masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =115 گرم ژامبون مرغ=50 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار=50 گرم شیر خشک آماده شده=1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر) تالیاتلی(نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی پهن و نواری شکل)=50 گرم نمک=بمیزان لازم طرز تهیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. ژامبون، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار و نمک را به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید نکته:برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر 3 قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .