notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ همون اول صدای زیبای پارس سگ دلمان را هری ریخت..... من فکر کردم صدای آب باید باشه..... 11 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ همون اول صدای زیبای پارس سگ دلمان را هری ریخت.....من فکر کردم صدای آب باید باشه..... طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک.. اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک..اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟ ممنونم درسته حق با شماس 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34): خاطره که فراوان دارم.... 7 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ خاطره که فراوان دارم.... امیدوارم خاطرات بد از هیچی تو ذهنتون نیاد...هر چند نه خوبیای زندگی مداومه نه ناراحتیاش موندگار.:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 6 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک..اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید این سایت خوبیه هم واسه دانلود هم شنیدن صداهای مختلف طبیعت....http://www.freesfx.co.uk/soundeffects/rivers_streams/ 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ این سایت خوبیه هم واسه دانلود هم شنیدن صداهای مختلف طبیعت....http://www.freesfx.co.uk/soundeffects/rivers_streams/ یه دنیا ممنون:icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ من ترجیح میدم نشنوم زیباترین موسیقی طبیعت به نظر من صدای رعد و برقه:hapydancsmil:خعلی دوس دارم آخه .چون خدا داره ازمون عکس میگیره 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ من ترجیح میدم نشنوم زیباترین موسیقی طبیعت به نظر من صدای رعد و برقه:hapydancsmil:خعلی دوس دارم آخه .چون خدا داره ازمون عکس میگیره یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه .... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه .... زیباترین.دقت کنید لدفن قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ زیباترین.دقت کنید لدفن قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟ آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟ کجاش قشنگه.میشه بیشتر توضیح بدین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده