masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ شناسی با انگشتان با استفاده از عکس و انتخاب انگشت شخصیت خود را بشناسید. آیا تا به حال به طور دقیق به انگشتان دستان خود نگاه کرده اید؟ تا به حال فکر کرده اید که به کدامیک علاقه بیشتری نسبت به بقیه دارید؟ با دقت نگاه کنید، سپس توضیح مربوط به آن را بخوانید. با استفاده از عکس و انتخاب انگشت شخصیت خود را بشناسید. انگشت شماره ۱: این انگشت نماد مسایل مادی و ثروت است و کسانی که این انگشت را انتخاب می کنند، اقتصاد دانان خوبی هستند و معمولاً از نظر مالی در وضعیت خوبی قرار دارند. انگشت شماره ۲: این انگشت نماد کار است و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری می دهند انسان های کاری هستند و به طور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند. انگشت شماره ۳: این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان می دهد، افرادی که این انگشت را انتخاب می کنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند. انگشت شماره ۴:این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب می کنند، انسان های احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند. انگشت شماره 5: این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و به طور کلی روابط بین افراد اهمیت می دهند. 11 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ شناسی با انگشتان انگشت شماره ۴:این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب می کنند، انسان های احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند. به به چه شخصیتی دارم ! 4 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ انگشت شماره 5: این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و به طور کلی روابط بین افراد اهمیت می دهند. چه خوب 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ انگشت شماره 5: این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و به طور کلی روابط بین افراد اهمیت می دهند. چه خوب شما که عکس انگشتان رو داشتی؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ انگشت 4 یعنی من اینجور ادمیم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ انگشت 4:ws3: (البته بخاطر اينكه وقتي لاك ميزنم قشنگ تر از بقيه ميشه) 7 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ چه خوب شما که عکس انگشتان رو داشتی؟ خب اول نداشتم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ شما که عکس انگشتان رو داشتی؟ خب اول نداشتم انگشت 4:ws3:(البته بخاطر اينكه وقتي لاك ميزنم قشنگ تر از بقيه ميشه) خدایی راست میگی... انگشت 4 یعنی من اینجور ادمیم:hapydancsmil: آقا شک داشتی آخه...آورین برشما انگشت4:w16: ولی من خودم شماره 5رو دوست دارم و همیشه هم دوست میدارم... نه به خاطر توضیحش نه... 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ خب اول نداشتم خدایی راست میگی... آقا شک داشتی آخه...آورین برشما ولی من خودم شماره 5رو دوست دارم و همیشه هم دوست میدارم... نه به خاطر توضیحش نه... پس بخاطر چی ها هاها ها؟ 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ منم 4:ws3:والا چجور آدمی بودیم خبر نداشتیم 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ انگشت سوم خیلی به کارم میاد ^_^ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده