Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 تكنولوژي بسته بندي مواد غذايي به روش اسپتيك روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم صفحه اي (Plate Heat Exchanger ) روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم لوله درلوله ( Tube In Tube Heat Exchanger ) روش استريل جهت بسته بندي به روش اسپتيك توسط سيستم صفحه تراش (Scraped Surface Heat Exchanger ) سيستم صفحه تراش اين سيستم قابليت پذيرش محصول از هريك از دستگاههاي آبگير، تبخير، خردكن ويا له كن انواع ميوه ها و سبزيهاي فرايند نشده بطور مستقيم رادارد و همه ي اشكال فوق را غرايند حرارتي مي نمايد. معروفترين آن كه داراي كاربرد حرارتي فراوان مي باشد DSR ناميده مي شود، در اين سيستم تبادل حرارت در دو سطح داخلي و خارجي انجام مي شود (زمان بسيار كوتاه). دراين دستگاه قطعات پروسس شده ميوه ويا مواد غذايي ديگر به ابعاد 50 را نيز عبور داده و بسته بندي آنرا اسپتيك مي نمايند. . از نظر تبادل حرارتي محصولات 3 مرحله حرارتي را ميگذرانند : 1- حرارت دادن به درجه حرارت مورد نياز براي استريل شدن 2- نگهداري براي مدت مورد نظر در درجه حرارت 3- سرد كردن محصول تادرجه حرارت 30الي35 درجه ( آب سرد يا محلول گليكون) از اين سيستم براي انواع محصولات بخصوص محصولات مايع حاوي قطعات بزرگتر با غلظت بالا استفاده مي شود. سيستم صفحه اي انواع آبميوه صاف و كنسانتره آنها ، آبميوه ها با درصد پالپ كمتر وانواع خامه سيستم لوله در لوله محصولات با غلظت پائين تر و محصولات مايع حاوي قطعات كوچك منبع:كتاب صنايع بسته بندي
ارسال های توصیه شده