m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ سلام بچه ها من برا رسم نمودار توابع و محاسبه حدها و انتگرال های پیچیده از نرم افزار Maple استفاده میکنم. یکی از امکانات بی نظیر این نرم افزار حل تشریحی انتگرال و مشتق ها ، حدها و ... است. البته امکانات این نرم افزار خیلی بیشتر از این حرفا هستش. ------------------------------------------------------------------------------------------- در اینجا هم چند تا دستور که از این نرم افزار بلدم میذارم: دستورهای زیر همه در زیر منوی Tools\Tutors\Culculus Single-variable قرار دارند: Differentiation Method: محاسبه مشتق توابع به صورت تشریحی Function Inverse: بدست آوردن معکوس توابع و رسم هر دو در یک نمودار Limit Methds: برای محاسبه حدود توابع که به صورت تشریحی هم می تواند حل کند Integration Methods: برای محاسبه انتگرالها که این هم را به صورت کاملا تشریح و گام به گام می تواند حل کند. 11 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ سعی میکنم که خیلی ساده و بیشتر با تصویر آموزش رو قرار بدم.. evalf:تبدیل کردن عدد به اعشاری %:خروجی قبلی %%:دو خروجی قبلی sqrt:رادیکال 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ epand:بسط دادن معادله solve:حل کردن معادله plot:رسم نمودار plot3d:رسم نمودار بصورت 3 بعدی #برای تعریف معادله ام که از := استفاده میشود همانطور که در تصاویر گویاست. #به سمت چپ قسمت Experssion دقت کنید... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده