رفتن به مطلب

بسته بندی آسپتیک


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

تكنولوژي بسته بندي مواد غذايي به روش اسپتيك

 

روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم صفحه اي (Plate Heat Exchanger )

روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم لوله درلوله ( Tube In Tube Heat Exchanger )

روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم صفحه تراش (Scraped Surface Heat Exchanger )

 

سيستم صفحه تراش

 

اين سيستم قابليت پذيرش محصول از هريك از دستگاههاي آبگير، تبخير، خردكن ويا له كن انواع ميوه ها و سبزيهاي فرايند نشده بطور مستقيم رادارد و همه ي اشكال فوق را غرايند حرارتي مي نمايد.

 

معروفترين آن كه داراي كاربرد حرارتي فراوان مي باشد DSR ناميده مي شود، در اين سيستم تبادل حرارت در دو سطح داخلي و خارجي انجام مي شود (زمان بسيار كوتاه). دراين دستگاه قطعات پروسس شده ميوه ويا مواد غذايي ديگر به ابعاد 50 را نيز عبور داده و بسته بندي آنرا اسپتيك مي نمايند.

 

.

 

از نظر تبادل حرارتي محصولات 3 مرحله حرارتي را ميگذرانند :

 

1- حرارت دادن به درجه حرارت مورد نياز براي استريل شدن

 

2- نگهداري براي مدت مورد نظر در درجه حرارت

 

3- سرد كردن محصول تادرجه حرارت 30الي35 درجه ( آب سرد يا محلول گليكون)

 

از اين سيستم براي انواع محصولات بخصوص محصولات مايع حاوي قطعات بزرگتر با غلظت بالا استفاده مي شود.

 

سيستم صفحه اي

 

انواع آبميوه صاف و كنسانتره آنها ، آبميوه ها با درصد پالپ كمتر وانواع خامه

 

سيستم لوله در لوله

 

محصولات با غلظت پائين تر و محصولات مايع حاوي قطعات كوچك

 

 

 

 

منبع:كتاب صنايع بسته بندي

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...