رفتن به مطلب

چگونه میتوان توربین باد بامبویی ساخت

ارسال های توصیه شده

درود...دوستان بنظرتون ساخت این طرح امکان پذیر است؟ شما برای اجرایش چه ایده ای دارید؟قسمت برقیش یک مقدار برای من مشخص نیست...ممنون میشم اگر نظری در این باره دارید حتما بفرمایید.

تامین روشنایی شب توسط توربین باد در جاده ها نیز یکی دیگر از شیوه های استفاده از انرژی باد است. این طرح که در یکی از شهرهای کلمبیا با استفاده از چوب بامبو انجام شده است، علاوه بر برق روشنایی را نیز تامین می کند. ماژول ها LED هستند و چرخش باعث پراکندگی نور در تمام جهات می شود.

برداشتی آزاد از متن آقا ی شهرام مرادی

t1f44v0uk3izeun3o5g.jpg

1btvk6ebm2zvpr8jme5b.jpg

jat4yj8qub6xsa25vglw.jpg

51ah8lp0f8h7t8bkot.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

برای ایران فکر نکنم

البته کلا متأسفانه توی ایران کسی به انرژی باد اهمیت نمیده

کافیه فقط سانا سر زده باشین:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای ایران فکر نکنم

البته کلا متأسفانه توی ایران کسی به انرژی باد اهمیت نمیده

کافیه فقط سانا سر زده باشین:icon_pf (34):

این طرح بیشتر حالت زیبایی سازی و توریستی هم داره و میشه روی کمک شهرداری هم حساب کرد و اینکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه...اگر کمک کنید یکیش رو میسازیم:ws3:چوب بامبو که مبشه از بازار خرید..لامپ LED هم که هزینه زیادی نداره...داره؟ پس فقط نحوه گرفتن توان از باد و ذخیره اون میشه....

• Like 3
لینک به دیدگاه
این طرح بیشتر حالت زیبایی سازی و توریستی هم داره و میشه روی کمک شهرداری هم حساب کرد و اینکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه...اگر کمک کنید یکیش رو میسازیم:ws3:چوب بامبو که مبشه از بازار خرید..لامپ LED هم که هزینه زیادی نداره...داره؟ پس فقط نحوه گرفتن توان از باد و ذخیره اون میشه....

اگه اشتباه نکنم اون روز تو سمنان 10 تا منطقه باد خیز رو شناسایی کرده بودن و میخواستن شروع به زدن توربین کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه اشتباه نکنم اون روز تو سمنان 10 تا منطقه باد خیز رو شناسایی کرده بودن و میخواستن شروع به زدن توربین کنن

واسه اون قسمت توربین های میلیونی مثل منجیل میزنند..اما بحث من بر سر همین توربین در کنار خلیج فارس هست:w16:

بنظرتون ژنراتور این سیستم که شکلکش رو گذاشتم کجا نصب شده؟اندازش چقدره؟خازن ها کجاست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
واسه اون قسمت توربین های میلیونی مثل منجیل میزنند..اما بحث من بر سر همین توربین در کنار خلیج فارس هست:w16:

بنظرتون ژنراتور این سیستم که شکلکش رو گذاشتم کجا نصب شده؟اندازش چقدره؟خازن ها کجاست؟

شرمنده مطلب بالارو نخونده بودم...ببخشید:icon_redface:

در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم...نمیدونم:icon_pf (34):پرس و جو میکنم اگه اطلاعاتی بدست آوردم میام میگم

• Like 3
لینک به دیدگاه
شرمنده مطلب بالارو نخونده بودم...ببخشید:icon_redface:

در این زمینه اطلاعات چندانی ندارم...نمیدونم:icon_pf (34):پرس و جو میکنم اگه اطلاعاتی بدست آوردم میام میگم

دشمنتون شرمنده:w16:

آره یک پرسش و جوی تمیز انجام بدید ببینیم چی میشه:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چوب بامبو که درست

اما این چوب مال ایران نیست که تو ایران ارزون در بیاد

مسلما این کشوری که این نوع توربین های بادی رو درست کرده، چوب بامبو به وفور داشته:ws37:

این در واقع یه توربین بادی از نوع ساوونیوس هست

که عکسشم ایناهاش:

small-vertical-axis-wind-turbines-helical-savonius-rotor-62253-1803459.jpg

اینم یه نمونه از کار هایی که باهاش شده:

Tubularwindnorthview.jpg

که البته برای زیبا سازی شهر بوده

• Like 3
لینک به دیدگاه
چوب بامبو که درست

اما این چوب مال ایران نیست که تو ایران ارزون در بیاد

مسلما این کشوری که این نوع توربین های بادی رو درست کرده، چوب بامبو به وفور داشته:ws37:

این در واقع یه توربین بادی از نوع ساوونیوس هست

که عکسشم ایناهاش:

small-vertical-axis-wind-turbines-helical-savonius-rotor-62253-1803459.jpg

اینم یه نمونه از کار هایی که باهاش شده:

Tubularwindnorthview.jpg

که البته برای زیبا سازی شهر بوده

ساوونیش چیه؟

آخه این طرح که به زیبایی طرح اولی در شب نیست...درسته که در ایران به وفور بامبو نیست ولی خب من هم مقدار زیادی احتیاج ندارم..تازه میتونیم خودمون ابتکار بزنیم و از درخت خرما و برگ هاش استفاده کنیم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ساوونیش چیه؟

آخه این طرح که به زیبایی طرح اولی در شب نیست...درسته که در ایران به وفور بامبو نیست ولی خب من هم مقدار زیادی احتیاج ندارم..تازه میتونیم خودمون ابتکار بزنیم و از درخت خرما و برگ هاش استفاده کنیم...

ساوونیوس یه نوع توربین بادی هست

اینو ببینین:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
این هم خیلی زیباست...بنظرتون هزینش چقدره؟

lv1prgxljs13pua5oxk3.jpg

واللا هزینه فکر کنم بیش از 500 تومن برا هرکدوم باشه:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
500 هزارتومن؟کجا میفروشن:ws3:

نمیفروشن

هزینه ی ساختشو گفتم!

اینو ببینین:

onlyf0n029246uanch7.jpg

درصد هزینه های یک توربین بادی هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیفروشن

هزینه ی ساختشو گفتم!

اینو ببینین:

onlyf0n029246uanch7.jpg

درصد هزینه های یک توربین بادی هست

البته این توربین ها بیشتر حالت فانتزی دارن واسه پارک ها خیلی عالی هستن...ای کاش میشد یکجوری عملیاتیش میکردیمhanghead.gifیعنی خودمون طراحی میکردیم واسه اجرایی شدن من پیگیری میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته این توربین ها بیشتر حالت فانتزی دارن واسه پارک ها خیلی عالی هستن...ای کاش میشد یکجوری عملیاتیش میکردیمhanghead.gifیعنی خودمون طراحی میکردیم واسه اجرایی شدن من پیگیری میکنم

البته این نموداری که گذاشتم مربوط به توربین های بادی بزرگ هست

اما هزینه ها تقریبا یه جور هست.

بعید میدونم اینجا کسی بابت این چیزا پول بده:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته این نموداری که گذاشتم مربوط به توربین های بادی بزرگ هست

اما هزینه ها تقریبا یه جور هست.

بعید میدونم اینجا کسی بابت این چیزا پول بده:icon_pf (34):

چرا دیگه ، شهرداری ها برای تامین برق پارک ها و معابر و هم چنین زیبا سازی می تونند از این طرح ها استفاده کنند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا دیگه ، شهرداری ها برای تامین برق پارک ها و معابر و هم چنین زیبا سازی می تونند از این طرح ها استفاده کنند.

درسته

اما نمیدونم این فرفره ها رو دیدین تو پارکا؟!

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله دبدم..چرا؟

خب این فرفره ها اول خریدن که مثلا بچرخن

ولی بعد دیدن نمیچرخن

کلا پروژه اش کنسل شد

یعنی یه مدت اومد و بعد کنسل شد

هزینه ساختشم خیلی کمتر از این توربین بادی هست:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...