notrino 2604 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 همون اول صدای زیبای پارس سگ دلمان را هری ریخت..... من فکر کردم صدای آب باید باشه..... 11
notrino 2604 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2013 همون اول صدای زیبای پارس سگ دلمان را هری ریخت.....من فکر کردم صدای آب باید باشه..... طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34): 11
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک.. اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید 8
notrino 2604 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2013 ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک..اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟ 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟ ممنونم درسته حق با شماس 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34): خاطره که فراوان دارم.... 7
notrino 2604 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2013 خاطره که فراوان دارم.... امیدوارم خاطرات بد از هیچی تو ذهنتون نیاد...هر چند نه خوبیای زندگی مداومه نه ناراحتیاش موندگار.:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 6
notrino 2604 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2013 ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک..اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید این سایت خوبیه هم واسه دانلود هم شنیدن صداهای مختلف طبیعت....http://www.freesfx.co.uk/soundeffects/rivers_streams/ 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 اسفند، 2013 این سایت خوبیه هم واسه دانلود هم شنیدن صداهای مختلف طبیعت....http://www.freesfx.co.uk/soundeffects/rivers_streams/ یه دنیا ممنون:icon_gol::icon_gol: 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 من ترجیح میدم نشنوم زیباترین موسیقی طبیعت به نظر من صدای رعد و برقه:hapydancsmil:خعلی دوس دارم آخه .چون خدا داره ازمون عکس میگیره 5
notrino 2604 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2013 من ترجیح میدم نشنوم زیباترین موسیقی طبیعت به نظر من صدای رعد و برقه:hapydancsmil:خعلی دوس دارم آخه .چون خدا داره ازمون عکس میگیره یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه .... 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه .... زیباترین.دقت کنید لدفن قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟ 3
notrino 2604 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2013 زیباترین.دقت کنید لدفن قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟ آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟ 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟ کجاش قشنگه.میشه بیشتر توضیح بدین؟ 3
ارسال های توصیه شده