M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ درود...دوستان بنظرتون ساخت این طرح امکان پذیر است؟ شما برای اجرایش چه ایده ای دارید؟قسمت برقیش یک مقدار برای من مشخص نیست...ممنون میشم اگر نظری در این باره دارید حتما بفرمایید. تامین روشنایی شب توسط توربین باد در جاده ها نیز یکی دیگر از شیوه های استفاده از انرژی باد است. این طرح که در یکی از شهرهای کلمبیا با استفاده از چوب بامبو انجام شده است، علاوه بر برق روشنایی را نیز تامین می کند. ماژول ها LED هستند و چرخش باعث پراکندگی نور در تمام جهات می شود. برداشتی آزاد از متن آقا ی شهرام مرادی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ برای ایران فکر نکنم البته کلا متأسفانه توی ایران کسی به انرژی باد اهمیت نمیده کافیه فقط سانا سر زده باشین:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ برای ایران فکر نکنمالبته کلا متأسفانه توی ایران کسی به انرژی باد اهمیت نمیده کافیه فقط سانا سر زده باشین:icon_pf (34): این طرح بیشتر حالت زیبایی سازی و توریستی هم داره و میشه روی کمک شهرداری هم حساب کرد و اینکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه...اگر کمک کنید یکیش رو میسازیمچوب بامبو که مبشه از بازار خرید..لامپ LED هم که هزینه زیادی نداره...داره؟ پس فقط نحوه گرفتن توان از باد و ذخیره اون میشه.... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ این طرح بیشتر حالت زیبایی سازی و توریستی هم داره و میشه روی کمک شهرداری هم حساب کرد و اینکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه...اگر کمک کنید یکیش رو میسازیمچوب بامبو که مبشه از بازار خرید..لامپ LED هم که هزینه زیادی نداره...داره؟ پس فقط نحوه گرفتن توان از باد و ذخیره اون میشه.... اگه اشتباه نکنم اون روز تو سمنان 10 تا منطقه باد خیز رو شناسایی کرده بودن و میخواستن شروع به زدن توربین کنن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ اگه اشتباه نکنم اون روز تو سمنان 10 تا منطقه باد خیز رو شناسایی کرده بودن و میخواستن شروع به زدن توربین کنن واسه اون قسمت توربین های میلیونی مثل منجیل میزنند..اما بحث من بر سر همین توربین در کنار خلیج فارس هست بنظرتون ژنراتور این سیستم که شکلکش رو گذاشتم کجا نصب شده؟اندازش چقدره؟خازن ها کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ واسه اون قسمت توربین های میلیونی مثل منجیل میزنند..اما بحث من بر سر همین توربین در کنار خلیج فارس هست بنظرتون ژنراتور این سیستم که شکلکش رو گذاشتم کجا نصب شده؟اندازش چقدره؟خازن ها کجاست؟ شرمنده مطلب بالارو نخونده بودم...ببخشید در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم...نمیدونم:icon_pf (34):پرس و جو میکنم اگه اطلاعاتی بدست آوردم میام میگم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ شرمنده مطلب بالارو نخونده بودم...ببخشید در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم...نمیدونم:icon_pf (34):پرس و جو میکنم اگه اطلاعاتی بدست آوردم میام میگم دشمنتون شرمنده آره یک پرسش و جوی تمیز انجام بدید ببینیم چی میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ این طرح بیشتر حالت زیبایی سازی و توریستی هم داره و میشه روی کمک شهرداری هم حساب کرد و اینکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه...اگر کمک کنید یکیش رو میسازیمچوب بامبو که مبشه از بازار خرید..لامپ LED هم که هزینه زیادی نداره...داره؟ پس فقط نحوه گرفتن توان از باد و ذخیره اون میشه.... چوب بامبو که درست اما این چوب مال ایران نیست که تو ایران ارزون در بیاد مسلما این کشوری که این نوع توربین های بادی رو درست کرده، چوب بامبو به وفور داشته این در واقع یه توربین بادی از نوع ساوونیوس هست که عکسشم ایناهاش: اینم یه نمونه از کار هایی که باهاش شده: که البته برای زیبا سازی شهر بوده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ چوب بامبو که درستاما این چوب مال ایران نیست که تو ایران ارزون در بیاد مسلما این کشوری که این نوع توربین های بادی رو درست کرده، چوب بامبو به وفور داشته این در واقع یه توربین بادی از نوع ساوونیوس هست که عکسشم ایناهاش: اینم یه نمونه از کار هایی که باهاش شده: که البته برای زیبا سازی شهر بوده ساوونیش چیه؟ آخه این طرح که به زیبایی طرح اولی در شب نیست...درسته که در ایران به وفور بامبو نیست ولی خب من هم مقدار زیادی احتیاج ندارم..تازه میتونیم خودمون ابتکار بزنیم و از درخت خرما و برگ هاش استفاده کنیم... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ ساوونیش چیه؟ آخه این طرح که به زیبایی طرح اولی در شب نیست...درسته که در ایران به وفور بامبو نیست ولی خب من هم مقدار زیادی احتیاج ندارم..تازه میتونیم خودمون ابتکار بزنیم و از درخت خرما و برگ هاش استفاده کنیم... ساوونیوس یه نوع توربین بادی هست اینو ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ این هم خیلی زیباست...بنظرتون هزینش چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ این هم خیلی زیباست...بنظرتون هزینش چقدره؟ واللا هزینه فکر کنم بیش از 500 تومن برا هرکدوم باشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ واللا هزینه فکر کنم بیش از 500 تومن برا هرکدوم باشه 500 هزارتومن؟کجا میفروشن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ 500 هزارتومن؟کجا میفروشن نمیفروشن هزینه ی ساختشو گفتم! اینو ببینین: درصد هزینه های یک توربین بادی هست 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ نمیفروشنهزینه ی ساختشو گفتم! اینو ببینین: درصد هزینه های یک توربین بادی هست البته این توربین ها بیشتر حالت فانتزی دارن واسه پارک ها خیلی عالی هستن...ای کاش میشد یکجوری عملیاتیش میکردیمیعنی خودمون طراحی میکردیم واسه اجرایی شدن من پیگیری میکنم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ البته این توربین ها بیشتر حالت فانتزی دارن واسه پارک ها خیلی عالی هستن...ای کاش میشد یکجوری عملیاتیش میکردیمیعنی خودمون طراحی میکردیم واسه اجرایی شدن من پیگیری میکنم البته این نموداری که گذاشتم مربوط به توربین های بادی بزرگ هست اما هزینه ها تقریبا یه جور هست. بعید میدونم اینجا کسی بابت این چیزا پول بده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ البته این نموداری که گذاشتم مربوط به توربین های بادی بزرگ هستاما هزینه ها تقریبا یه جور هست. بعید میدونم اینجا کسی بابت این چیزا پول بده:icon_pf (34): چرا دیگه ، شهرداری ها برای تامین برق پارک ها و معابر و هم چنین زیبا سازی می تونند از این طرح ها استفاده کنند. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ چرا دیگه ، شهرداری ها برای تامین برق پارک ها و معابر و هم چنین زیبا سازی می تونند از این طرح ها استفاده کنند. درسته اما نمیدونم این فرفره ها رو دیدین تو پارکا؟! 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ درستهاما نمیدونم این فرفره ها رو دیدین تو پارکا؟! بله دبدم..چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ بله دبدم..چرا؟ خب این فرفره ها اول خریدن که مثلا بچرخن ولی بعد دیدن نمیچرخن کلا پروژه اش کنسل شد یعنی یه مدت اومد و بعد کنسل شد هزینه ساختشم خیلی کمتر از این توربین بادی هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده