Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ تفاله چغندرقند عبارتست از مازاد چغندرقند كه حداكثر قند و ساير مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده و بوسيله دستگاههاي مخصوص خشك شده باشد.تفاله خشك چغندرقند به اشكال پركي، مفتولي و قالبي تهيه ميشود و ممكن است در تهيه آن از ملاس نيز استفاده شود. عوامل ناپذيرفتني وجود هرگونه قارچ و كپك زده گي قابل رويت با چشم غيرمسلح وجود بوي سوختگي ناشي از خودسوزي ويژگيها ويژگيهاي فيزيكي: رنگ: رنگ تفاله خشك چغندرقند بدون ملاس قهوه اي روشن و ملاس دار آن بر حسب ميزان ملاس افزوده شده از قهوه اي روشن تا قهوه اي تيره متغير است. بو: تفاله خشك چغندرقند داراي بوي مخصوص بخود باشد. شكل ظاهري: اندازه تفاله چغندرقند بر حسب شكل ظاهري تهيه و متغير و بشرح زير است. ـ پرك به طول 5تا 10ميليمتر ـ فشنگي كه بر حسب نوع صفحه مشبك دستگاه پرس با قطره هاي 11تا 31ميلي متر متغير است. ـ قالبي كه بوزنهاي 2تا 5كيلوگرم ميباشد. ويژگيهاي شيميائي: ويژگيهاي شيميائي تفاله خشك چغندرقند بايد مطابق جدول زير باشد. تعيين مقدار قند كل در تفاله خشك چغندرقند وسائل موردنياز آسياب مخلوطكن ترازوي حساس پلاريتمر مواد شيميائي موردنياز محلول استات سرب قليايي غليظ - 560گرم استات هيدرواكسيد سرب دوظرفيتي را در يك ليتر آب عاري از انيدريد كربنيك حل كنيد سپس بمدت 30دقيقه مخلوط را جوشانده و بگذاريد مواد معلق در آن ته نشين شود قسمت زلال مخلوط را با دقت جدا كرده آن را با 850سانتي متر مكعب آب عاري از انيدريد كربنيك رقيق نمائيد. وزن مخصوص محلول استات سرب قليايي 1/24گرم در سانتي متر مكعب است. محلول استات سرب قليايي: - 150سانتي متر مكعب از استات سرب قليايي غليظ را به 850سانتيمتر مكعب آب رقيق نمائيد. روش كار: -آماده كردن نمونه، حدود 100گرم تفاله خشك را در آسياب پودر نمائيد چون دستگاه نمونه گرم ميشود جهت تبخير رطوبت تفاله نبايستي دستگاه را بيش از 3دقيقه بكار انداخت بنابراين عمل آسيب و پودر كردن را بدفعات انجام دهيد (طول تفاله پودر شده بايستي كمتر از يك ميليمتر باشد). تفاله هاي آسياب شده را الك كرده و نمونه پودر شده اي را كه از الك عبور كرده در يك ظرف درب دار نگهداري كنيد. تعيين درصد قند: 11/57گرم از تفاله آسياب شده را روي كاغذ مخصوص 1 توزين كرده و در داخل يك مخلوطكن پايه كوتاه قرار دهيد و 177سانتي متر مكعب استات سرب رقيق روي آن ريخته و مخلوطكن را به مدت 20دقيقه بحالت خود قرار دهيد تا تفاله ها خيس بخورد پس از اين مدت مخلوطكن را بكار انداخته و محتوي آن را به مدت 2دقيقه كاملا مخلوط كنيد سپس مخلوط را صاف نمائيد و محلول صاف شده را در لوله پلاريمتر 200ميلي متري ريخته و قند آن را در دستگاه پلاريمتر اندازه گيري نمائيد. 4* عدد قرائت شده روي پلاريمتر= درصد قند تفاله خشك چغندرقند بسته بندي و نشانه گذاري بسته بندي: معمولا تفاله خشك چغندرقند بصورت فله عرضه ميگردد ولي اگر در كيسه بسته بندي شود ميبايستي از كيسه هاي سالم و تميز استفاده شود بسته ها بايستي متحدالوزن و متحدالشكل باشند در هر صورت وزن آنها نبايد از 50كيلوگرم تجاوز نمائيد در موقع حمل و نقل بايستي دقت شود كه وسيله عاري از هرگونه آلودگي بوده و در حين حمل و نقل نيز در معرض آلودگي قرار گرفته باشد. نشانه گذاري: روي هر بسته بايد ويژگيهاي زير نوشته يا برچسب شود. نام و نوع كالا نام و نشاني كارخانه توليدكننده وزن خالص به كيلوگرم تاريخ توليد محصول در افزودن ملاس بايد مقدار درصد آن قيد گردد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده