masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ توپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و زیتون با وجود اینکه مدتها از ابداع این پیش غذای دلچسب، ساده و زیبا میگذرد، اما هنوز هم حضور آن بر سفره، موجب غافلگیری مهمانان میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خامه ای=300 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فتا=300 گرم کره یا مارگارین نرم شده=4/1 پیمانه زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته=3/2 پیمانه 2 قاشق سوپخوری = تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده 3/1 پیمانه= گردو یا بادام خرد شده جعفری تازه (دلخواه) بیسکوییت نمکی، سیب خرد شده و نان برشته طرز تهیه: 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها و کره را در یک کاسه بزرگ قرار داده و بگذارید به دمای اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. زیتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنید. روی ظرف را پوشانده و از 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار هید. 2. مخلوط را به شکل توپ درآورده، روی آنرا بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. برای سرو، توپ را در گردو یا بادام خرد شده بغلطانید و بگذارید 15 دقیقه بماند، در صورت تمایل آنرا با جعفری تزئین کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را با انواع بیسکوییت و سیب خرد شده سرو کنید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده