masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ مواد لازم برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ژامبون مرغ 500 گرم ژامبون گوشت 500 گرم زیتون 80 گرم سالاد الویه 200 گرم کاهو 150 گرم گوجهفرنگی دو عدد خیارشور سه عدد فلفلدلمهای یک عدد هویج آبپز دو عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه : ابتدا یک سینی گرد یا مستطیل را انتخاب کرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفلدلمهای و گوجهفرنگی تزئین میکنیم سپس کالباس را به صورت قیف لوله کرده، دور سینی میچینیم. سعی کنید یک ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار دهید. این کار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم. زیر ژامبونها را با کاهو پر میکنیم. برای تزئین بیشتر میتوانید از خیارشور گوجهفرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده