رفتن به مطلب

غذاهایی که شما را عصبانی می‌کنند


ارسال های توصیه شده

731_thum.jpeg&mode=large

جالب است بدانید که ممکن است شما با خوردن برخی غذاها احساس لذت کنید درحالی‌که تأثیر واقعی نهایی آن‌ها بر خلق خوی شما، ایجاد عصبانیت و یا افسردگی باشد.

در این مقاله می‌خواهیم حقیقت جالبی را به شما بگوییم: غذاهایی که شما آن‌ها را دوست دارید می‌تواند تأثیر کاملا برعکس بر خلق و خوی شما بگذارند. در واقع ممکن است شما با خوردن آن‌ها احساس لذت کنید درحالی‌که تأثیر واقعی نهایی آن‌ها بر خلق خوی شما، ایجاد عصبانیت و یا افسردگی باشد.

 

همه‌ی ما از عوامل استرس‌زایی که هر روز و هر ساعت اعصاب و روان ما را تحریک می‌کنند آگاهیم. در این زمینه برخی غذاها هم تصمیم به عصبانی کردن ما گرفته‌اند. در واقع مصرف این غذاها شما را نسبت به تأثیرات این عوامل استرس‌زا تحریک‌پذیرتر می‌کند.

 

بنابراین شما در اثر کوچک‌ترین تحریک از کوره در می‌روید. پس غذاها این‌گونه شما را غمگین، بدخلق و عصبانی می‌کنند. هیچ کس دوست ندارد این‌گونه کم حوصله باشد. و البته هیچ کس یک فرد تحریک‌پذیر و بی‌حوصله را دوست ندارد.

 

بنابراین در این مقاله با هم به بررسی مهم‌ترین غذاهای تحریک‌کننده و عصبانی کننده می‌پردازیم.

چیپس سیب‌زمینی

 

ممکن است خواندن این جمله یک ضربه روحی برای دوست داران سیب‌زمینی باشد، اما چیپس سیب‌زمینی متهم ردیف اول در میان غذاهای تحریک‌کننده و ایجاد عصبانیت است. این ویژگی چیپس سیب‌زمینی به خاطر سرخ شدن عمیق و کامل آن در روغن است و چربی‌های امگا 6 موجود در روغن سرخ کردنی که با ورود به بدن، مانع عملکرد صحیح چربی‌های امگا 3 می‌شود. چربی‌های امگا 3 چربی‌های متفاوتی هستند که در تنظیم خلق و خو بسیار تأثیرگذارند و باعث تحکیم رفتار می‌شوند.

 

بنابراین ممانعت از عمل و اثر آن‌ها بر بدن احتمال صبور بودن و شکیبایی را در فرد کاهش خواهد داد. پس تا جای ممکن مصرف چیپس سیب‌زمینی در رژیم غذایی روزانه خود را کاهش دهید. فراموش نکنید چیپس سیب‌زمینی با ارائه کالری بالا و البته کمترین میزان مواد مغذی به بدن شما، در ایجاد چاقی و در نهایت بیماری دیابت، فشارخون، چربی خون و ... نقش بسیار مهمی دارد.

 

نوشیدنی‌های قندی کربوهیدراتی

 

نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های قندی نه تنها باعث تحریک رفتار و خلق‌وخوی فرد می‌شوند، بلکه جدا برای سلامت کلی بدن مضر است. این نوشیدنی‌ها سرشار از قندهای شیرین و نیز شیرین‌کننده‌های مصنوعی‌اند.

 

از این رو، وقتی شما این نوشابه را می‌خورید، این حجم بالای قند در بدن به چربی تبدیل می‌شود و در نهایت تأثیر قند بر بدن را به صورت کاهش شادی و خوشحالی و تبدیل شخص به فرد عصبانی بر جای می‌گذارد. فراموش نکنید جایگزین‌های بسیاری برای این نوشابه‌ها وجود دارد. مثل چای یخ خانگی، آب میوه‌های طبیعی و خنک، و حتی آب‌های طعم دار شده با تکه‌های میوه!

شیرینی‌ها و پیراشکی‌ها

 

دل خوشی امروزه‌ی بسیاری از افراد برای شروع یک روز جدید، خوردن شیرینی بزرگ داخل یخچال است! بله متأسفانه شیرینی و پیراشکی نه تنها سرشار از قند و شکر و البته روغن و کالری‌اند، بلکه مصرف آن‌ها می‌تواند دلیل عصبانیت و کج خلقی باشد. ممکن است تا به حال خوردن شیرینی‌ها از عادات همیشگی شما در صبحانه باشد، اما جدا زمان آن رسیده تا مصرف آن‌ها را کاهش دهید.

 

فراموش نکنید مصرف آن‌ها به تحریکات روزمره و عامل استرس‌زا قدرت خواهد داد تا شما را مضطرب و خشمگین کنند. برای شروع، بهتر است شیرینی‌های کم‌شیرین‌تر و تهیه شده از غلات کامل و سبوس‌دار را جایگزین آن‌ها کنید. این شیرینی‌ها علاوه بر داشتن قند کمتر، به دلیل وجود سبوس، با کنترل اشتها راه کمکی کاهش وزن را ارائه می‌دهد.

مارگارین

 

اگرچه شعارهای گسترده‌ای در تمام دنیا فریاد می‌زند که مارگارین یک روغن خوب است و هیچ ضرری برای سلامتی ندارد، اما واقعیت آن است که همین مارگارین متظاهر هم سرشار است از چربی‌های امگا 6 که تأثیر زیادی بر تغییر خلق و خو دارد.

 

مارگارین یک غذای واقعی نیست. به همین خاطر بدن در مواجه با این ترکیب گیج می‌شود که چگونه با این همه چربی سر کند! پس چرا به جای مصرف مارگارین کره‌های گیاهی را انتخاب نکنیم؟

 

بادام‌زمینی‌های بسته‌بندی‌شده

 

بادام‌زمینی بسته‌بندی‌شده که در تمام مغازه‌ها به فروش می‌رسد را همه می‌شناسیم. این بادام زمینی فراوری شده سرشار از سدیم، افزودنی‌های طعم‌دهنده و رایحه‌های مصنوعی است که می‌تواند با اختلالاتی نظیر مشکلات تنفسی، خس‌خس کردن سینه، میگرن و احساس سوزش و ضعف عضلانی در ارتباط باشد. در عوض بهتر است بادام‌زمینی و سایر مغزهای تازه و بدون نمک یا حداقل فراوری نشده را انتخاب کنید.

 

 

 

منبع:foodna.ir

  • Like 41
لینک به دیدگاه

ممنون از اطلاع رسانیت آقا مهدی...یه چیزی که از خیلی وقت پیش اعصابمو بهم ریخت و نمیتونستم واسش کاری بکنم دادن پودر خون به دام و طیور هسستش...میشه یه تحقیقی ازش بنا به اقتضای فعالیتات بذاری واسه انجمن...آخه اثر وضعیش فکر کنم شبیه همین باشه..خون خلق و خو رو بدجورتند میکنه...همه گوشت خوارا خشن و درندن...گیاه خوارا رام و بی خطرن.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

کلا" اغلب خوردنی هایی که پزشک ها هم توصیه نمی کنن همین سیب زمینی و نوشابه و شیرینی جات و تنقلات دیگه است ...

چه برای رژیم باشه چه برای جلوگیری از خیلی بیماری ها :ws37:

  • Like 6
لینک به دیدگاه
ممنون از اطلاع رسانیت آقا مهدی...یه چیزی که از خیلی وقت پیش اعصابمو بهم ریخت و نمیتونستم واسش کاری بکنم دادن پودر خون به دام و طیور هسستش...میشه یه تحقیقی ازش بنا به اقتضای فعالیتات بذاری واسه انجمن...آخه اثر وضعیش فکر کنم شبیه همین باشه..خون خلق و خو رو بدجورتند میکنه...همه گوشت خوارا خشن و درندن...گیاه خوارا رام و بی خطرن.

 

ممنون از توجهت نوترینو

 

من اطلاع دارم سابق مسابقاتی بین خروس ها میزاشتن که همان خروس جنگی گفته میشد !!الانم از این دسته مسابقات هست ! خون به همراه فلفل به خروس لاری میخوراندن تا روحیه وحشی تری داشته باشه !!

 

 

البته الانم به صورت صنعتی در تغذیه طیور پودر خون استفاده میکنند به خاطر منبع پروتئین هاى خام هست

 

 

طرز تهیه پودر خون :[TABLE]

[TR]

[TD=class: pico_body]از همه حيوانات خون‌گرم، مى‌توان پودر خون تهيه کرد ولى معمولاً خونى که در کشتارگاه‌هاى دام جمع‌آورى مى‌شود، از گاو و گوسفند و احياناً بز و شتر مى‌باشد سابقاً خون کامل را بعد از منعقد کردن، در اتوکلاو تا حرارت ۱۴۰ درجه سانتى‌گراد حرارت داده و سپس تحت فشار در ديگ‌هاى چرخان خشک مى‌نمودند. در حال حاضر از دستگاه‌هائى استفاده مى‌کنند که در آن خون کامل به‌صورت پودر پاشيده و به طريقه اسپرى خشک مى‌گردد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]پودر خون از نظر پروتئين بسيار غنى است. معمولاً بين ۱۱/۸۷-۵/۷۷ درصد (به‌طور متوسط ۸۲ درصد) ماده ازته دارد. خون داراى مقدار زياد ليزين (۹/۹ درصد) و مقدار کمى ايزولوسين، تريپتوفان، آرژنين و متيونين است. مواد معدنى آن در حدود ۵/۰ درصد و مواد چربى آن بسيار فقير است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body] پودرخون با داشتن مقدار فراوان مواد ازته معمولاً همراه با غلات که از نظر پروتئين خام و ليزين ضعيف است، در فرمول به‌کار مى‌رود.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

 

اما من اطلاعاتی مربوط به اثرات منفی بر خلق و خوی و از این دسته موارد پیدا نکردم

  • Like 7
لینک به دیدگاه

[

اما من اطلاعاتی مربوط به اثرات منفی بر خلق و خوی و از این دسته موارد پیدا نکردم

 

بازم از اینکه زحمت کشیدیو جواب رو سریع دادی ممنون...ولی به نظرت همون داستان خروسای جنگی یا سگای نگهبانی که بهشون خون میدن دلیل این مدعا نیست که روی ما هم اثر میگذاره...تو یه سری کتابا میخوندم که یک سری از غذاها رقت قلب میاره...یک سری هم سختی دل میاره...خب الانم همونه...ولی یکم تغییر شکل یافتش...این جیره غذایی نمیتونه با فرهنگ اسلامی ایرانی ما هماهنگ باشه...یه جای کار نقص داره

  • Like 4
لینک به دیدگاه

بازم از اینکه زحمت کشیدیو جواب رو سریع دادی ممنون...ولی به نظرت همون داستان خروسای جنگی یا سگای نگهبانی که بهشون خون میدن دلیل این مدعا نیست که روی ما هم اثر میگذاره...تو یه سری کتابا میخوندم که یک سری از غذاها رقت قلب میاره...یک سری هم سختی دل میاره...خب الانم همونه...ولی یکم تغییر شکل یافتش...این جیره غذایی نمیتونه با فرهنگ اسلامی ایرانی ما هماهنگ باشه...یه جای کار نقص داره

 

 

خب چرا در دراز مدت هم مشکلاتی بدتر از این هم مثل بیماری های گوناگونی خواهد داشت

بهترین کار اینه از کربوهیدرات و سبزیجات بیشتر استفاده کنیم تا هم غذای سالمی باشه و هم احساس آرامش بیشتری داره

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
×
×
  • اضافه کردن...