masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قابلمه ای روی اجاق بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. زیره را در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود و رنگش مایل به طلائی یا قهوه ای گردد. بعد گوجه فرنگی را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زائید و تفت دهید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای 4 تا 5 نفر: روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری زیره ی سبز: 2 قاشق چای خوری گوجه فرنگی خرد کرده: 7 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محلی خرد کرده: 200 گرم پودر فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری نمک: 1 قاشق چای خوری زرد چوبه: 1 قاشق چای خوری نخود فرنگی پخته: 50 گرم خامه: 100 گرم گشنیز خرد کرده: 4 قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپ خوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : قابلمه ای روی اجاق بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. زیره را در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود و رنگش مایل به طلائی یا قهوه ای گردد. بعد گوجه فرنگی را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زائید و تفت دهید. حالا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه روی اجاق نگه دارید. اکنون خامه، گشنیز و آب لیمو ترش را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زائید و مخلوط کنید. پس از 5 دقیقه، خوراک را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده