مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 هی هی بد جور بردیم به گذشته الان دیگه با دیدن اینها یقین کردم که من پیر شدم 4
masi eng 47046 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 هی هی بد جور بردیم به گذشته الان دیگه با دیدن اینها یقین کردم که من پیر شدم نه بابا. اگه شما بگید پیر شدید ما چی بگیم.... ولی واقعا یاد گذشته بخیر. چه دوران خوبی بود. همه جوره.. عالی بود. خداییکارتونای الان رو میبینید همش شده عروسکی.. منم انقدر از کارتونای عروسکی بدم میاد که نگو... ولی خوب. یادش بخیر. و روحش شاد 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 نه بابا. اگه شما بگید پیر شدید ما چی بگیم....ولی واقعا یاد گذشته بخیر. چه دوران خوبی بود. همه جوره.. عالی بود. خداییکارتونای الان رو میبینید همش شده عروسکی.. منم انقدر از کارتونای عروسکی بدم میاد که نگو... ولی خوب. یادش بخیر. و روحش شاد جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه 3
masi eng 47046 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه این قسمت رو خیلی شاعرانه گفتی و کشیدی.... بابا پیر.. نه بابا ناامید نشو. جوونی.. باید جوونی کنی.. تا بچهه هاتو سرو سامان بدی... منم پس پیر شدم 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 این قسمت رو خیلی شاعرانه گفتی و کشیدی....بابا پیر.. نه بابا ناامید نشو. جوونی.. باید جوونی کنی.. تا بچهه هاتو سرو سامان بدی... منم پس پیر شدم دیگه که سنت از من که بیشتر نیست باشه نا امید نمیشم 5
m&&M 78 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 نباید دیگه به گذشته ها فکر کرد حتی دوران خوش بچگی...باید واقعیت الان دنیایی که در اون هستیمو بپذیریم...نمیشه با روزگار جنگید اما میشه باهاش کنار اومد...باید همه تلخی ها و اشتباهات رو توجیه کرد خب و البته ازشون درس گرفت...چقد دیگه زندگی ما مونده شاید همین لحظه...پس باید تک تک ثانیه ها رو قدردون باشیم...خدایا بنازم رحمت و مرحمتت رو...تنها کسایی می تونن از فراز و نشیب زندگی کمترین آسیب رو ببینند که تسلیم حکمت خدا باشند 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 بهمن، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ستاره193 4133 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2013 جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه من حرفتو تاييد ميكنم.خيلي پير شدي. ديگه وقت رفتنه. وصيتتو بكن(آخر اميد به زندگي بود نه) شوخي كردم بابا. تازه18 سالته. هنوز كوووووووووووووووووو تا پيري. انقده وقت داري كه نگو. 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 بهمن، 2013 من حرفتو تاييد ميكنم.خيلي پير شدي. ديگه وقت رفتنه. وصيتتو بكن(آخر اميد به زندگي بود نه)شوخي كردم بابا. تازه18 سالته. هنوز كوووووووووووووووووو تا پيري. انقده وقت داري كه نگو. باور میکنی از دیروز که این عکسارو دیدم تا الا حالم اینقدر گرفته که نگو به صورت اتفاقی هم دیشب که میرفتم خونه یک اهن شنیدم گلپا که واقعا گریم گرف میگفت عجب عمرا تموم شد چه خاطرات شیرین ناتموم شد 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری