Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ [h=3]نایب رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: هر 1/8 ساعت دو طلاق در کشور ثبت میشود.[/h] علی مظفری در اولین نشست خبری سردفتران ازدواج و طلاق کشور، گفت: در شش ماهه اول سال 92، 390 هزار و 109 واقعه ازدواج به ثبت رسیده است که از این تعداد 336 هزار ازدواج در مناطق شهری و 53 هزار ازدواج در مناطق روستایی بوده است. وی گفت: تعداد واقعه طلاق در شش ماهه اول سال 92، 70 هزار و 323 بوده است که از این تعداد 63 هزار و 500 طلاق در مناطق شهری و 4 هزار و 700 طلاق در مناطق روستایی واقع شده است. نایب رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: ثبت 70 هزار طلاق در کشور در این 6 ماهه یعنی حدودا هر دو ساعت دو طلاق در کل کشور ثبت میشود. مظفری گفت: با توجه به این آمار وقوع طلاق نسبت به سال گذشته 16 درصد افزایش داشته، اما ازدواج 4 درصد افزایش داشته است. وی اظهار کرد: استانهای تهران، کردستان، فارس و اصفهان چهار استان اول در کشور از نظر وقوع طلاق هستند و کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان از این لحاظ در رتبه آخر قرار دارند. منبع:باشگاه خبرنگاران 27 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ واقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟ با اينكه انقد پروسه طلاق گرفتن رو طول ميدن بازم خيلي زياده 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ جای بسیاد تاسف داره هر دو ساعت دو طلاق توی یک جامعه ای که همیشه دم از اسلام و مذهب میزنند و اسلامی که مکروه دانسته طلاقو پس چرا اخه 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ خب چه کاریه بگن هر ساعت یه طلاق 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ خب چه کاریه بگن هر ساعت یه طلاق دقیقاً اولین چیزی هم که به ذهن من رسید همین بود یه چیزی تو مایه های مثلاً دو کیلو هزار نمیگن کیلویی 500 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ به به قانون که بعضی چیزا رو خوب محدود کرده.1 محدودیتی هم رو طلاق بذاره.که اگه گذاشتتتتتتت وای دیگه آزادی رو از مردم گرفته(البته از اونایی که اسم این قبیل چیزا رو آزادی میذارن و ادعای با فرهنگ بودنشون میشه) 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ به قول یکی از رفقا اولا یک.... دوما دو... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ تبریکات صمیمانه بنده رو هم پذیرا باشید انشالله فتح قله های افتخار بعدی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ خب چه کاریه بگن هر ساعت یه طلاق سرهم حساب میشه طلاق بده ولی بعضی وقتا لازمه. بهتر از عقیده کور سوختن و ساختنه که نتیجش یه زندگی جنجالی یه عده بچه عقده ای و شایدم خودکشی یه زن بدبخت و ..... 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ کلمه طلاق خیلی عادی شده! دیگه کسی ازش نمیترسه خدا قله های بعد بخیر بگذرونه! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ خب چه کاریه بگن هر ساعت یه طلاق اگه حتی تیتر خبر رو هم خونده باشین نوشته هر یک ساعت و هشت دقیقه یک طلاق ثبت میشه..به خاطر همین هر دو ساعت محاسبه شده دقیقاً اولین چیزی هم که به ذهن من رسید همین بود یه چیزی تو مایه های مثلاً دو کیلو هزار نمیگن کیلویی 500 جواب شمام همون جوابیه که به امین خان دادم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ خب چه کاریه بگن هر ساعت یه طلاق آخه شاید تو ساعت دوم 2تا طلاق انجام یشه.اولی کمی طول بکشه به وقت اضافه بینجامد 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ اگه حتی تیتر خبر رو هم خونده باشین نوشته هر یک ساعت و هشت دقیقه یک طلاق ثبت میشه..به خاطر همین هر دو ساعت محاسبه شده پس نتیجه اینکه تو هر 2 ساعت 1طلاق ثبت میشه. چون هر 2ساعت و 16 دقیقه میشه 2تا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ پس نتیجه اینکه تو هر 2 ساعت 1طلاق ثبت میشه. چون هر 2ساعت و 16 دقیقه میشه 2تا بله حق باشماس ولی اینطوری اعلام کردن دیگه..مام خبر رسانی کردیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ بله حق باشماسولی اینطوری اعلام کردن دیگه..مام خبر رسانی کردیم میدونم، حرفم بیشتر جنبه شوخی داشت وگرنه حقم داشتن اینجوری گفتن چون یه خط در میون 2 تا 1ی میشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ پس نتیجه اینکه تو هر 2 ساعت 1طلاق ثبت میشه. چون هر 2ساعت و 16 دقیقه میشه 2تا چه جوری حساب کردی؟میشه هر 54 دقیقه یه طلاق 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ چه جوری حساب کردی؟میشه هر 54 دقیقه یه طلاق مثل اینکه اختلاف بین علما افتاد به نظر واحد برسین ...من قول میدم اسم تاپیک رو عوض کنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ مثل اینکه اختلاف بین علما افتادبه نظر واحد برسین ...من قول میدم اسم تاپیک رو عوض کنم نه بابا اسمش که باحاله چرا عوض کنی تازه اختلاف بین علما یه چیز تاریخیه و همیشه وجود داشته 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ نه بابا اسمش که باحاله چرا عوض کنیتازه اختلاف بین علما یه چیز تاریخیه و همیشه وجود داشته بله بله مخصوصا علمای نواندیشان 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ بله بله مخصوصا علمای نواندیشان خب مگه علمای نواندیشان چشونه؟ تازه همین اختلاف نظرهاس که باعث پیشرفت انجمن میشه مثلا فرض کن این پیامی که فرستادی همه با هم موافق بودن و همه از هم به خاطر هم نظری هم از هم تشکر می کردنو همهمه میشد و این همه همه ای که من به کار بردم همش باد هوا بودخودمم نفهمیدم چی گفتم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده