما شاکراً و إما کفوراً. 9
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2013 این عکس زیبا هم تقدیم به همه دوستای عزیزی که اومدن تا شادیاشونو با ما تقسیم کنند 10
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2013 هر جای جنگل که باشی ... مهم نیست ... هر چقدر شاخ و برگ بالای سرت باشن ... مهم نیست ... صبح که بشه .... نور خودش پیدات میکنه 10
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2013 این عکس زیبا هم تقدیم به همه دوستای مجازی دوست داشتنی سایز کامل عکس رو گذاشتم ... روی دسکتاپ من که خیلی قشنگ شده 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 سلام به همه دوستان خیلی تاپیک قشنگ و جالبیه..ممنون عباس عزیز من که هم از شنیدن این آهنگ ارامش بخش و خوندن پستای بچه ها این شکلیشدم....... اینم از طرف من تقدیم به دوستان 13
R@M!N 2978 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 در راستا با پست بالایی اینم ببینید خالی از لطف نیست همانندی افعی که به دور طعمه می پیچد پدر رو ول نمی کنه دیگه چه امید به زندگی از این بهتر.....!!!؟؟ فرزندتون مثل این میشه بعد دیگه غم ندارید! 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 همانندی افعی که به دور طعمه می پیچد پدر رو ول نمی کنه دیگه چه امید به زندگی از این بهتر.....!!!؟؟ فرزندتون مثل این میشه بعد دیگه غم ندارید! باحاله دیگه خدایی خیلی بچه ی باهوشیه اصلا امید به زندگی داره موج میزنه:hapydancsmil: 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 یاد ما باشد فردا دم صبح جور دیگر باشم بد نگوییم به هوا، آب ، زمین مهربان باشیم، با مردم شهر و فراموش کنیم، هر چه گذشت خانه ی دل، بتکانیم ازغم و به دستمالی از جنس گذشت ، بزداییم دیگر،تار کدورت، از دل مشت را باز کنیم، تا که دستی گردد و به لبخندی خوش دست در دست زمان بگذارم 11
ارسال های توصیه شده