mahsa.a.j 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ با سلام من با دستور solve تو متلب دوتا مشکل دارم! مشکل اول: باید حتما تابع را به طور کامل در دستور solve بنویسی با یه مثال ساده بخوام توضیح بدم: solve('2*x+1') این برنامه جواب میده ولی اگه y=2*x+1 رو قبلا تعریف کرده باشیم نمیشه برنامه رو به صورت زیر بنویسیم: syms x,y=2*x+1, solve('y=0','x') اینطوری جواب نمیده! راهی نیست که بشه یه تابع از قبل تعریف شده رو در دستور solve فراخوانی کنیم؟ مشکل دوم: اگه از قبل به یه متغیری عدد نسبت داده باشیم بعد از اون متغیر در دستور solve استفاده کنیم متوجه نمیشه! برای مثال: a=2; solve('a*x+1','x') من انتظار دارم جواب منفیه 1/2 بهم بده ولی منفیه 1/a رو میده! راهی هست برای رفع این مشکل؟ البته مسئله ی من به این سادگی نیست خواستم با یه مثال ساده توضیح بدم واضح باشه! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ با سلاممن با دستور solve تو متلب دوتا مشکل دارم! مشکل اول: باید حتما تابع را به طور کامل در دستور solve بنویسی با یه مثال ساده بخوام توضیح بدم: solve('2*x+1') این برنامه جواب میده ولی اگه y=2*x+1 رو قبلا تعریف کرده باشیم نمیشه برنامه رو به صورت زیر بنویسیم: syms x,y=2*x+1, solve('y=0','x') اینطوری جواب نمیده! راهی نیست که بشه یه تابع از قبل تعریف شده رو در دستور solve فراخوانی کنیم؟ مشکل دوم: اگه از قبل به یه متغیری عدد نسبت داده باشیم بعد از اون متغیر در دستور solve استفاده کنیم متوجه نمیشه! برای مثال: a=2; solve('a*x+1','x') من انتظار دارم جواب منفیه 1/2 بهم بده ولی منفیه 1/a رو میده! راهی هست برای رفع این مشکل؟ البته مسئله ی من به این سادگی نیست خواستم با یه مثال ساده توضیح بدم واضح باشه! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید سلام http://www.noandishaan.com/forums/thread114914-4.html#post1341229 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده