رفتن به مطلب

رعایت بهداشت، ایمنی و حفاظت محیط و وسائل نانوائی


ارسال های توصیه شده

انتخاب حرفه نانوائی نیاز به داشتن اطلاعات فنی و بهداشتی کافی دارد. یک نانوا بدون داشتن اطلاعات و عدم رعایت آن ها نمی تواند نانوای مؤفقی باشد.

 

کارکنان نانوائی ملزم به رعایت نکات زیر می باشند؛

 

- پوشیدن لباس کار تمیز با رنگ روشن و قابل شستشو با آب جوش.

 

- تمیز و کوتاه بودن موهای سر و استفاده از کلاه یا توری مو برای جلوگیری از ریزش مون به داخل خمیر.

 

- تمیز بودن دست ها و کوتاه کردن ناخن ها، هرگز نباید با دست زخمی و آلوده کار نانوائی را انجام داد.

 

- در محیط نانوائی کارگران باید کفش مخصوص محیط کار را بپوشند، کف این کفش ها نباید لغزنده باشد.

 

- سیگار کشیدن در محیط نانوائی ممنوع است.

 

- در پایان کار هر فرد ملزم به تمیز کردن وسیله کار خود می باشد به طوری که در پایان کار روزانه تمام وسایل نانوائی مانند: خمیرگیر، فر، سطوح قرار دادن نان، سبدها، سینی ها و ... تمیز باشند. به این ترتیب علاوه بر رعایت بهداشت و زیبائی محیط کار عمر مفید وسایل و ابزار نانوائی هم زیاد می شود.

 

- از ورود حشرات مانند: مگس، سوسک، پشه و سایر جانوران و حیوانات آلوده مانند: مارمولک، گربه، موش و غیره به محیط نانوائی جداً باید جلوگیری شود.

 

- دیوارها و کف محیط باید کاملاً قابل شستشو باشند.

 

- تمام فاضلاب ها باید داری سرپوش مناسب باشند.

 

- برای جلوگیری از آلوده شدن فضا و سطوح کف سینی از روغن های جداکننده استفاده شود.

 

- سطوح چرب و سینی ها را هرچند گاه می توان با سود غلیظ و سپس با جریان آب پاکیزه نمود.

 

- وجود جعبه کمک های اولیه در محل مناسب ضروری است.

 

- وجود کپسول اطفاء حریق در محل مناسب ضروری است.

 

- وجود حمام و دوش در نانوائی لازم است.

 

- آب مورد استفاده در نانوائی باید پاکیزه و بهداشتی باشد.

 

 

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...