Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ کرهٔ بادام زمینی گونه ای از کره است که از بادام زمینی به دست می آید. این کره ازجمله کرههای گیاهی است که طرفداران زیادی دارد و از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره آن می شود. محتویات ۱ تاریخچه ۲ انواع ۳ طرز تهیه ۴ سودمندی ۵ هشدارها ۶ جدول انرژی ۷ منابع ۸ جستارهای وابسته تاریخچه بادام زمینی بومی نواحی گرمسیری قارههای آمریکا است که هزاران سال پیش توسط آزتکها برای تهیهٔ مادهای خمیری له می شده است. انواع کرهٔ بادام زمینی در دو نوع تولید می شود. نوع نخست نرم است و تنها شامل کره میباشد اما در نوع دوم تکههای خرد شده بادام زمینی نیز به کره اضافه می گردد. کرهٔ بادام زمینی دارای تکههای خرد شده طرز تهیه برای تهیهٔ کرهٔ بادام زمینی در خانه، ابتدا ۵۰۰ گرم بادام زمینی پوست کنده را با مقداری آب مخلوط کرده و میجوشانیم تا حدی که کمی پخته شود اما له نگردد. سپس با آبکش کردن آن، ۴۰۰ گرم روغن گیاهی مانند روغن گردو، بادام زمینی یا نارگیل را به همراه یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرده و در مخلوطکن می ریزیم تا به صورت کره درآید. اغلب کرهٔ بادام زمینی را به صورت شیرین مصرف می کنند، برای این منظور می توان شیرینکنندههایی ازجمله شکر یا عسل را نیز به آن اضافه کرد. هم چنین می توان تکههای خرد شدهٔ بادام زمینی را نیز در پایان به آن اضافه نمود. سودمندی بادام زمینی و کرهٔ آن، منبع خوب و با صرفهای از پروتئین هستند و بیشتر ویتامینها و املاحی را که به سختی بهدست می آیند، تامین می کنند که این ویتامینها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین E، مس، سلنیوم، منیزیم، روی و همچنین رنگدانههای گیاهی و فیبر خوراکی می باشد. ضد کلسترول : چربیهای موجود در کرهٔ بادام زمینی از نوع چربیهای خوب هستند و به همین دلیل این کره برای کسانی که مستعد بیماریهای قلبی هستند سودمند است. تحقیقات نشان داده است که مصرف حداقل ۴ بار بادام زمینی در هفته تا ۳۷ درصد از خطر بیماریهای قلبی می کاهد. ضد سرطان : فیتواسترول موجود در بادامزمینی و کره بادامزمینی نیز میتواند رشد سلولهای سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند کرده و حتی از بروز سرطان ریه در افراد مستعد بکاهد. بادامزمینی حاوی نوعی آنتیاکسیدان به نام رزوراترول نیز هست که میتواند به نوعی ترکیب ضدسرطانی به نام پیساتانول تغییر شکل یابد. این تغییر به کمک نوعی آنزیم که در تومورهای سرطانی یافت میشود، ایجاد میشود و به این ترتیب مانع رشد تومورها خواهد شد. ضد دیابت : فیبر و منیزیم موجود در کرهٔ بادام زمینی ازجمله عواملی هستند که باعث خاصیت ضد دیابتی این ماده می گردد. جلوگیری از سنگ کیسهٔ صفرا : مصرف مرتب کره بادامزمینی میتواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دلیل این خاصیت بادام زمینی نیز وجود فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم است. هشدارها باوجود سودمندیهای فراوان، باید توجه داشت که بادام زمینی ازجمله مواد حساسیتزا (آلرژیزا) است. حساسیت به بادامزمینی میتواند شدید باشد، طوری که مصرف مقدار کمی از آن میتواند به شوک آنافیلاکسی منجر شود. در نتیجه افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف هر گونه غذای حاوی بادامزمینی خودداری کنند، حتی خوردن کره بادامزمینی هم به دلیل داشتن ذرات پروتئین درست نیست. بنابراین در دو سال اول زندگی نباید از بادام زمینی و فرآوردههای آن برای تأمین انرژی کودک استفاده کرد، ولی بعد از آن در صورت نداشتن حساسیت، میتوان آن را در برنامه غذایی گنجاند. از سوی دیگر، گاهی پزشک به افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند، توصیه میکند از خوردن مواد غذایی حاوی اگزالاتها از جمله بادام زمینی و کرهی آن خودداری کنند، زیرا این ترکیبات احتمال بروز این سنگها را بالا می برند. لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ آشنایی با خواص کره بادام زمینی آشنایی با خواص خوراکیها- همشهری آنلاین کره بادام زمینی را چه به صورت نرم و چه با خردههای بادام زمینی بخورید، بسیار لذیذ بوده و دارای خواص فراوانی است. کرهٔ بادام زمینی گونه ای از کره است که از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دست می آید. این کره ازجمله کرههای گیاهی است که طرفداران زیادی دارد و از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره آن می شود. بهتر است کره بادام زمینی را به دلایل فراوانی که به برخی از آنها پرداختهایم، در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. • برای قلب مفید است این ماده غذایی به خاطر سرشار بودن از چربیهای غیراشباع، از جمله دوستداران قلب محسوب میشود. چربی موجود در این ماده غذایی از همان نوع چربی است که مصرف آن در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، توصیه شده و باعث میشود احتمال بروز خطر بیماری قلبی در فرد تا میزان 21 درصد کاهش یابد. • دارای آنتیاکسیدان است کرههای بادام زمینی از لحاظ میزان آنتیاکسیدان، میتوانند با برخی میوهها که حاوی آنتیاکسیدان بالا هستند برابری کنند. این آنتیاکسیدانها از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد پیشگیری میکنند. • از سکته مغزی پیشگیری میکند کره بادام زمینی دارای فلاوونوئیدی به نام ریزرواتول است که در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیز یافت میشود. این ماده با افزایش خون در مغز، از بروز سکته مغزی در فرد پیشگیری میکند. • به سلامت کیسه صفرا کمک میکند • از ابتلا به سرطان روده پیشگیری میکند کره بادام زمینی در پیشگیری و عدم ابتلا به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روده نقش مهمی را بر عهده دارد. طبق تحقیقات صورت گرفته، مصرف این کره در زنان تا 58 درصد و در مردان تا 27 درصد، احتمال بروز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را کاهش میدهد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده