masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سیبزمینی پخته با نمک نیم کیلوگرم سیاه دانه یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری زردچوبه و گشنیز خرد شده از هر کدام یک قاشق مرباخوری کره 50 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه: کره را آب کرده، سیبزمینی پخته را یا رنده کرده یا به شکل دلخواه برش میزنیم و در کره سه تا چهار دقیقه تفت میدهیم. بعد زردچوبه، سیاهدانه و فلفل قرمز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت میدهیم. نهایتاً در ظرف موردنظر کشیده و گشنیز را روی آن میپاشیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده