masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ ممنونم ستاره جون/واقعا یادش بخیر... 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ هی هی بد جور بردیم به گذشته الان دیگه با دیدن اینها یقین کردم که من پیر شدم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ هی هی بد جور بردیم به گذشته الان دیگه با دیدن اینها یقین کردم که من پیر شدم نه بابا. اگه شما بگید پیر شدید ما چی بگیم.... ولی واقعا یاد گذشته بخیر. چه دوران خوبی بود. همه جوره.. عالی بود. خداییکارتونای الان رو میبینید همش شده عروسکی.. منم انقدر از کارتونای عروسکی بدم میاد که نگو... ولی خوب. یادش بخیر. و روحش شاد 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ نه بابا. اگه شما بگید پیر شدید ما چی بگیم....ولی واقعا یاد گذشته بخیر. چه دوران خوبی بود. همه جوره.. عالی بود. خداییکارتونای الان رو میبینید همش شده عروسکی.. منم انقدر از کارتونای عروسکی بدم میاد که نگو... ولی خوب. یادش بخیر. و روحش شاد جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه این قسمت رو خیلی شاعرانه گفتی و کشیدی.... بابا پیر.. نه بابا ناامید نشو. جوونی.. باید جوونی کنی.. تا بچهه هاتو سرو سامان بدی... منم پس پیر شدم 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ این قسمت رو خیلی شاعرانه گفتی و کشیدی....بابا پیر.. نه بابا ناامید نشو. جوونی.. باید جوونی کنی.. تا بچهه هاتو سرو سامان بدی... منم پس پیر شدم دیگه که سنت از من که بیشتر نیست باشه نا امید نمیشم 5 لینک به دیدگاه
m&&M 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ نباید دیگه به گذشته ها فکر کرد حتی دوران خوش بچگی...باید واقعیت الان دنیایی که در اون هستیمو بپذیریم...نمیشه با روزگار جنگید اما میشه باهاش کنار اومد...باید همه تلخی ها و اشتباهات رو توجیه کرد خب و البته ازشون درس گرفت...چقد دیگه زندگی ما مونده شاید همین لحظه...پس باید تک تک ثانیه ها رو قدردون باشیم...خدایا بنازم رحمت و مرحمتت رو...تنها کسایی می تونن از فراز و نشیب زندگی کمترین آسیب رو ببینند که تسلیم حکمت خدا باشند 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ تشکر واقعا لذت بردم خواهش ميكنم 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ جدی گفتم واقعا با دیدن این عکسها فهمیدم که واقعا پیر شم خیلی حالم گرفته شد یاد خیلی از خاطرات قدیم افتادم خاطراتی که یاد اور گذشت زمانه من حرفتو تاييد ميكنم.خيلي پير شدي. ديگه وقت رفتنه. وصيتتو بكن(آخر اميد به زندگي بود نه) شوخي كردم بابا. تازه18 سالته. هنوز كوووووووووووووووووو تا پيري. انقده وقت داري كه نگو. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ من حرفتو تاييد ميكنم.خيلي پير شدي. ديگه وقت رفتنه. وصيتتو بكن(آخر اميد به زندگي بود نه)شوخي كردم بابا. تازه18 سالته. هنوز كوووووووووووووووووو تا پيري. انقده وقت داري كه نگو. باور میکنی از دیروز که این عکسارو دیدم تا الا حالم اینقدر گرفته که نگو به صورت اتفاقی هم دیشب که میرفتم خونه یک اهن شنیدم گلپا که واقعا گریم گرف میگفت عجب عمرا تموم شد چه خاطرات شیرین ناتموم شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده