Abbas.H 15131 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیزم نمیدونم متوجه شدید یا نه ... ولی چند وقتیه فضای انجمن خیلی گرفته و سرد شده ... تاپیک های عمومی مثل گاه نوشته ها پر از حرفای نا امیدکننده و تلخ شدن ... بچه ها دیگه اون انرژی سابق رو ندارن ... :JC_thinking: خب بیاید به خودمون و همه بچه های انجمن کمک کنیم و این تاپیک رو پر از حرفای شیرین و امیدوارکننده و زندگی بخش کنیم بیاید به خودمون یادآوری کنیم که زندگی یعنی چی ... امروز یعنی چی ... زمانی که داره میگذره یعنی چی ... گذشته فقط خاطراتیه که دیگران برای ما ساختن ... اما امروز و آینده چیزیه که خودمون باید بسازیم ... بیاید بوم زندگی رو هر طور که دوس داریم .. با رنگ های شاد رنگ آمیزی کنیم ... بزرگی میگفت ... روی این کره خاکی غم انگیزترین مرگ ... مرگ امیده ... پس چشمامونو روی آینده شیرین باز کنیم ... اینجا جایی هستش که باید این کارو کنیم می دانم هر از گاهی دلت تنگ می شود.... فقط کافیست خوب گوش بسپاری ... و بشنوی ندایی که تورا فرا میخواند به زیستن ... می دانم هراز گاهی دلت تنگ می شود.... همان دل بزرگی که جای من در آن است آنقدر تنگ می شود که حتی یادت می رود من آنجا هستم ... دلتنگی هایت را از خودت بپرس و نگران هیچ چیز نباش ... هنوز من هستم ... هنوز خدایت همان خداست ... هنوز روحت از جنس من است ... اما من نمی خواهم تو همان باشی ... تو باید در هر زمان بهترین باشی ... نگران شکستن دلت نباش ... تو مرا داری....برای همیشه ... چون هر وقت گریه کردی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد ... چون هرگاه تنها شدی تازه مرا یافته ای.... چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام ... درست است مرا فراموش کردی اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم ... دلم نمیخواهد غمت را ببینم....می خواهم شاد باشی....این را من می خواهم....تو هم میتوانی این را بخواهی....خشنودی مرا ... و جعلنا نومکم سباتا(ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود.... نگران نباش ... دستان مهربانم قلبت را می فشارد ... شبها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی؟؟؟ اما نه ... من هم به دلت بیدارم ... فقط کافیست خوب گوش بسپاری و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن ... پروردگارت ... مقدمتون به این تاپیک گلبارون بچه ها لطفا فقط پست های شاد و آرامش بخش و امیدوار کننده و پر انرژی بزارید هیچ غمی نباید توی پستاتون باشه ... حتی مفهوم غمگینم نداشته باشن فراموش نکنید کسایی میان اینجا که به حرفای آرامش بخش شما نیاز دارن پس ...فقط .... آرامش و امید ... ممنون [FLASH=width=100 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 51 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ گذشتن از سختي هاي پيش رو، سخت تر از آنچه پشت سر گذاشته ايم نخواهد بود 24 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ اغلب فكر ميكنيم اينكه ياد كسي هستيم و با خاطره كسي زندگي ميكنيم منتي است بر گردن او ست غافل از اينكه اگر ياد كسي هستيم اين هنر اوست نه هنر ما 22 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ ماهي هم به ارزوي ديرينه اش رسيد آرزوي پرواز ولي عجب چنگالي داشت عقاب 16 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ داش عباس با این آهنگ یاد امتحانات و.... افتادم! 12 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ خدایا! گفتم خسته ام ، گفتی:لاتقنطوامن رحمة الله(زمر/۵٣) گفتم : هیچکس نمیدونه تو دلم چی میگذره ، گفتی : إن الله یحول بین المرءقلبه (إنفال/٢۶) گفتم : هیچکسی روندارم ، گفتی : نحن أقرب إلیه لحبل الورید(ق/١۶) گفتم : فراموشم نکردی؟ گفتی : فاذکرونی اذکرکم (بقره/١۵٢) 17 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ درود..خیلی خسته شده بودم...یاد داستان پیله و کرم ابریشم و پروانه افتادم...هر چیزی برای رسیدن به کمال زمان لازم دارد...برای به دست آوردن چیزهای ارزشمند نباید عجله کرد به آهستگی باید گام برداشت....به یاد داشته باشیم که کرمی که سریع و بدون تحمل سختی از پیله بیرون آید خیلی زود هم از بین می رود. 16 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ خداوندا ! آنان که به من بدی کردند ، سکوت را به من آموختند . آنان که از من انتقاد کردند ، راه درست زيستن را به من آموختند . آنان که مرا تحقير کردند ، صبر و تحمل را به من آموختند . آنان که به من خوبی کردند ، انسانيت را به من آموختند . پس ای مهربانم ! به همه آنهايی که در رشد من سهمی داشتند ، خير دنيا و آخرت عطا کن . آمين يا رب العالمين . . . 16 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ در بدترین روزها امیدوار باش ..... زیرا زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد ...... 18 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ هیچ محدودیتی برای ذهن انسان وجود ندارد، هیچ دیواری روح انسان را در برنگرفته است، هیچ مانعی برای پیشرف ما وجود ندارد جز آنهایی که خودمان ساختهایم… 17 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ بعضی از ایات هست که وقتی میخوانیم شرمنده خدا میشویم مثل این ایه: الیس الله بکاف عبده '' الزمر,ایه۳۶'' ایا خدا برای بندگانش کافی نیست؟ 19 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ انسان زمانی نا امید می شود که چیزی به موفقیتش نمانده است انسان به اندازه ای که به مرحله ی انسان بودن نزدیک می شود، احساس تنهایی بیشتری می کند 15 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ وااااااای چه خوب بالاخره یه جا رنگ غم نداشت زندگی یعنی هم غم هم شادی.اما انگار عادت کردیم بیشتر سمت غم ها بریم لبــــــــــــــــخند بزنید 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده