Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 گاهی وقت ها محیط کاری آنقدر خسته کننده می شود که دلتان را می زند و دوست دارید همین لحظه کار و بار را رها کنید و عطایش را به لقایش ببخشید. به گزارش بانکی دات آی آر، راه رها شدن از تکرار و رخوت در محل کار دست کشیدن از آن، آنهم در این اوضاع گرانی و بیکاری نیست، راهش این است که بتوانید فرصتی یافته و یک سری کارهای ظاهرا غیرعادی را انجام دهید تا حالتان بهتر شود. راهکارهای بهتر شدن حالتان اینجاست. بخوانید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۱٫ وانمود کنید که هیچ اتفاقی نیفتاده و به عبارتی همه چیز آرام است. ۲٫ از سیستم و مانیتور برای مدتی دور شوید تا آرامش پیدا کنید ۳٫ فکر کنید همین فردا می میرید تا از فرصت باقی مانده بهتر استفاده کنید ۴٫ مثل تازه کارها رفتار کنید تا همه چیز برایتان جذابیت پیدا کند ۵٫ فهرست برنامه هایتان را پاره کنید تا دست و پایتان در انجام وظایف روزانه بسته نشود ۶٫ یک سری ویژگی ها و کیفیت ها مثل نظم را دستکاری کنید تا تنوع برایتان ایجاد شود ۷٫ فعالیت های ورزشی و انرژی تخلیه کن مثل یوگا و رقص را بعد از کار بگنجانید ۸٫ آنقدرها جدی نباشید که نتوانید از خود انعطاف نشان دهید ۹٫ کارهایی را انجام دهید که روشنتان می کند و روحیه تان را تغییر می دهد ۱۰٫ سعی کنید عشق و علاقه بیشتری به کار و محیط کاریتان تزریق کنید و نشان دهید ۱۱٫ کوتاه ترین، هوشمندانه ترین و ساده ترین راه را برای انجام کارتان بیابید این روش ها را امتحان کنید، ضرری ندارد… منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19
Lean 56968 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 روش من تو محیط کار اینه که همیشه دنبال ساده تر کردن کارا برای خودمم گاهی ساعت ها میگذره و دنبال یک راهی میگردم ولی متوجه نمیشم میبینم وقت اداری تموم شده 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2013 روش من تو محیط کار اینه که همیشه دنبال ساده تر کردن کارا برای خودمم گاهی ساعت ها میگذره و دنبال یک راهی میگردم ولی متوجه نمیشم میبینم وقت اداری تموم شده پس مهدی قربون دستت از این به بعد یه دفترچه بذار جلوت هر روشی به ذهنت رسید بیا اینجا بنویس بقیه هم استفاده کنن 4
Lean 56968 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 پس مهدی قربون دستت از این به بعد یه دفترچه بذار جلوت هر روشی به ذهنت رسید بیا اینجا بنویس بقیه هم استفاده کنن من استاد گذروندن وقتم خو چیزایی که برام جذابیت داره خیلی زیاده 4
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2013 من استاد گذروندن وقتم خو چیزایی که برام جذابیت داره خیلی زیاده میگم مهدی دوران دانشجوییت وقتی خوابت میومد سر کلاس یا اینکه استاد حرف بیخود میزد چه کار جذابی انجام میدادی؟ من الان به این روش ها بیشتر نیاز دارم 4
Lean 56968 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 میگم مهدی دوران دانشجوییت وقتی خوابت میومد سر کلاس یا اینکه استاد حرف بیخود میزد چه کار جذابی انجام میدادی؟ من الان به این روش ها بیشتر نیاز دارم تمرین امضا میکردم به همین برکت خیلی جذاب بود 4
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2013 تمرین امضا میکردم به همین برکت خیلی جذاب بود من به دوستم تک میزنم با هم میریم بیرون یه دور میزنیم آخه میدونم امضای من هرطوری باشه هیچ جا نه بدرد خودم میخوره نه بدرد کسی دیگه 4
Lean 56968 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 من به دوستم تک میزنم با هم میریم بیرون یه دور میزنیم آخه میدونم امضای من هرطوری باشه هیچ جا نه بدرد خودم میخوره نه بدرد کسی دیگه نه دیگه من میدونستم امضام بالاخره مهم میشه 3
ژارسین 4579 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 من پا میشم در نقش نظافتچی کار میکنم اتاقمو خلوت میکنم همه کاغذ های چکنویس را پاره میکنم سیستممو تمیز میکنم وقتی کارم تموم میشه خودم اتاقمو نمیشناسم :icon_pf (34): 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2013 نه دیگه من میدونستم امضام بالاخره مهم میشه البته همین کار هم به ضررم تموم شد آخه اون دفعه همین کارو انجام دادم بعد زمان از دستمون رفت وحدود نیم ساعت بیرون موندیمبعد وقتی اومدیم استاد هیچی نگفت اما ساعت که9:30شد گفت خب بچه ها چون چند دقیقه دیر کلاس شروع شد باید بیشتر بمونید منم گفتم استاد خب یه نفر دیر اومده بود ما چه گناهی کردیم؟ گفت منم نمیگم بعضیا میرن بیرون ونیم ساعت بعد میان:icon_pf (34): 3
ارسال های توصیه شده