رفتن به مطلب

افزودنيهاي فراورده هاي گوشتي


ارسال های توصیه شده

محصولات JRS

ميكروكريستالين سلولز(MCC)

 

ميكروكريستالين سلولز با اعمال فرايندهاي مختلف فيزيكي و هيدروليكي بر روي سلولز خالص بدست مي آيد.محصول بدست آمده سفيد رنگ با قابليت جاري شدن بالا (خواص آنتي كيك) جهت كمك به حصول ويژگيهاي تكنولوژيكي در تمام زمينه هاي صنايع غذايي مصرف مي شود.اين ماده عمدتاً در فرمولها بعنوان فيبر غذايي غير قابل هضم، آنتي كيك يا حامل بكار مي رود.

ويژگيهاي مربوط به شكل و سطح ميكروكريستالين سلولز ، بهترين قابليت جهت جاري شدن را فراهم مي آورد و به همين دليل گزينه كامل و بي نقصي براي مصرف بعنوان آنتي كيك است.عمده ترين موارد مصرف آن عبارتند از انواع پنير، ادويه، سوپهاي آماده، سسها و غيره.

همچنين به دليل قابليت پرس شدن، در محصولات دارويي مانند قرصها و موارد ديگر نظير سوسپانسيونها كاربرد دارد.

MCC علاوه بر مزاياي تكنولوژيكي،به ارتقاء ارزشهاي تغذيه اي و فيزيولوژيكي محصول كمك مي كند. اين فيبر توسط FDA در ليست محصولات GRAS طبقه بندي مي گردد.

سيستمهاي كلوئيدي – ژل سلولزي(MCG)

 

تركيب مناسب ميكروكريستالين سلولز با CMC و گوار ، نسل جديدي از محصولات با خواص ويسكوپلاستيك و تيكسوتروپيك ايده آل را جهت ايجاد ژله اي نامحلول ايجاد مي كند.

اين محصولات در طيف وسيعي از محصولات غذايي مانند بستني، سسهاي سالاد، تاپينگها و غيره با اهداف مختلف تغذيه اي و تكنولوژيكي كاربرد دارد.

 

 

محصولات دانيسكو:

 

Danisco ، تنوع گسترده اي از افزودني هاي غذايي را جهت توليد محصولات بهينه در فرآورده هاي گوشتي ارائه داده است. اين افزودني ها بر اساس عملكرد در چند گروه كلي بشرح ذيل طبقه بندي مي گردند: پايداركننده ها، آنتي اكسيدانها، تركيبات ضد ميكروبي و ...

- پايدار كننده ها:

پايداركننده ها سيستمهاي استابيلايزري از سري GRINDSTED هستند كه بر حسب نوع محصول ، گريدهاي (درجه هاي ) متفاوتي از اين افزودنيها توسط كارشناسان فني شركت به توليد كنندگان فرآورده هاي گوشتي پيشنهاد مي گردد.

خصوصيات اين پايداركننده ها عبارت است از بهبود بافت، اتصال دهنده با آب، كاهش خروج چربي هنگام سرخ شدن، كاهش افت هنگام انجماد /رفع انجماد و ...

 

- آنتي اكسيدانهاي طبيعي:

 

آنتي اكسيدانهاي طبيعي از سري GUARDIAN هستند كه از منابع مختلف استخراج و بر حسب نوع محصول ، انواع سازگار آن توسط كارشناسان فني شركت به توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي پيشنهاد مي گردد.

عصاره هاي طبيعي فوق الذكر كه جايگزين آنتي اكسيدان هاي شيميايي هستند ، افزايش ماندگاري مي دهند و اثري روي طعم ندارند .

 

- تركيبات ضد ميكروبي

اين تركيبات در گروه هاي متفاوت قرار دارند، از جمله : تركيبات ضد باكتري، تركيبات ضد كپك و ... . اين تركيبات غير سمي ، ايمن و براي مصارف غذايي مناسب هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...