masi eng 47044 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 روی میز صبحانهء شما این میوهها گذاشته شدهاند، که یکی را باید انتخاب کنید: ?. سیب ?. موز ?. توت فرنگی ?. هلو ?. پرتقال اولین انتخاب شما کدام خواهد بود؟ لطفاً خوب فکر کنید و به میز غذا حملهور نشوید! این یک امتحان بزرگ است و نتیج? آن شما را متحیر خواهد کرد. انتخاب شما چیزهای عجیبی در مورد شما خواهد گفت. باز هم فکر کنید و قبل از انتخابکردن به انتهای نامه نروید. پس از انتخاب برای شناخت خودتان نتیجه را در انتهای نامه ببینید.... عجله نکنید، خوب فکر کنید! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . با توجه به انتخاب شما... سیب: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول سیب بخورد. موز: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول موز بخورد. توتفرنگی: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول توتفرنگی بخورد. هلو: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول هلو بخورد. پرتقال: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. . . . . . . امیدوارم که باانجام این تست شناخت بهتری از خودت به دست آورده باشی. توجه به نتیج? این تست میتونه تو را به سمت آسودگی و درک و فهم و آرامش و سلامتی و ابدیت و حقوق بشر و پول و انرژی حق مسلم ما و... راهنمایی کنه، پس نسبت بهش بیتفاوت نباش. همچنین من میدونم که الان خیلی دلت میخواد که منو پیدا کنی...? خب تو دستت به من نمیرسه و نمیتونی منو پیدا کنی، چون من خودم الآن دارم دنبال اونی میگردم که اینو واسم فرستاده بود! روز خوبی داشته باشی! امیدوارم تونسته باشم خنده ای حتی کوچولو روی لبانتون آورده باشم و دلتونو شاد دعام کنید موفق باشید 13
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 سلامت باشی تو سلامت هستی من مهدی هستم هویت رو از دست نده ولی جدا صبحانه اگه بخوام انتخاب کنم یا سیب یا موز برمیدارم 5
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 روی میز صبحانهء شما این میوهها گذاشته شدهاند، که یکی را باید انتخاب کنید: ?. سیب ?. موز ?. توت فرنگی ?. هلو ?. پرتقال اولین انتخاب شما کدام خواهد بود؟ لطفاً خوب فکر کنید و به میز غذا حملهور نشوید! این یک امتحان بزرگ است و نتیج? آن شما را متحیر خواهد کرد. انتخاب شما چیزهای عجیبی در مورد شما خواهد گفت. باز هم فکر کنید و قبل از انتخابکردن به انتهای نامه نروید. پس از انتخاب برای شناخت خودتان نتیجه را در انتهای نامه ببینید.... عجله نکنید، خوب فکر کنید! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . با توجه به انتخاب شما... سیب: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول سیب بخورد. موز: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول موز بخورد. توتفرنگی: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول توتفرنگی بخورد. هلو: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول هلو بخورد. پرتقال: این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. . . . . . . امیدوارم که باانجام این تست شناخت بهتری از خودت به دست آورده باشی. توجه به نتیج? این تست میتونه تو را به سمت آسودگی و درک و فهم و آرامش و سلامتی و ابدیت و حقوق بشر و پول و انرژی حق مسلم ما و... راهنمایی کنه، پس نسبت بهش بیتفاوت نباش. همچنین من میدونم که الان خیلی دلت میخواد که منو پیدا کنی...? خب تو دستت به من نمیرسه و نمیتونی منو پیدا کنی، چون من خودم الآن دارم دنبال اونی میگردم که اینو واسم فرستاده بود! روز خوبی داشته باشی! امیدوارم تونسته باشم خنده ای حتی کوچولو روی لبانتون آورده باشم و دلتونو شاد دعام کنید موفق باشید حالا پرتغال من چی میشه؟! کی رو دعا کنم که به من پرتغال بده 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 حالا پرتغال من چی میشه؟! کی رو دعا کنم که به من پرتغال بده خوب این میشه دیگه این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. منظورم اینه که دعام کنید دیگه.. بهم دری وری نگیدآآآآ....نه دعام خوب نکنید..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 تو سلامت هستی من مهدی هستم هویت رو از دست نده ولی جدا صبحانه اگه بخوام انتخاب کنم یا سیب یا موز برمیدارم راست میگیآآ چه توجهی.. ایول کارخوبی میکنی. ولی من اصلا صبحانه میوه نمیخورم. عادت ندارم. مگه اینکه یه اب میوه ای چیزی باشه یا شیرکاکائویی/نسکافه ای از این چیزا. 6
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 خوب این میشه دیگه این یعنی شما شخصی هستید که دوست دارد اول پرتقال بخورد. منظورم اینه که دعام کنید دیگه.. بهم دری وری نگیدآآآآ....نه دعام خوب نکنید..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا دعا کنم یا نکنم ؟ 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 حالا دعا کنم یا نکنم ؟ دیگه به دل خودت نگاه کن دیگه. اگه دوست داری دعا کن. اگه هم خوب نه دیگه...برای خودت میخوای دعا کن.. یه ذره هم برای من خوبه.. 4
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 راست میگیآآ چه توجهی.. ایولکارخوبی میکنی. ولی من اصلا صبحانه میوه نمیخورم. عادت ندارم. مگه اینکه یه اب میوه ای چیزی باشه یا شیرکاکائویی/نسکافه ای از این چیزا. ما اینیم دیگه بازم من سیب رو ترجیح میدم !!!بهترین حالت خوردن سیب در حالت ناشتا هست !! تازه اگه صبح سیب بخوریم به تناسب اندام و لاغری کمک میکنه و تو کاهش کلسترول و اوره خون موثره 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 سیب رو بازم من ترجیح میدمبهترین حالت خوردن سیب در حالت ناشتا هست !! تازه اگه صبح سیب بخوریم به تناسب اندام و لاغری کمک میکنه و تو کاهش کلسترول و اوره خون موثره آورین آورین درسته. منم قبول دارم. 4
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 دیگه به دل خودت نگاه کن دیگه. اگه دوست داری دعا کن. اگه هم خوب نه دیگه...برای خودت میخوای دعا کن.. یه ذره هم برای من خوبه.. دعا میکنم :خدایا یه کاری کن این خانم دکتر هر روز که از خواب بیدار شد رو میز صبحونش هم پرتغال باشه هم توت فرنگی باشه،موزباشه ،سیب باشه ،هلو باشه یه دونه پرتغال دیگه هم باشه که تا ظهر بشینه فکر کنه کدومش رو ناشتا بخوره. امیدوارم خداوند هر انچه که خداوند را از شما میگیرد از شما بگیرد. 3
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2013 دعا میکنم :خدایا یه کاری کن این خانم دکتر هر روز که از خواب بیدار شد رو میز صبحونش هم پرتغال باشه هم توت فرنگی باشه،موزباشه ،سیب باشه ،هلو باشه یه دونه پرتغال دیگه هم باشه که تا ظهر بشینه فکر کنه کدومش رو ناشتا بخوره. امیدوارم خداوند هر انچه که خداوند را از شما میگیرد از شما بگیرد. این معنیش چیه.. روان بگو آق علیرضا 2
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 18 بهمن، 2013 این معنیش چیه.. روان بگو آق علیرضا هرچیزی که خدا رو ازت دور میکنه (ثروت ،مقام،قیافه،...)خود خدا ازتو بگیره 1
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2013 من شخصی هستم که اول دوس داره هلو بخوره بسی شاد شدیم صبح اول وقت کلی روحیه دادین خوبه خداروشکر عجب تست سنگینی بود یه اب پرتقال بدید علی.. حالش بده...چقدر سنگین بود؟ واقعا من که توی سوالش مونده بودم جدا هرچیزی که خدا رو ازت دور میکنه (ثروت ،مقام،قیافه،...)خود خدا ازتو بگیره چه جالبناک.... 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 18 بهمن، 2013 والا این همه تست گذاشتی یکیشم سرکاری نبود حالا چی شد سرکاری گذاشتی 2
ارسال های توصیه شده