masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ روی میز صبحانهء شما این میوهها گذاشته شدهاند، که یکی را باید انتخاب کنید: ?. سیب ?. موز ?. توت فرنگی ?. هلو ?. پرتقال اولین انتخاب شما کدام خواهد بود؟ لطفاً خوب فکر کنید و به میز غذا حملهور نشوید! این یک امتحان بزرگ است و نتیج? آن شما را متحیر خواهد کرد. انتخاب شما چیزهای عجیبی در مورد شما خواهد گفت. باز هم فکر کنید و قبل از انتخابکردن به انتهای نامه نروید. پس از انتخاب برای شناخت خودتان نتیجه را در انتهای نامه ببینید.... عجله نکنید، خوب فکر کنید! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . با توجه به انتخاب شما... سیب: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول سیب بخورد. موز: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول موز بخورد. توتفرنگی: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول توتفرنگی بخورد. هلو: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول هلو بخورد. پرتقال: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. . . . . . . امیدوارم که باانجام این تست شناخت بهتری از خودت به دست آورده باشی. توجه به نتیج? این تست میتونه تو را به سمت آسودگی و درک و فهم و آرامش و سلامتی و ابدیت و حقوق بشر و پول و انرژی حق مسلم ما و... راهنمایی کنه، پس نسبت بهش بیتفاوت نباش. همچنین من میدونم که الان خیلی دلت میخواد که منو پیدا کنی...? خب تو دستت به من نمیرسه و نمیتونی منو پیدا کنی، چون من خودم الآن دارم دنبال اونی میگردم که اینو واسم فرستاده بود! روز خوبی داشته باشی! امیدوارم تونسته باشم خنده ای حتی کوچولو روی لبانتون آورده باشم و دلتونو شاد دعام کنید موفق باشید 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلامت باشی تو سلامت هستی من مهدی هستم هویت رو از دست نده ولی جدا صبحانه اگه بخوام انتخاب کنم یا سیب یا موز برمیدارم 5 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ روی میز صبحانهء شما این میوهها گذاشته شدهاند، که یکی را باید انتخاب کنید: ?. سیب ?. موز ?. توت فرنگی ?. هلو ?. پرتقال اولین انتخاب شما کدام خواهد بود؟ لطفاً خوب فکر کنید و به میز غذا حملهور نشوید! این یک امتحان بزرگ است و نتیج? آن شما را متحیر خواهد کرد. انتخاب شما چیزهای عجیبی در مورد شما خواهد گفت. باز هم فکر کنید و قبل از انتخابکردن به انتهای نامه نروید. پس از انتخاب برای شناخت خودتان نتیجه را در انتهای نامه ببینید.... عجله نکنید، خوب فکر کنید! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . با توجه به انتخاب شما... سیب: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول سیب بخورد. موز: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول موز بخورد. توتفرنگی: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول توتفرنگی بخورد. هلو: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول هلو بخورد. پرتقال: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. . . . . . . امیدوارم که باانجام این تست شناخت بهتری از خودت به دست آورده باشی. توجه به نتیج? این تست میتونه تو را به سمت آسودگی و درک و فهم و آرامش و سلامتی و ابدیت و حقوق بشر و پول و انرژی حق مسلم ما و... راهنمایی کنه، پس نسبت بهش بیتفاوت نباش. همچنین من میدونم که الان خیلی دلت میخواد که منو پیدا کنی...? خب تو دستت به من نمیرسه و نمیتونی منو پیدا کنی، چون من خودم الآن دارم دنبال اونی میگردم که اینو واسم فرستاده بود! روز خوبی داشته باشی! امیدوارم تونسته باشم خنده ای حتی کوچولو روی لبانتون آورده باشم و دلتونو شاد دعام کنید موفق باشید حالا پرتغال من چی میشه؟! کی رو دعا کنم که به من پرتغال بده 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ حالا پرتغال من چی میشه؟! کی رو دعا کنم که به من پرتغال بده خوب این میشه دیگه این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. منظورم اینه که دعام کنید دیگه.. بهم دری وری نگیدآآآآ....نه دعام خوب نکنید..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ تو سلامت هستی من مهدی هستم هویت رو از دست نده ولی جدا صبحانه اگه بخوام انتخاب کنم یا سیب یا موز برمیدارم راست میگیآآ چه توجهی.. ایول کارخوبی میکنی. ولی من اصلا صبحانه میوه نمیخورم. عادت ندارم. مگه اینکه یه اب میوه ای چیزی باشه یا شیرکاکائویی/نسکافه ای از این چیزا. 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ خوب این میشه دیگه این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. منظورم اینه که دعام کنید دیگه.. بهم دری وری نگیدآآآآ....نه دعام خوب نکنید..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا دعا کنم یا نکنم ؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ حالا دعا کنم یا نکنم ؟ دیگه به دل خودت نگاه کن دیگه. اگه دوست داری دعا کن. اگه هم خوب نه دیگه...برای خودت میخوای دعا کن.. یه ذره هم برای من خوبه.. 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ راست میگیآآ چه توجهی.. ایولکارخوبی میکنی. ولی من اصلا صبحانه میوه نمیخورم. عادت ندارم. مگه اینکه یه اب میوه ای چیزی باشه یا شیرکاکائویی/نسکافه ای از این چیزا. ما اینیم دیگه بازم من سیب رو ترجیح میدم !!!بهترین حالت خوردن سیب در حالت ناشتا هست !! تازه اگه صبح سیب بخوریم به تناسب اندام و لاغری کمک میکنه و تو کاهش کلسترول و اوره خون موثره 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سیب رو بازم من ترجیح میدمبهترین حالت خوردن سیب در حالت ناشتا هست !! تازه اگه صبح سیب بخوریم به تناسب اندام و لاغری کمک میکنه و تو کاهش کلسترول و اوره خون موثره آورین آورین درسته. منم قبول دارم. 4 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ دیگه به دل خودت نگاه کن دیگه. اگه دوست داری دعا کن. اگه هم خوب نه دیگه...برای خودت میخوای دعا کن.. یه ذره هم برای من خوبه.. دعا میکنم :خدایا یه کاری کن این خانم دکتر هر روز که از خواب بیدار شد رو میز صبحونش هم پرتغال باشه هم توت فرنگی باشه،موزباشه ،سیب باشه ،هلو باشه یه دونه پرتغال دیگه هم باشه که تا ظهر بشینه فکر کنه کدومش رو ناشتا بخوره. امیدوارم خداوند هر انچه که خداوند را از شما میگیرد از شما بگیرد. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ دعا میکنم :خدایا یه کاری کن این خانم دکتر هر روز که از خواب بیدار شد رو میز صبحونش هم پرتغال باشه هم توت فرنگی باشه،موزباشه ،سیب باشه ،هلو باشه یه دونه پرتغال دیگه هم باشه که تا ظهر بشینه فکر کنه کدومش رو ناشتا بخوره. امیدوارم خداوند هر انچه که خداوند را از شما میگیرد از شما بگیرد. این معنیش چیه.. روان بگو آق علیرضا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ من شخصی هستم که اول دوس داره هلو بخوره 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ بسی شاد شدیم صبح اول وقت کلی روحیه دادین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ عجب تست سنگینی بود واقعا من که توی سوالش مونده بودم 3 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ این معنیش چیه.. روان بگو آق علیرضا هرچیزی که خدا رو ازت دور میکنه (ثروت ،مقام،قیافه،...)خود خدا ازتو بگیره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ من شخصی هستم که اول دوس داره هلو بخوره بسی شاد شدیم صبح اول وقت کلی روحیه دادین خوبه خداروشکر عجب تست سنگینی بود یه اب پرتقال بدید علی.. حالش بده...چقدر سنگین بود؟ واقعا من که توی سوالش مونده بودم جدا هرچیزی که خدا رو ازت دور میکنه (ثروت ،مقام،قیافه،...)خود خدا ازتو بگیره چه جالبناک.... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ والا این همه تست گذاشتی یکیشم سرکاری نبود حالا چی شد سرکاری گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده