Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ کان معروف به سوپردست این لقب را به خاطر توانایی باورنکردنی خود گرفته است. او عادت دارد تکههای مرغ سرخ شده درون روغن داغ و جوشان را با دستان خود هم بزند و برگرداند. این آشپز ۵۰ ساله که یک دکه کنار خیابان دارد انگشتان دستش را در روغن داغ ۴۸۰ درجه فرو میبرد و عجیب اینجاست که انگشتانش حتی یک تاول هم نمیزند!! این توانایی حیرتانگیز باعث شهرت جهانی او شده است و مردم از سراسر دنیا به دکه کوچک او میروند تا ببینند چطور «کان» با دستش مرغهای جوشان را زیر و رو میکند. حتی او به همراه همسرش به کشورهای مختلف سفر میکنند تا این هنر را به همه نشان دهند. سوپردست نمیداند چطور میتواند چنین کاری انجام دهد، اما خوشحال است که این موضوع مشتریهایش را روز به روز بیشتر میکند. 30 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوش به حالش اصلا درد سوختن دستشو حس نميكنه.درواقع اصلا نميسوزه ااااااااااهههههههههههه جلل خالق (مرسي از دعوتت) 12 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ عجب چیزیه، دیده بودم که خانوما قابلمه داغ رو با دست از رو شعله برمیدارن اما این دیگه.....:jawdrop: 13 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ جل الخالق یعنی میشه فکر کنم فتوشاپه 9 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اه اه ... حالم بد شد../:icon_razz: ممنون 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ واقعیه یک بار تو 20:30 هم نشونش داد 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دیده بودم اینو ولی برام عجیبه چه جوری دستاش نمیپزه با این حرارت حالا شاید بگیم دستش گرما رو احساس نمیکنه ولی این امکان هست بپزه دیگههههه؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اون وخ من تا چن سال پیش میترسیدم در قابلمه بردارم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اون وخ من تا چن سال پیش میترسیدم در قابلمه بردارم شما دخترای امروزی که اصن بی همتایین 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ شما دخترای امروزی که اصن بی همتایین خو اون برا چن سال پیش بوداااا الان دیگه پرجرات شدم خفن 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ خو اون برا چن سال پیش بودااااالان دیگه پرجرات شدم خفن آورین آورین یعنی قابلمرم از رو گاز برمیداری؟ وااااااااااااااااااااای خیلی خفن انگیزناکه 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آورین آورین یعنی قابلمرم از رو گاز برمیداری؟ وااااااااااااااااااااای خیلی خفن انگیزناکه حتی خفن انگیزناک تر از اونم میتونم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ حتی خفن انگیزناک تر از اونم میتونم بابا تو دیگه کی هستی ، یعنی هم قابلمه رو برمیداری هم درشو آورین آورین احسنت 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاد حمید (jurgen) افتادم...!!! 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیم من میترسم:icon_pf (34): همین الانم از ترس اینکه مبادا با حرارت برخورد کنم وسایلو از نیم متری میریزم تو قابلمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ 480درجه؟؟؟ دستت یه تماس با آب !10 درجه میگیره نیم کیلو خمیردندون میمالی تا خوب شه تازه جاشم نمونه مگه میشه آخه،این دستاش مصنوعیهاحتمالا دستاشم جا مرغ میده میدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده