f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ جالب بود ولی من فقط وانتی که بابام قول داده برام بخره رو دوست دارم.....:shad: 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ والا تو ایران چیزی که به وفور یافت میشه مدلای نیسانه........ اونم از نوع وانت نیسان آبـــــی 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ فقط تنها مشکلی که این ماشین داره اینه که زنها اجازه رانندگی این ماشین رو ندارن و در عوض میتونن مدل دیگه نیسان رو که گندم گفت رو سوار شن.... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ فقط تنها مشکلی که این ماشین داره اینه که زنها اجازه رانندگی این ماشین رو ندارن و در عوض میتونن مدل دیگه نیسان رو که گندم گفت رو سوار شن.... امر دیگه ای ندارید؟این ماشین مطمعنن برا یه خانوم طراحی شده 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ امر دیگه ای ندارید؟این ماشین مطمعنن برا یه خانوم طراحی شده ماشینش مطمئنه اما نه برای یه زن.... با اون سوابقیکه زنا نشون دادن رانندگیشون در سطح شهر واقعا خطرناک و مرگ آفرینهههههه.... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ ماشینش مطمئنه اما نه برای یه زن.... با اون سوابقیکه زنا نشون دادن رانندگیشون در سطح شهر واقعا خطرناک و مرگ آفرینهههههه.... نه اینکه آقایون خیلی بدون خطر رانندگی میکنن:w127:بعدشم2سال دیگه که رفتم این ماشینو خریدم میبینیم برا کی ساختن:2i1d1co: 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ نه اینکه آقایون خیلی بدون خطر رانندگی میکنن:w127:بعدشم2سال دیگه که رفتم این ماشینو خریدم میبینیم برا کی ساختن:2i1d1co: این ماشین که هیچی حتی ماشینای معمولی رو هم شرکت های خارجی به زنانی ایرانی نمیفروشن. اصلا جزو قوانینشون محسوب میشه و صریحا قید شده که اگه کسی خلاف این قانون عمل کنه کلا شرکتش رو منحل میکنن..... زنهای ایرانی تنها موجوداتی هستن که با 30تا سرعت میتونن ماشین رو چپ کنن!! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ این ماشین که هیچی حتی ماشینای معمولی رو هم شرکت های خارجی به زنانی ایرانی نمیفروشن.اصلا جزو قوانینشون محسوب میشه و صریحا قید شده که اگه کسی خلاف این قانون عمل کنه کلا شرکتش رو منحل میکنن..... زنهای ایرانی تنها موجوداتی هستن که با 30تا سرعت میتونن ماشین رو چپ کنن!! ................ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده