Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ این فایل PDF درباره نظریه ها و مدل های مکانیابی هستش که در 14 صفحه مدل هایی از جمله حداقل فاصله، حداکثر تراکم، حداقل فاصله توان دار (وزن دار)، حداقل فاصله محدودیت دار، حداکثر پوشش و حداکثر پوشش محدودیت دار را توضیح داده است. دانلود مقاله منبع: سایت علمی و تخصصی علوم جغرافیا 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ دوست عزیز پسوردش چیه؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com دوست عزیز پسوردش چیه؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=>>>>www.noandishaan.com 2 لینک به دیدگاه
... negin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ این همه وقت ما رو گرفتی، این بدون پسوردشم تو اینترنت ریخته بود. عضویت و هزار بدبختی دیگه هم نداشت. اه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ این همه وقت ما رو گرفتی، این بدون پسوردشم تو اینترنت ریخته بود. عضویت و هزار بدبختی دیگه هم نداشت. اه حالا چرا اینقدر عصبانی 10-15 دقیقه از 70-80 سال عمر که این حرفارو نداره چی میخواید دوست عزیز؟بگید ببینم میتونم کمکتون کنم 2 لینک به دیدگاه
... negin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ آخه من ۷۰ - ۸۰ سال وقت ندارم که... باید تا یک ماه آینده کارمو تموم کنم:icon_pf (34): دنبال انواع مکان یابی ام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم اگر فایل دیگه ای در این رابطه دارید برام بذارید... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ این همه وقت ما رو گرفتی، این بدون پسوردشم تو اینترنت ریخته بود. عضویت و هزار بدبختی دیگه هم نداشت. اه ای بابا تو توضیحاتش که نوشته بودم چی هست و چه چیزایی داره یه سریم روش های تکراری و قدیمی هست: AHP و بولین و فازی اینا که تو اینجا توضیح داده شده: https://www.noandishaan.com/forums/post1048167.html#post1048167 مدلهای دیگه هم واسه مکانیابی هست، اما دقیقاً چی میخواین؟ 3 لینک به دیدگاه
... negin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ فایلی که گذاشتید خوب بود ولی قبلا از یه سایت دیگه گرفته بودمش،:sorry: دنبال یه مطلب در مورد مدل های گسسته و پپوسته، یا حداکثر پوشش و از این جور چیزام... راستی ممنون بابت لینکی که گذاشتید، مطالبش یه ایده بهم داد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ آخه من ۷۰ - ۸۰ سال وقت ندارم که... باید تا یک ماه آینده کارمو تموم کنم:icon_pf (34):دنبال انواع مکان یابی ام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم اگر فایل دیگه ای در این رابطه دارید برام بذارید... ببینید فایلی منسجم برا توضیح هر یک از مدل ها ندارم اما برا 90درصد مدلها مقاله دارم خواستید میذارم اینجا استفاده کنید من خودم از روش ahp و gis استفاده میکنم 4 لینک به دیدگاه
... negin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ ببینید فایلی منسجم برا توضیح هر یک از مدل ها ندارم اما برا 90درصد مدلها مقاله دارم خواستید میذارم اینجا استفاده کنید من خودم از روش ahp و gis استفاده میکنم خیلی خوب میشد اگر gis بلد بودم و ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه هیچی ازش نمیدونم! خیلی لطف می کنید اگر درمورد محققانی که قبلا مدل های گسسته و پیوسته رو به روش های مختلف بکار گرفتن و یا تاریخچه این مدلا مطلبی دارید، برام بذارید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ خیلی خوب میشد اگر gis بلد بودم و ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه هیچی ازش نمیدونم!خیلی لطف می کنید اگر درمورد محققانی که قبلا مدل های گسسته و پیوسته رو به روش های مختلف بکار گرفتن و یا تاریخچه این مدلا مطلبی دارید، برام بذارید واسه GIS آموزش هست. تو لینک زیر هم به عنوان مثال آموزش ابزار AHP تو GIS هستش: https://www.noandishaan.com/forums/post1404541.html#post1404541 اینم به صورت تصویریه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ خیلی خوب میشد اگر gis بلد بودم و ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه هیچی ازش نمیدونم!خیلی لطف می کنید اگر درمورد محققانی که قبلا مدل های گسسته و پیوسته رو به روش های مختلف بکار گرفتن و یا تاریخچه این مدلا مطلبی دارید، برام بذارید اینارو ببینید به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
... negin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ واسه GIS آموزش هست. تو لینک زیر هم به عنوان مثال آموزش ابزار AHP تو GIS هستش:https://www.noandishaan.com/forums/post1404541.html#post1404541 اینم به صورت تصویریه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینارو ببینید به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از شما و آقای عارف ممنونم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده