masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ 250 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تازه 1 عدد پیاز ، رندیده 1-2 پر سیر ، کوبیده 75 گرم کره 1 قاشق چ زنجبیل ، ساییده نصف قاشق چ هل ، ساییده نصف قاشق چ جوزبویا ، ساییده 1 قاشق م دارچین ، ساییده 1 قاشق چ فلفل قرمز ، ساییده 1 قاشق چ فلفل سیاه ، ساییده 1 قاشق م زردچوبه اندکی میخک ، ساییده نمک طرز تهیه : روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست نمی دارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حبشی» اعتراضی کرده باشند . با این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برش های کوچک نان می توان کاناپه درست کرد ، یا ظرف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت . کره را در تابه دردار کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را یک دقیقه در کره تفت بدهید ، سپس همه ادویه را اضافه کنید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . آتش را خاموش کنید و در تابه را ببندید . نیم ساعت بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذارنید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برود . نمک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را اندازه کنید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده