Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ انتخاب حرفه نانوائی نیاز به داشتن اطلاعات فنی و بهداشتی کافی دارد. یک نانوا بدون داشتن اطلاعات و عدم رعایت آن ها نمی تواند نانوای مؤفقی باشد. کارکنان نانوائی ملزم به رعایت نکات زیر می باشند؛ - پوشیدن لباس کار تمیز با رنگ روشن و قابل شستشو با آب جوش. - تمیز و کوتاه بودن موهای سر و استفاده از کلاه یا توری مو برای جلوگیری از ریزش مون به داخل خمیر. - تمیز بودن دست ها و کوتاه کردن ناخن ها، هرگز نباید با دست زخمی و آلوده کار نانوائی را انجام داد. - در محیط نانوائی کارگران باید کفش مخصوص محیط کار را بپوشند، کف این کفش ها نباید لغزنده باشد. - سیگار کشیدن در محیط نانوائی ممنوع است. - در پایان کار هر فرد ملزم به تمیز کردن وسیله کار خود می باشد به طوری که در پایان کار روزانه تمام وسایل نانوائی مانند: خمیرگیر، فر، سطوح قرار دادن نان، سبدها، سینی ها و ... تمیز باشند. به این ترتیب علاوه بر رعایت بهداشت و زیبائی محیط کار عمر مفید وسایل و ابزار نانوائی هم زیاد می شود. - از ورود حشرات مانند: مگس، سوسک، پشه و سایر جانوران و حیوانات آلوده مانند: مارمولک، گربه، موش و غیره به محیط نانوائی جداً باید جلوگیری شود. - دیوارها و کف محیط باید کاملاً قابل شستشو باشند. - تمام فاضلاب ها باید داری سرپوش مناسب باشند. - برای جلوگیری از آلوده شدن فضا و سطوح کف سینی از روغن های جداکننده استفاده شود. - سطوح چرب و سینی ها را هرچند گاه می توان با سود غلیظ و سپس با جریان آب پاکیزه نمود. - وجود جعبه کمک های اولیه در محل مناسب ضروری است. - وجود کپسول اطفاء حریق در محل مناسب ضروری است. - وجود حمام و دوش در نانوائی لازم است. - آب مورد استفاده در نانوائی باید پاکیزه و بهداشتی باشد. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده