Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ پاییز خواهد آمد و خاطرات دانشجویی را برگ برگ ورق خواهد زد و شما در اوج لبخندها به گذشته حسادت می کنید....... دوستان عزیز و فرهیخته و دانشجوی خودم روزتون مبارک این 16 آذر روز توست،روز تو یار دبستانی من!!! همیشه دانشجو باشی!!! 35 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ من هم به همه دانشجو های عزیز روزشونو تبریک میگم لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ به همه دانشجوهای عزیز این روزو تبریک میگم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ من هم اين روز رو به همه دانشجوهاي عزيز ايران تبريك ميگم. يادمه وقتي ما دانشجو بودم تو همچين روزي تنها كاري كه برامون ميكردن اين بود كه بايت ناهار ازمون هيچ پولي دريافت نميكردن و غذاشون هم جوجه كباب بود+ماست+دوغ+موز هيچ كار ديگه اي دركار نبود. حتي يه تبريك خشك و خالي لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ به همه دانشجویان تبریک عرض میکنم... لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ منم اولا یه تبریک مخصوص به خودم و سپس به همه دانشجوهای جهان میگم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ به همه ی بیکارن در جستجوی دانش(دانش چشم باز خوابیدن)این روزه خجسته و میمون رو تبریک میگم لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ این روز رو به همه دانشجویان عزیز و خودم تبریک عرض میکنم:hapydancsmil: امروز امتحان داشتیم هر چی التماس کردیم استاد روز دانشجویه دیشب همه فکر ها درگیر این بود چه کسی مسی رو مهار کنه امتحان نگیر از آخرم گرفت دم خودمون که سفید دادیم گرم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تبریک به دانشجویان دیروز ،امروز و فردا ....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ به همه ی دانشجویان عزیز تبریک میگم. مخصوصا خودمممممممممممممممممممم که تو شهر غریبم هیشکی نیست واسم کادو بخره.:4564::4564::4564: لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ امـتحانات از آنچه که در برنامه ی امتحانی میبینید به شما نزدیک ترند ..!!روز همه دوستای عزیزم مبارک لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ روزمووووووون مبااااااااااااااااارکککککککککککککککک.......... لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ روزتون مبارک دانشجویان عزیز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...روزمون مبارک...:shad::shad::shad::Laie_28::Laie_28::Laie_28::w14::w14::w14::w14::w330::w330: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تبریک عرض میکنم به همه دانشجویان عزیز لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ روزتون مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده