ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ خدا ابر رو به گریه میاره تا گلها بخندن، پس هر وقت بارون آمد یادت نره بخندی... 15 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ بارانای وجودت همه نور ای وجودت همه عشق ای که نامت هر دم می دهد نور امیددر دل خسته ی ما می دهد یک لبخندبر لب بسته ی ما باران ای سراسر شادی ای وجودت پر ازوسوسه های امید گویی در تو خدایی جاریست خدایی که در این نزدیکیست خدایی که تو رابا سخاوت به دل ما بخشید تا که از عطر وجودت همه سیراب شویم آری در تو خدایی جاریست...(رها) لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد چترها را بايد بست زير باران بايد رفت فکر را خاطره را زير باران بايد برد با همه مردم شهر زير باران بايد رفت دوست را زير باران بايد ديد عشق را زير باران بايد جست هر کجا هستم٬باشم آسمان مال من است پنجره٬فکر٬هوا٬عشق زمين مال من است چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد چترها را بايد بست زير باران بايد رفت لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ علم ثابت کرده که شکر در آب حل میشه ، پس هیچ وقت زیر بارون نرو ، چون شیرین ترین دوستم را از دست می دم لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ چترها را باید بست ، زیر باران باید رفت ... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ مرسی از تاپیک روح بخش و زیباتون. ممنونم. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ گاهی چتر را باید دستِ باران داد روی سرِ خودش بگیرد و ما جایش بباریم! لینک به دیدگاه
SaHaR AnGeL 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ اینجا که وسط کویر بارون مارون خیلی کم میاد لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ امروز واقعا هوا بارونیه.. و دلنشین... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده