رفتن به مطلب

زیبا ترین موسیقی طبیعت..

ارسال های توصیه شده

همون اول صدای زیبای پارس سگ دلمان را هری ریخت.....:hanghead:

من فکر کردم صدای آب باید باشه.....:banel_smiley_4:

طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34)::ws38:

• Like 11
لینک به دیدگاه

ممنون بابت صدای هاپو و جیرجیرک..:icon_gol:

اما به نظر من صدای بارش بارون..زیباترین موسیقی طبیعت هست:ws37:

اگه بشه صدای بارون رو هم بذارید کلی من و خوشحال میکنید:ws3::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
چشم...الان صدا های خالص طبیعت رو میگذارم...هر چی باشه...بارونم قشنگه...اصلا چی توی طبیعت صداش قشنگ نیست؟؟؟:w16:

ممنونم:icon_gol:

درسته حق با شماس:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
طبیعت همش قشنگه...آبم یک جزئشه....هاپو دوس ندارید؟؟نکنه شمام ازشون خاطره بد دارید؟آخه ولگرداشون خیلی پرووئن:icon_pf (34)::ws38:

خاطره که فراوان دارم....:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خاطره که فراوان دارم....:hanghead:

امیدوارم خاطرات بد از هیچی تو ذهنتون نیاد...هر چند نه خوبیای زندگی مداومه نه ناراحتیاش موندگار.:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

این سایت خوبیه هم واسه دانلود هم شنیدن صداهای مختلف طبیعت....http://www.freesfx.co.uk/soundeffects/rivers_streams/

• Like 6
لینک به دیدگاه
من ترجیح میدم نشنوم:ws3:

زیباترین موسیقی طبیعت به نظر من صدای رعد و برقه:hapydancsmil:خعلی دوس دارم آخه .چون خدا داره ازمون عکس میگیره:ws37:

یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟:ws52::ws38:...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه ....
  • Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی فقط صدای رعدو برق قشنگه؟؟؟:ws52::ws38:...اصلا باید مینوشتم یکی از زیباترین صدا ها...والا رعد و برق قور باغه...بلبل آبشار دریا باد خش خش برگا ی درخت ..همه اینام قشنگه ....

زیباترین.دقت کنید لدفن:ws37: قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟:banel_smiley_4::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زیباترین.دقت کنید لدفن:ws37: قورباغه الان دقیقا میخوام بدونم کجای صداش قشنگه؟؟:banel_smiley_4::ws3:

آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آیییییییییییییی ملتتتتتتتتتتتتتتتآآآآآآآِیییییییییییییی ایهاناسسسسسسسسسس.........بدبختممممممممم کردن به دادم برسیدددددددددددددد...ای مردم....بیایید.......دارن میگن صدای قورباغه قشنگ نیست....ایییییییییییی بیایید...شما بگید قشنگ نیست؟؟قشنگه؟؟؟چیه؟؟؟:ws28:

کجاش قشنگه.میشه بیشتر توضیح بدین؟:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...