masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ▪ ۷ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آب پز سفت ▪ ۳ ق.س. سس سالاد یا مایونز ▪ ۱ ق.س. شبت (شوید) تازه خرد شده ▪ ۱ حبه سیر له شده ▪ ۵ قطره سس فلفل تند ▪ ۸/۱ ق.چ. نمک ▪ ۶ پیمانه کاهوی معمولی یا کاهو پیچ خرد شده ▪ ۲ پیمانه گوجه فرنگی تزئینی ▪ ۱ فلفل دلمه ای قرمز متوسط، خرد شده ▪ ۳ پیازچه خرد شده ● روش تهیه: ۱) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام های پخته را از طول به دو قسمت کرده و زده آنرا خارج میکنیم.سفیده ها را کنار میگذاریم . زرده ها را با چنگال له کرده، سس سالاد، شبت، سیر، سس فلفل و نمک را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سفیده ها را با این مخلوط پر کرده کنار میگذاریم. (میتوانید برای پر کردن سفیده ها از قیف مخصوص تزئین با خامه نیز استفاده کنید) ۲) در یک سینی، برگهای کاهو، گوجه فرنگیهای ریز، فلفل دلمه ای و پیازچه را بچینید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها را روی آنها قرار دهید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده