رفتن به مطلب

طرز تهیه اردور ژامبون مرغ و گوشت


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

ژامبون مرغ 500 گرم

ژامبون گوشت 500 گرم

زیتون 80 گرم

سالاد الویه 200 گرم

کاهو 150 گرم

گوجه‌فرنگی دو عدد

خیارشور سه عدد

فلفل‌دلمه‌ای یک عدد

هویج آب‌پز دو عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

طرز تهیه :

ابتدا یک سینی گرد یا مستطیل را انتخاب کرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفل‌دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم سپس کالباس را به صورت قیف لوله کرده، دور سینی می‌چینیم. سعی کنید یک ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار ‌دهید. این کار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم.

زیر ژامبون‌ها را با کاهو پر می‌کنیم. برای تزئین بیشتر می‌توانید از خیارشور گوجه‌فرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده

کنید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...