masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =115 گرم ژامبون مرغ=50 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار=50 گرم شیر خشک آماده شده=1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر) تالیاتلی(نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی پهن و نواری شکل)=50 گرم نمک=بمیزان لازم طرز تهیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. ژامبون، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چدار و نمک را به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید نکته:برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر 3 قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده