f.r20 659 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 جالب بود ولی من فقط وانتی که بابام قول داده برام بخره رو دوست دارم.....:shad: 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 والا تو ایران چیزی که به وفور یافت میشه مدلای نیسانه........ اونم از نوع وانت نیسان آبـــــی 5
*pedram* 21266 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 فقط تنها مشکلی که این ماشین داره اینه که زنها اجازه رانندگی این ماشین رو ندارن و در عوض میتونن مدل دیگه نیسان رو که گندم گفت رو سوار شن.... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 فقط تنها مشکلی که این ماشین داره اینه که زنها اجازه رانندگی این ماشین رو ندارن و در عوض میتونن مدل دیگه نیسان رو که گندم گفت رو سوار شن.... امر دیگه ای ندارید؟این ماشین مطمعنن برا یه خانوم طراحی شده 5
*pedram* 21266 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 امر دیگه ای ندارید؟این ماشین مطمعنن برا یه خانوم طراحی شده ماشینش مطمئنه اما نه برای یه زن.... با اون سوابقیکه زنا نشون دادن رانندگیشون در سطح شهر واقعا خطرناک و مرگ آفرینهههههه.... 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 ماشینش مطمئنه اما نه برای یه زن.... با اون سوابقیکه زنا نشون دادن رانندگیشون در سطح شهر واقعا خطرناک و مرگ آفرینهههههه.... نه اینکه آقایون خیلی بدون خطر رانندگی میکنن:w127:بعدشم2سال دیگه که رفتم این ماشینو خریدم میبینیم برا کی ساختن:2i1d1co: 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 نه اینکه آقایون خیلی بدون خطر رانندگی میکنن:w127:بعدشم2سال دیگه که رفتم این ماشینو خریدم میبینیم برا کی ساختن:2i1d1co: این ماشین که هیچی حتی ماشینای معمولی رو هم شرکت های خارجی به زنانی ایرانی نمیفروشن. اصلا جزو قوانینشون محسوب میشه و صریحا قید شده که اگه کسی خلاف این قانون عمل کنه کلا شرکتش رو منحل میکنن..... زنهای ایرانی تنها موجوداتی هستن که با 30تا سرعت میتونن ماشین رو چپ کنن!! 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اسفند، 2013 این ماشین که هیچی حتی ماشینای معمولی رو هم شرکت های خارجی به زنانی ایرانی نمیفروشن.اصلا جزو قوانینشون محسوب میشه و صریحا قید شده که اگه کسی خلاف این قانون عمل کنه کلا شرکتش رو منحل میکنن..... زنهای ایرانی تنها موجوداتی هستن که با 30تا سرعت میتونن ماشین رو چپ کنن!! ................ 3
ارسال های توصیه شده