ژارسین 4579 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 خدا ابر رو به گریه میاره تا گلها بخندن، پس هر وقت بارون آمد یادت نره بخندی... 15
ژارسین 4579 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2013 بارانای وجودت همه نور ای وجودت همه عشق ای که نامت هر دم می دهد نور امیددر دل خسته ی ما می دهد یک لبخندبر لب بسته ی ما باران ای سراسر شادی ای وجودت پر ازوسوسه های امید گویی در تو خدایی جاریست خدایی که در این نزدیکیست خدایی که تو رابا سخاوت به دل ما بخشید تا که از عطر وجودت همه سیراب شویم آری در تو خدایی جاریست...(رها)
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد چترها را بايد بست زير باران بايد رفت فکر را خاطره را زير باران بايد برد با همه مردم شهر زير باران بايد رفت دوست را زير باران بايد ديد عشق را زير باران بايد جست هر کجا هستم٬باشم آسمان مال من است پنجره٬فکر٬هوا٬عشق زمين مال من است چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد چترها را بايد بست زير باران بايد رفت
ژارسین 4579 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2013 علم ثابت کرده که شکر در آب حل میشه ، پس هیچ وقت زیر بارون نرو ، چون شیرین ترین دوستم را از دست می دم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 گاهی چتر را باید دستِ باران داد روی سرِ خودش بگیرد و ما جایش بباریم!
ارسال های توصیه شده