رفتن به مطلب

اردور تخم مرغ


ارسال های توصیه شده

▪ ۷

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آب پز سفت

▪ ۳ ق.س. سس سالاد یا مایونز

▪ ۱ ق.س. شبت (شوید) تازه خرد شده

▪ ۱ حبه سیر له شده

▪ ۵ قطره سس فلفل تند

▪ ۸/۱ ق.چ. نمک

▪ ۶ پیمانه کاهوی معمولی یا کاهو پیچ خرد شده

▪ ۲ پیمانه گوجه فرنگی تزئینی

▪ ۱ فلفل دلمه ای قرمز متوسط، خرد شده

▪ ۳ پیازچه خرد شده

روش تهیه:

۱)

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
های پخته را از طول به دو قسمت کرده و زده آنرا خارج میکنیم.سفیده ها را کنار میگذاریم . زرده ها را با چنگال له کرده، سس سالاد، شبت، سیر، سس فلفل و نمک را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سفیده ها را با این مخلوط پر کرده کنار میگذاریم. (میتوانید برای پر کردن سفیده ها از قیف مخصوص تزئین با خامه نیز استفاده کنید)

۲) در یک سینی، برگهای کاهو، گوجه فرنگیهای ریز، فلفل دلمه ای و پیازچه را بچینید و

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ها را روی آنها قرار دهید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...