Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان ..برای پردازش تصویر چطور میشه یه تصویر خاکستری رو با دستور مطلب بخونبم و بعد از یه دستکاری تو تصویر ( تغییر ماتریس تصویر ) اونو با فرمت jpg ذخیره کنیم ..ممنون میشم راهنمایی کنید 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ یعنی از بچه ها کسی پردازش تصویر کار نکرده ! 2 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان ..برای پردازش تصویر چطور میشه یه تصویر خاکستری رو با دستور مطلب بخونبم و بعد از یه دستکاری تو تصویر ( تغییر ماتریس تصویر ) اونو با فرمت jpg ذخیره کنیم ..ممنون میشم راهنمایی کنید سلام دوست من تا اون جایی که من کار کردم شما تصویرت با هر فرمت و مد رنگی که باشه از طریق ذستور imread میتونی تو متلب بازش کنی ('imread('x که x میشه مسیر کامل تصویر روی سیستمت اگه تصویر رو با درک بیاری تو پنجره current folder که سمت چپ داری برای x فقط اسم و پسوند عکس رو بنویسی کافیه برای نمای عکس هم که از دستور imshow استفاده می کنی با دستور imwrite هم میتنی تصویرت رو ذخیره کنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده