رفتن به مطلب

طرز تهیه خوراک پنیر


ارسال های توصیه شده

قابلمه ای روی اجاق بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. زیره را در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود و رنگش مایل به طلائی یا قهوه ای گردد. بعد گوجه فرنگی را

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
زائید و تفت دهید...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای 4 تا 5 نفر:

روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری

زیره ی سبز: 2 قاشق چای خوری

گوجه فرنگی خرد کرده: 7 عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
محلی خرد کرده: 200 گرم

پودر فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: 1 قاشق چای خوری

زرد چوبه: 1 قاشق چای خوری

نخود فرنگی پخته: 50 گرم

خامه: 100 گرم

گشنیز خرد کرده: 4 قاشق سوپ خوری

آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپ خوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

قابلمه ای روی اجاق بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. زیره را در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود و رنگش مایل به طلائی یا قهوه ای گردد. بعد گوجه فرنگی را

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
زائید و تفت دهید. حالا
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه روی اجاق نگه دارید. اکنون خامه، گشنیز و آب لیمو ترش را
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
زائید و مخلوط کنید. پس از 5 دقیقه، خوراک را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...